P.S. No chyba że umówicie się w tą niedzielę i ktos z Was kupiłby bilet dla mnie.
Spotkania fanów w Poznaniu
No to się umówcie ale ja odpadam ze względu na pracę.Osobiście też wolałabym multikino ze względu na fakt że jest tam większy ekran i lepsza jakość dzwięku niż w kinepolis.Wolny wybór miejsc to dobre rozwiązanie ponieważ tak naprawdę mogę kupic bilet jako jedna z ostatnich osób a wybór miejsca zależy od tego jak wcześnie się pojawię w tym drugim kinie.Z kolei jeśli w multikinie kupię bilety jako ostatnia zostaną jakieś mało atrakcyjne miejsca.
P.S. No chyba że umówicie się w tą niedzielę i ktos z Was kupiłby bilet dla mnie.

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Heh, ja już znalazłam rozwiązanie ;]
Premierowo pójdę do Multikina, wybierając przy tym jakieś wygodne dla mnie miejsce, a 2 dni później w piątek przejadę się do Kinepolis. Kinepolis mam znacznie dalej i tułać się przez miasto w dniu premiery mi się nie chce bo niefortunnie siedzę w szkole do 19 :/
Jeżeli chcecie, możemy się wstępnie umówić. Wszyscy chętni do Multikina w tą niedzielę np o godzinie 12.00 przed Multikinem 51?
Tylko tak rzucam hasło, bo dla mnie nie ma problemu, żebym sama się przejechała. Tylko się jeszcze zastanawiam.
Premierowo pójdę do Multikina, wybierając przy tym jakieś wygodne dla mnie miejsce, a 2 dni później w piątek przejadę się do Kinepolis. Kinepolis mam znacznie dalej i tułać się przez miasto w dniu premiery mi się nie chce bo niefortunnie siedzę w szkole do 19 :/
Jeżeli chcecie, możemy się wstępnie umówić. Wszyscy chętni do Multikina w tą niedzielę np o godzinie 12.00 przed Multikinem 51?
Tylko tak rzucam hasło, bo dla mnie nie ma problemu, żebym sama się przejechała. Tylko się jeszcze zastanawiam.
jesteś pewna ze już w niedziele będą sprzedawać bilety w multikinie?? ;) wydawało mi się, ze zapowiedzieli je dopiero na tydzień przed premierą..
jeśli są od niedzieli to ja chętnie się spotkam o 12 ;)
jeśli są od niedzieli to ja chętnie się spotkam o 12 ;)
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
Moi drodzy-obowiązuje mnie tajemnica milczenia na ten temat.Zastanawiam się nad wydzieleniem nowego tematu dla tego wydarzenia ale w porównaniu do innych miast-Poznań wydaje się być tak drętwy że mija się to z celem.
Jeżeli chodzi o bilety-MY tzn:Karolina,Trinity,Ja i paru znajomych wybieramy się większą grupą na premierowy pokaz który jak wiadomo odbędzie się 28 października.Jeżeli ktoś z nie wymienionych wyżej osób chciałby bilet na to wydarzenie może się zgłosić do mnie lub Trinity do niedzieli włącznie i możemy kupić je tak żeby miejsca mieć koło siebie.Wasza decyzja-tylko żeby potem nie było sapania i wogóle...
Jesteśmy na tyle wredne że nie powiemy Wam na tym etapie co, gdzie ,kiedy, jak
Jeżeli chodzi o bilety-MY tzn:Karolina,Trinity,Ja i paru znajomych wybieramy się większą grupą na premierowy pokaz który jak wiadomo odbędzie się 28 października.Jeżeli ktoś z nie wymienionych wyżej osób chciałby bilet na to wydarzenie może się zgłosić do mnie lub Trinity do niedzieli włącznie i możemy kupić je tak żeby miejsca mieć koło siebie.Wasza decyzja-tylko żeby potem nie było sapania i wogóle...
Jesteśmy na tyle wredne że nie powiemy Wam na tym etapie co, gdzie ,kiedy, jak