Super strona i swietna perspektywa. W tym roku mam ogromna nadzieje na pojawienie sie w Łodzi. Jeszcze raz- swietna robota
..::MJOWISKO 2008::..
-
Buszmen
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Muszę pogratulować stronki,naprawdę świetna robota. 
Ciekawa oprawa graficzna,a wszystkie informacje przedstawione w bardzo przejrzysty sposób.
Podoba mi się pomysł ze zdjęciami z poprzednich zlotów. Taki przegląd to świetna sprawa, bo może zachęcić do spotkania.
Dziękujemy mamusiu.

Wiem, że MUSZĘ pojechać do Łodzi w tym i w tym dniu, i zrobię to!
No chyba, że np. w przeddzień imprezy złamie mi się jeden paznokieć(wtedy "oczywistym" jest, że nie mogę się w takim stanie pokazać
) albo Paris Hilton wyda kolejną płytę, wtedy będę w żałobie i nie będę miała głowy do imprezy.
No to ja myślę,że zgłoszenie wyślę hmm... 01.03.2008.
Busz nie zawiedź mnie i zaplanuj już sobie te dni w sierpniu.
hihi
Ayee! Jak to mawia Maro.
p.s.

PLEASE!!!
Ciekawa oprawa graficzna,a wszystkie informacje przedstawione w bardzo przejrzysty sposób.
Podoba mi się pomysł ze zdjęciami z poprzednich zlotów. Taki przegląd to świetna sprawa, bo może zachęcić do spotkania.
Dziękujemy mamusiu.
Wiesz Busz, gdybym ja miała o wszystkim myśleć w ten sposób, wielu rzeczy bym nie załatwiła.Buszmen pisze:Ja to nie wiem co ja tego 1.03.2008 bede robić, co dopiero w wakacje
Wiem, że MUSZĘ pojechać do Łodzi w tym i w tym dniu, i zrobię to!
No chyba, że np. w przeddzień imprezy złamie mi się jeden paznokieć(wtedy "oczywistym" jest, że nie mogę się w takim stanie pokazać
No to ja myślę,że zgłoszenie wyślę hmm... 01.03.2008.
Busz nie zawiedź mnie i zaplanuj już sobie te dni w sierpniu.
Ayee! Jak to mawia Maro.
p.s.
Ludziska,nie zawiedźcie."Minimalna ilość osób potrzebna do tego, by zlot odbył się to 80 osób!"

PLEASE!!!
Kochani,
tegoroczna impreza jest bardzo wazna, bardzo rozbudowana. własnie dlatego dalam Wam szansę zapisywania się wczesniej byście mogli juz sobie zaplanowac koniec wakacji, byście mogli odlozyc odpowiednia ilośc pieniedzy etc.
Buszmen. Nikt Ci nie każe zapisywac sie w marcu
mozesz to zrobic nawet w ostatecznym terminie. Tylko, że robiac to wczesniej oszczędasz. To jest zjawisko wystepujace przy wszytskich duzych imprezach (np. koncerty).
Minimalna ilośc osob jest duza. Wiem. Jednak jest niezbedna by utrzymac taki koszt imprezy przy takim planie.
Ja wierze w MJówki. Mysle, ze kazdego roku robie wszytsko byście byli zadowoleni i tym razem tez nie bedziecie sie czuli zawiedzeni. Jesli jednak nie bedzie odpowiedniego zainteresowania - no cóż. MJowisko to nie jest przymus - to jest impreza dla Was. To wy zdecydujecie czy chcecie spedzic fajne dwa dni w Łodzi czy nie, a moje ryzyko to to, ze poświęce swój czas na organizacje czegoś, co nie wzbudzi minimalnego zainteresowania. Ja je podejmuję. Reszta zalezy od Was.
Pozdrawiam serdecznie,
Kinga "siadeh_" Zaborowska
tegoroczna impreza jest bardzo wazna, bardzo rozbudowana. własnie dlatego dalam Wam szansę zapisywania się wczesniej byście mogli juz sobie zaplanowac koniec wakacji, byście mogli odlozyc odpowiednia ilośc pieniedzy etc.
Buszmen. Nikt Ci nie każe zapisywac sie w marcu
Minimalna ilośc osob jest duza. Wiem. Jednak jest niezbedna by utrzymac taki koszt imprezy przy takim planie.
Ja wierze w MJówki. Mysle, ze kazdego roku robie wszytsko byście byli zadowoleni i tym razem tez nie bedziecie sie czuli zawiedzeni. Jesli jednak nie bedzie odpowiedniego zainteresowania - no cóż. MJowisko to nie jest przymus - to jest impreza dla Was. To wy zdecydujecie czy chcecie spedzic fajne dwa dni w Łodzi czy nie, a moje ryzyko to to, ze poświęce swój czas na organizacje czegoś, co nie wzbudzi minimalnego zainteresowania. Ja je podejmuję. Reszta zalezy od Was.
Pozdrawiam serdecznie,
Kinga "siadeh_" Zaborowska
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
-
Buszmen
- Tiger Lilly
Zeszłoroczny pokaz w kinie był świetny, ciasteczka i mleczko od siadeh wyczarowały fajną atmosferę Michaelową
Ale w tym roku chyba nie bardzo było gdzie wcisnąć kino, bo program jest przebogaty i myślę, że inne atrakcje wynagrodzą nam brak filmu
Ale w tym roku chyba nie bardzo było gdzie wcisnąć kino, bo program jest przebogaty i myślę, że inne atrakcje wynagrodzą nam brak filmu
When everything starts to fall
So fast that it terrifies you
When will you hit the wall?
Are you gonna learn to fly?
So fast that it terrifies you
When will you hit the wall?
Are you gonna learn to fly?
Gdzie ja byłam, gdzie ja byłam, gdzie ja byłam....Tiger Lilly pisze:Zeszłoroczny pokaz w kinie był świetny, ciasteczka i mleczko od siadeh wyczarowały fajną atmosferę Michaelową![]()
Ale w tym roku chyba nie bardzo było gdzie wcisnąć kino
Ha! już wiem! Chciałam jechać, ale nikogo nie znałam i stwierdziłam, że będę się dziwnie czuć
- calineczka
Już dziś zaczynam męczyć rodziców, w końcu jestem młoda, będą wakacje, to czas żeby się wyszaleć ;) Trzymajcie kciuki :P
[*] Forever, Michael
25 czerwca
Słowik podleciał w górę, na lipie zaśpiewał,
zdjął motyla z powietrza,
zniknął ze zdobyczą...
Drzewo szumi, w powietrzu poszukuje zbiega
i zapachem powtarza
melodię słowiczą.
Maria Pawlikowska-Jasnorzewska
25 czerwca
Słowik podleciał w górę, na lipie zaśpiewał,
zdjął motyla z powietrza,