Teatrzyk Homesick
Dobra. Mnie, w przeciwieństwie do Kaema, Willy żadnym DVD nie skorumpował. Kiedyś udostępnił mi fajne pliki, no ale to było kiedyś. Poza tym, wie za dużo o Michaelu. Ma wszędzie wtyki i za dobre łącze internetowe, a to nie byłoby polskie, gdyby mnie nie kuło. Nawet nigdy zdrowo nie pospamował a i pewnie z nikim się nie pokłócił. Moderator-prawie-widmo.
Ale asekuracyjne głosy. Na moderatora- prawie- widmo głosuje się lekko. Widmo nic nie zrobi.
Prawie sami mężczyźni są eliminowani. O nie! Żadnej seksmisji 2. Każdy wie, że sequele są gorsze. Eliminuję M.Dż.*. Po pierwsze- zawsze mam problem z pisaniem- te gwiazdki, kropki. Po drugie- ani razu wspomniana obywatelka nie wzięła udziału w głosowaniu w tym wątku. I co z tego, że ma taki pogląd, że nie wybiera wśród piosenek, że wszystkie piosenki nasze są. Bleee. A biedne piosenki ze starych albumów nie mają wsparcia i wypadają. Zero tolerancji dla piosenkowych pacyfistów! Co to za przykład fana starej daty? I po trzecie, zawsze stoi za siadeh_ murem. A siadeh_- wiadomo. Puściła mnie kantem dla księdza...
Prawie sami mężczyźni są eliminowani. O nie! Żadnej seksmisji 2. Każdy wie, że sequele są gorsze. Eliminuję M.Dż.*. Po pierwsze- zawsze mam problem z pisaniem- te gwiazdki, kropki. Po drugie- ani razu wspomniana obywatelka nie wzięła udziału w głosowaniu w tym wątku. I co z tego, że ma taki pogląd, że nie wybiera wśród piosenek, że wszystkie piosenki nasze są. Bleee. A biedne piosenki ze starych albumów nie mają wsparcia i wypadają. Zero tolerancji dla piosenkowych pacyfistów! Co to za przykład fana starej daty? I po trzecie, zawsze stoi za siadeh_ murem. A siadeh_- wiadomo. Puściła mnie kantem dla księdza...
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Bo u nas panuje mała i pewnie niezamierzona dyskryminacja, jako że moderatorów płci pięknej - trójka, moderatorów płci brzydkiej - szóstka.* To znaczy, przynajmniej tak zaznaczyli sobie w profilach. Chociaż profilom też wierzyć nie można. Nie mniej jednak, z rachunku prawdopodobieństwa wynika, że to faceci będą częściej eliminowani. I ja tam narzekać nie będę, towarzystwo kobiet nawet bardzo lubię.kaem pisze:Prawie sami mężczyźni są eliminowani. O nie!
A M.Dż.* w tym temacie to też moderator-prawie-widmo, więc co Ty tu sugerujesz, że niby ciężej zagłosować. I że coś zrobi. Też mi argument.
* - Pankaem i ugh to bliżej niezidentyfikowane stwory, nigdy ich nikt na żywo nie widział, co najwyżej Kaem, bo struga wariata. Nie będę się wypowiadać.
Eh i taki moj as wuju, że nie zdazylam;p
W ogole to piszecie w taki sposob, ze nie moge doczytac do konca, mordka mi sie smieje;p
:D tak, tak wlaśnie do mnie mow Krzysztofie:)kaem pisze:Droga Smut_bi
W ogole to piszecie w taki sposob, ze nie moge doczytac do konca, mordka mi sie smieje;p
Smutek i jej dwa sutki mowia jednym glosem ze powinien odpasc willy. Stwierdzam ze za malo zwraca na nas uwage;p Oczywiscie mam na mysli nas glosujacych w tym watku a nie moje troje;phomesick pisze:dopale, wypije herbate i podejme decyzje, moze jeszcze Sutek sie namysli i ocali Krzysztofa :D
EDIT;
hehe rzecz jasna nie sutek a smutek, ale wiadomo co mi chodzi po glowie, gdy mysle o Basce
To ja przypomnę gdyby ktoś z Was o tym zapomniał...Canario pisze:Przepraszam to jest silniejsze ode mniePank pisze:Maverick pisze:uważam iż utwór "Invincible" jest lepszy od piosenki "Billie Jean".![]()
"Bille Jean" ma nową atrakcyjniejszą szatę w postaci piosenki "Who Is It" - a nie tam jakiegoś marnego "Invincible"
Taka jest prawda, przykro mi ;]
Głos na Panka. Stracił swoją połowę, więc pewnie mu ciężko. Nawet rutinoscorbin już tu nie pomoże.
Poza tym jest niekompatybilny z miniaturką :>
Miał popsutego węża i... nigdy jeszcze nie wysłał do mnie esemesa ;P
P.S. Frekwencja tu teraz taka, że chyba nie ma "po czasie"
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
jezusiczku! Lika ty zyjesz, to ja glosuje na ciebie!
wreszcie w NO jest jak w domu :D
sie mi noga dziwnie omskla, bo wychodzac wczoraj rano do pracy, dziwnym zrzadzeniem losu wrocilam dopiero pol godziny temu ;]
i tak nikt nie tesknil, wiec wyrzutow nie mam.
oddane glosy:
Willy-3
MDż*-2
Pank-1
Willy jestes najslabszym ogniwem.
Runda 6
wybieramy najslabsze ogniwo;
Majkel
M.Dż*
PanKaem
Maro
Maverick
Majkel- bo choc to dusza czlowiek, to kolejny umarlak forumowy ;]
apatycznym i nieobecnym moderatorom, mowimy nie.
wreszcie w NO jest jak w domu :D
pewnie ze nie ma ;pP.S. Frekwencja tu teraz taka, że chyba nie ma "po czasie" Luzik ?
sie mi noga dziwnie omskla, bo wychodzac wczoraj rano do pracy, dziwnym zrzadzeniem losu wrocilam dopiero pol godziny temu ;]
i tak nikt nie tesknil, wiec wyrzutow nie mam.
oddane glosy:
Willy-3
MDż*-2
Pank-1
Willy jestes najslabszym ogniwem.
Runda 6
wybieramy najslabsze ogniwo;
Majkel
M.Dż*
PanKaem
Maro
Maverick
Majkel- bo choc to dusza czlowiek, to kolejny umarlak forumowy ;]
apatycznym i nieobecnym moderatorom, mowimy nie.
'the road's gonna end on me.'
Głosuje na PanKaema gdyż jako jedyny nie zaczyna się od Litery "M"
i dlatego to najsłabsze ogniwo
. Literka "M" górą
to głosowałem ja Michał ;]
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Pankaem jest cieniem człowieka czy jakąkolwiek inną formę w swoim żywocie przyjął. Nie mniej jednak, popełnione zostało jego brutalne unicestwienie. Bolało. Musiało boleć. Miało boleć. Pozostaje błąkać mu się w nibylandii. Ino ostał się tylko wychylający się z czeluści Pank. Ja, się znaczy.tancerz pisze:Głosuje na PanKaema
Ups. To by wiele tłumaczyło frekwencję w tym temacie. Ludzie po prostu go nie widzą, skoro dokonują odkrycia ów najsłabszego ogniwa dopiero w chwili, gdy na celowniku pozostało pięć dusz.viva201 pisze:wchodzę żeby popatrzeć na co teraz głosujecie a tu bah...
Głos na Maro. Tylko jego pseudonim kończy się na samogłoskę. Tylko on słucha Akona. Tylko on potrafi wywieźć z Wielkiej Brytanii urnę. Zresztą ten fach, którym się trudzi... Ugh, to nie jest zdrowe.