Tak, tak wiemErna Shorter pisze: Mam taką prośbę, mogłabyś wziąć GOLDEN AWARD,którą [dostałaś od Maro?Marzę o tym,żeby zobaczyć to cudo.
Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)
- majkelzawszespoko
- calineczka
Niestety nie będę ;( Ale następnym razem nic mi nie przeszkodzi ;]
[*] Forever, Michael
25 czerwca
Słowik podleciał w górę, na lipie zaśpiewał,
zdjął motyla z powietrza,
zniknął ze zdobyczą...
Drzewo szumi, w powietrzu poszukuje zbiega
i zapachem powtarza
melodię słowiczą.
Maria Pawlikowska-Jasnorzewska
25 czerwca
Słowik podleciał w górę, na lipie zaśpiewał,
zdjął motyla z powietrza,
zniknął ze zdobyczą...
Drzewo szumi, w powietrzu poszukuje zbiega
i zapachem powtarza
melodię słowiczą.
Maria Pawlikowska-Jasnorzewska
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
No ja mam nadzieję,że dodasz te 20% i wyjdzie nam z tego przepiękna seta!Buszmen pisze:Jadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ZielonoMi ZielonoMi ZielonoMi ZielonoMi
(na 80%, ale i tak więcej niż 0% do wczoraj)
Fajnie by było chłopie.majkelzawszespoko pisze:ale kurde no poznałbym Was już, tyle czasu razem...
Ech... kurde szkoda Lauruś. Ale wiesz co, jak nie na zlocie,to może kawka kiedyś? Zresztą już dawno miałyśmy się umówić.Laura1 pisze:Tym razem nie mogę.
Spox,to w takim razie do zobaczyska na następnym zlocie. Miło będzie Cię poznać.calineczka pisze:Niestety nie będę ;( Ale następnym razem nic mi nie przeszkodzi ;]
Pzdr
- Erna Shorter
Oj kochana,jeśli chodzi o mnie,to nie mam bladego pojęcia.Mistiness pisze:Przepraszam, Drodzy Śląscy Fani, ile km jest z Katowic do Rybnika? Diabełek
i to wcale nie jest offtop ; )
Wiem,że mój kumpel dojeżdża do szkoły w Katowicach,z Rybnika w niecałą godzinę samochodem. hehe
Posłuchajcie,byłam wczoraj w "Zródle".
Knajpa bardzo fajna, ma ciekawy klimacik, niestety jest w niej ciasno i duszno (za dużo papierosów). :P
Pamiętacie nasze wrażenie po "Cafe Zaszyta", moje było mniej więcej takie samo jak weszłam do "Zródła", z tą różnicą,że jest tam nieco bardziej ekskluzywnie,
Poszukam czegoś innego i... większego dla naszej ekipy.
Buźki :*
- Erna Shorter
- majkelzawszespoko
no niestety zobaczyłem plan zajęć to się załamałem : (
nie dość że miałem do tej pory w miesiący jeden weekend wolny, to jeszcze teraz mi dowalili sobote C, co oznacza, że mam w miesiącu tylko jedną niedziele wolną... masakra.
a przyszły semestr jest najcięższy na całych studiach, więc czarno to widze. oby nie było kampanii wrześniowej, bo nie wiem co z MJowiskiem : (
nie dość że miałem do tej pory w miesiący jeden weekend wolny, to jeszcze teraz mi dowalili sobote C, co oznacza, że mam w miesiącu tylko jedną niedziele wolną... masakra.
a przyszły semestr jest najcięższy na całych studiach, więc czarno to widze. oby nie było kampanii wrześniowej, bo nie wiem co z MJowiskiem : (
- Erna Shorter
To super,bardzo się cieszę.Aga_88 pisze:A tak przy okazji, ja zawitam (prawdopodobnie) z osobą towarzyszącą, też fanką
No ja mam nadzieję,że spotkamy się w końcu(mimo tego,że oboje mieszkamy w Katowicach, do tej pory nie mieliśmy okazji,to może w Łodzi nam się uda).majkelzawszespoko pisze:a przyszły semestr jest najcięższy na całych studiach, więc czarno to widze. oby nie było kampanii wrześniowej, bo nie wiem co z MJowiskiem : (
Dziołcho Ty siy niy zastanawiyj nad wiekiem, ino przijezdżej.MJJ (*_*) pisze:iJaa. Nie wiedziałam, że takie zloty sa w ogóle organizowane na Śląsku ..woow.Ja bym bardzo chetnie przyjaechała ale jest jakiś przedział wiekowy czy coś?. mam nadzieję, że nie jestem za młoda e
Mamy w gronie Twoje rówieśniczki,także don't worry.
je je je fanka z Rudy ŚląskiejMJJ (*_*) pisze:iJaa. Nie wiedziałam, że takie zloty sa w ogóle organizowane na Śląsku ..woow.Ja bym bardzo chetnie przyjaechała ale jest jakiś przedział wiekowy czy coś?. mam nadzieję, że nie jestem za młoda
tak blisko mnie ze mozemy razem wracac do domu po zlocie, co ty na to:D:D