Przeczytajcie

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
gorzi14

Przeczytajcie

Post autor: gorzi14 »

Ostatni raz coś napisałem na tym forum. Co bym nie napisał to zawsze się czegoś czepiacie. A na MJPOLISHTEAM też już ostatni raz zajrzałem.
:smutek:
bla bla
Awatar użytkownika
Jacksonka

Re: Przeczytajcie

Post autor: Jacksonka »

gorzi14 pisze:Ostatni raz coś napisałem na tym forum. Co bym nie napisał to zawsze się czegoś czepiacie. A na MJPOLISHTEAM też już ostatni raz zajrzałem.
No przestań nie wygłupiaj sie...!!
Awatar użytkownika
SUNrise

Post autor: SUNrise »

gorzi14 pisze:Ostatni raz coś napisałem na tym forum. Co bym nie napisał to zawsze się czegoś czepiacie. :smutek:
Nie poddawaj się, mnie też się czepiają i nic sobie z tego nie robię nenene
gifki z MJ - specjalnie dla Ciebie (podpieprzone z innych stron Obrazek )
[img]http://yola_gieralt.w.interia.pl/Michael.gif[/img] Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony śr, 23 mar 2005, 17:45 przez SUNrise, łącznie zmieniany 2 razy.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
MJPOWER

Post autor: MJPOWER »

gorzi14 pisze:Ostatni raz coś napisałem na tym forum. Co bym nie napisał to zawsze się czegoś czepiacie. A na MJPOLISHTEAM też już ostatni raz zajrzałem.
Czy aby napewno? Chyba Ci nigdy nie odpisywałem więc raczej się nie czepiałem ale też niczego takiego nie zauważyłem. Tutaj tak bywa czasami ale uwierz mi: jeszcze na tym poprzednim forum to dopiero potrafiły być konflikty.
Nie przejmuj się niczym, w najgorszym wypadku traktuj to forum jak źródło informacji, bo to jest przecież bardzo ważne, poznaj trochę ludzi i wszystko będzie ok. Niektórzy mają taką naturę, że z nudów lub dla żartów się czepiają. Odpowiadaj żartem jakby Cię to wcale nie dotyczyło i wszystko.
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Ależ prosze Ciebie kochany!!!Żyjesz w społeczeństwie i musisz sie do tego dostosować......nie dawaj tak łatwo za wygranš..spójrz na mnie....gdybys znał troche mojej historii to wiedział bys że ja stad nigdy sam nie wychodziłem.......zostałem trzykrotnie wyproszony z tegoż to powodu że ja sie nie poddaje tak łatwo jak nawet jeĹ"li miałoby mi to grozić czymkolwiem.Nie rezygnuj,nie odchodŸ,a jeĹ"li nie wiesz co masz odpisywać zawsze możesz sie zgłosić do mnie po porade.Nie warto tak łatwo sie poddawać ale co ja sie tu wysiliam..........normalnym jest że jesli komuĹ" nie podoba sie twoje zdanie to najzwyczajniej w swiecie kazdy odpisze to co mu sie podoba.To jest jakby przekonywanie kazdego co do swojej prawdy...... A ja już kiedys napisałem że racja jest jak dupa...z tymże kazdy ma swojš........dziękuje za uwage
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

Trzy slowa: Nie Poddawaj Się!!!
wiem jak to jest...sama trafilam na forum niedawno a sa tu osoby,ktore maja juz dlugi staz...i wiesz co?-to sie da wyczuc!ale przede wsztstkim (to dziwne)ale da sie wyczuc czlowieka ,nawet przez 'monitor'!

wystarcza dwa ,trzy posty i wiesz czy ktos Cie 'trawi' czy nie...nie chodzi mi o poglady (bo to,ze sie z kims nie zgadzam nie oznacza,ze go nie lubie ) ale raczej o sposob w jaki Ci odpisuje!
sa tu na forum osoby ,do ktorych inni czuja szacunek ale czesto wyczuc mozna 'dyskryminacje' dla osob,ktore np. sa tu krocej lub sa mlodsze albo po prostu mniej wiedza na dany temat... :wariat:

Ps. nie przytocze konkretnych spraw ale jestem na nowym forum od poczatku i naprawde mozna wyczuc pewne sprawy...

aha-ktos na poczatku napisal mi 'niczym sie nie przejmuj tylko- pisz, pisz, pisz...' tak wiec przekazuje to dalej- DO DZIEŁA!!!
The world got even darker it was possible [*]
Awatar użytkownika
poisonivy

No i patrz na Xscape'a!!!

Ten to ma sile i sie nie poddaje!!! a ja tam takich ludzi uwielbiam...nie nadenty, z jajem (jajami) i konkretny! :smiech:

Pozdrowienia
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

poisonivy pisze:No i patrz na Xscape'a!!!
Ten to ma sile i sie nie poddaje!!!
postaram sie nic wiecej nie powiedziec niz: :\
za malo wiesz, za krotko tu zyjesz.
...
Awatar użytkownika
poisonivy

Majkel pisze:
Powiem tak...wszystkiego mozna sie czepic a tacy ludzie jak Ty (tylko na podstawie tego co czytam) sa w tym mistrzami! wytykasz ludziom nawet bledy jezykowe!! bosz....skad w Tobie tyle...yyyy zlosci?-bo sama nie wiem jak to nazwac! nie badz taki'od linijki'!

Dziekuj-komu chcesz...ale dziekuj bo gdyby nie MY to nie byloby Twojego forum!!!
jestesmy tacy jacy jestesmy

Ps. bylam poprostu pewna,ze bedziesz pierwsza osoba,ktora sie przyczepi...
KASIA

Post autor: KASIA »

Trzeba się przyzwyczaić do "grupy trzymającej władzę" (skład sobie podaruję, bo wiadomo kto ;-) ), pamiętać, że nie musisz wszystkich lubić i będzie Ok ;-)
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”

„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
KASIA

Post autor: KASIA »

Xscape pisze:
Ależ prosze Ciebie kochany!!!Żyjesz w społeczeństwie i musisz sie do tego dostosować......nie dawaj tak łatwo za wygranš..spójrz na mnie....gdybys znał troche mojej historii to wiedział bys że ja stad nigdy sam nie wychodziłem.......zostałem trzykrotnie wyproszony z tegoż to powodu że ja sie nie poddaje tak łatwo jak nawet jeĹ"li miałoby mi to grozić czymkolwiem.Nie rezygnuj,nie odchodŸ,a jeĹ"li nie wiesz co masz odpisywać zawsze możesz sie zgłosić do mnie po porade.Nie warto tak łatwo sie poddawać ale co ja sie tu wysiliam..........normalnym jest że jesli komuĹ" nie podoba sie twoje zdanie to najzwyczajniej w swiecie kazdy odpisze to co mu sie podoba.To jest jakby przekonywanie kazdego co do swojej prawdy...... A ja już kiedys napisałem że racja jest jak dupa...z tymże kazdy ma swojš........dziękuje za uwage

Mnie by się przydało, żeby mnie wyrzucili :wariat:
Przynajmniej na jakiś czas, bo muszę skończyć książkę a proces mi w tym przeszkadza :zly:
I chyba "trochę" się uzależniłam :mj:
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”

„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

poisonivy pisze:Powiem tak...wszystkiego mozna sie czepic a tacy ludzie jak Ty (tylko na podstawie tego co czytam) sa w tym mistrzami!
dobrze, ze podkreslilas, ze oceniasz mnie tylko na podstawie tego co czytasz.
poisonivy pisze:wytykasz ludziom nawet bledy jezykowe!!
wcale nie zlosliwie, tylko azeby moze po prostu ktos dzieki moze wlasnie temu zapamietal. A od jezykowych spraw jest Mjowitka.
poisonivy pisze:bosz....skad w Tobie tyle...yyyy zlosci?-bo sama nie wiem jak to nazwac! nie badz taki'od linijki'!
'może po prostu, za krótko, za mało mnie znasz'
a co najwazniejsze w moim przypadku, nie znasz mnie na zywo, jestes jedna z tych wielu osob, z tak jakby to ujac, ale prosze sie nie obrazac, jedna z setek znajomych w pewien osob ludzi z szarej masy z Netu, z tych, z ktorymi sie zetknalem.
poisonivy pisze:Dziekuj-komu chcesz...ale dziekuj bo gdyby nie MY to nie byloby Twojego forum!!!
znaczy wiesz... ja zysku z tego nie mam, ze tu jestescie, nikogo na sile nie trzymam, a forum nie jest moje, tylko tak na prawde po prostu NASZE. Wiec dziekujmy sobie nawzajem. Ciesze sie, ze dzieki tej stronie, ktora swoimi poczatkami siega juz hoho temu, zaczeli sie poznawac ludzie, zaczela skupiac wokol siebie fanow, jest to juz 3 wcielenie forum, dzieki tej stronie i na niej sie zrodzil plan 1 zlotu... to co robie tu, nie robie dla siebie.
poisonivy pisze:jestesmy tacy jacy jestesmy
no i bardzo dobrze, tak na prawde jest moze tylko 1 osoba, ktorej nie toleruje. Reszta jest rozna i bardzo dobrze. Inaczej pomarlibysmy tu z nudow.
poisonivy pisze:Ps. bylam poprostu pewna,ze bedziesz pierwsza osoba,ktora sie przyczepi...
ciesze sie, ze Cie nie zawiodlem :-)

Nie wymagam aby mnie wszyscy rozumieli.
I mam tez swiadomosc jak rozny obraz mnie sobie ludzie tworza (i moze w sumie dobrze z roznych wzgledow) zanim maja mnie okazje tak na prawde poznac... wiem juz z doswiadczenia, jak to ktos po czasie opowiada jaki to sobie obraz mnie ugruntowal :] ubaw po pachy nawet bywal czasem z tego.

No to troche luzu glupija
...
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

poisonivy pisze:
Majkel pisze:
Powiem tak...wszystkiego mozna sie czepic a tacy ludzie jak Ty (tylko na podstawie tego co czytam) sa w tym mistrzami! wytykasz ludziom nawet bledy jezykowe!! bosz....skad w Tobie tyle...yyyy zlosci?-bo sama nie wiem jak to nazwac! nie badz taki'od linijki'!

Dziekuj-komu chcesz...ale dziekuj bo gdyby nie MY to nie byloby Twojego forum!!!
jestesmy tacy jacy jestesmy

Ps. bylam poprostu pewna,ze bedziesz pierwsza osoba,ktora sie przyczepi...

Majkel kiedyś trafnie się samoocenił (jest takie słowo w j.pol?), inny jest na necie inny jest w realu.
Ale jedno chciał bym sprostować, gdyby nie Majkel nie było by nas. Stare amatorskie (wybacz Majkel) forum z kilkoma użytkownikami i trzema stronami postów kiedy przyszedłem (a już trochę istniało) przerodziło się w coś chyba najbardziej zorganizowanego w PL jeśli chodzi o MJa.
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

Xscape pisze: to wiedział bys że ja stad nigdy sam nie wychodziłem.......

Bardzo ładnie i delikatnie to nazwałeś
Awatar użytkownika
poisonivy

Majkel pisze:
poisonivy pisze:Powiem tak...wszystkiego mozna sie czepic a tacy ludzie jak Ty (tylko na podstawie tego co czytam) sa w tym mistrzami!
dobrze, ze podkreslilas, ze oceniasz mnie tylko na podstawie tego co czytasz.
poisonivy pisze:wytykasz ludziom nawet bledy jezykowe!!
wcale nie zlosliwie, tylko azeby moze po prostu ktos dzieki moze wlasnie temu zapamietal. A od jezykowych spraw jest Mjowitka.
poisonivy pisze:bosz....skad w Tobie tyle...yyyy zlosci?-bo sama nie wiem jak to nazwac! nie badz taki'od linijki'!
'może po prostu, za krótko, za mało mnie znasz'
a co najwazniejsze w moim przypadku, nie znasz mnie na zywo, jestes jedna z tych wielu osob, z tak jakby to ujac, ale prosze sie nie obrazac, jedna z setek znajomych w pewien osob ludzi z szarej masy z Netu, z tych, z ktorymi sie zetknalem.
poisonivy pisze:Dziekuj-komu chcesz...ale dziekuj bo gdyby nie MY to nie byloby Twojego forum!!!
znaczy wiesz... ja zysku z tego nie mam, ze tu jestescie, nikogo na sile nie trzymam, a forum nie jest moje, tylko tak na prawde po prostu NASZE. Wiec dziekujmy sobie nawzajem. Ciesze sie, ze dzieki tej stronie, ktora swoimi poczatkami siega juz hoho temu, zaczeli sie poznawac ludzie, zaczela skupiac wokol siebie fanow, jest to juz 3 wcielenie forum, dzieki tej stronie i na niej sie zrodzil plan 1 zlotu... to co robie tu, nie robie dla siebie.
poisonivy pisze:jestesmy tacy jacy jestesmy
no i bardzo dobrze, tak na prawde jest moze tylko 1 osoba, ktorej nie toleruje. Reszta jest rozna i bardzo dobrze. Inaczej pomarlibysmy tu z nudow.
poisonivy pisze:Ps. bylam poprostu pewna,ze bedziesz pierwsza osoba,ktora sie przyczepi...
ciesze sie, ze Cie nie zawiodlem :-)

Nie wymagam aby mnie wszyscy rozumieli.
I mam tez swiadomosc jak rozny obraz mnie sobie ludzie tworza (i moze w sumie dobrze z roznych wzgledow) zanim maja mnie okazje tak na prawde poznac... wiem juz z doswiadczenia, jak to ktos po czasie opowiada jaki to sobie obraz mnie ugruntowal :] ubaw po pachy nawet bywal czasem z tego.

No to troche luzu glupija
dzieki Majkel...przeciez wiesz (a niby skad masz wiedziec ),ze nie chcialam Cie obrazic!!! Napisalam,ze bez nas nie byloby Twojego forum ktos wtracil,ze bez Ciebie nie bylo Nas-duzo racji!!!

szczerze?bardzo chce Cie juz poznac na zywo...(mam nadzieje na zlocie)!
Ps.razi mnie poprostu jak ktos okazuje swoja (nawet oczywista) wyzszosc...przeciez kazda z MJówek chce tu cos wniesc...to,ze niektorzy robia to 'nieudolnie' to inna sprawa!!!
Przeciez wszyscy (tak mniemam) trafili tu z jednego powodu..... :mj:
pozdrawiam
ODPOWIEDZ