nie mam na imie Lukasz, ale wnioskuje ze chodzilo o mojego poprzednikaErna Shorter pisze:okussa napisał:
ja niestety dzis nie dam rady ale moze następnym razem...
miłej zabawy
Qrde Łukasz! Szkoda,że Ciebie nie będzie
Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)
-
Buszmen
Fotki:
http://s102.photobucket.com/albums/m117 ... 09%202007/
Filmy:
http://www.plikus.pl/zobacz_plik-Minizl ... 30159.html
Hasłem do archiwum i do dostępu do ściągnięcia jest tytuł ostatniej piosenki z udziałem Mike'a, która wyciekła do internetu. Podpowiem, że jest to 1 wyraz z małych liter, a piosenka była pełna raperów i rapowania
Jak ktoś dalej nie wie, to do mnie na PW.
Czekamy na relację prozą.
P.S. Nie mogłem się powstrzymać i nie wrzucić tej foty tutaj (podpowiem, że chodzi o Schmittka
):

http://s102.photobucket.com/albums/m117 ... 09%202007/
Filmy:
http://www.plikus.pl/zobacz_plik-Minizl ... 30159.html
Hasłem do archiwum i do dostępu do ściągnięcia jest tytuł ostatniej piosenki z udziałem Mike'a, która wyciekła do internetu. Podpowiem, że jest to 1 wyraz z małych liter, a piosenka była pełna raperów i rapowania
Jak ktoś dalej nie wie, to do mnie na PW.
Czekamy na relację prozą.
P.S. Nie mogłem się powstrzymać i nie wrzucić tej foty tutaj (podpowiem, że chodzi o Schmittka

- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Schmittko

Nie martw się,ja też jestem... "podwójna" hahaha
Nie martw się,ja też jestem... "podwójna" hahaha
Ostatnio zmieniony pn, 03 wrz 2007, 11:58 przez Erna Shorter, łącznie zmieniany 1 raz.
Buszmen pisze:
Matrix
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E

tyle mi chcieli dać, żebym zatańczył
Bardzo fajne spotkanie. Ciesze się że były nowe lub prawie nowe osoby :) Kolega Prison Break pierwszy do konkursu tanecznego na najbliższym MJoowisku :D O Michaelu pogadaliśmy nawet więcej niż zwykle. Szkoda że nie byłem w formie by dłużej z Wami posiedzieć. Jesteście szaloni. Dziwne, że nas z Hipnozy nie wyrzucili :] Do następnego!
- Erna Shorter
Krótkie podsumowanie ślonskiego mini zlotu.
Wszystko zaczęło się już o godz. 17,niestety nie mogłam wtedy dotrzeć, więc zjawiłam się ok..1,5h po rozpoczęciu imprezki.
Ok.godz. 18:30 wszyscy (tj. Laura,KASIA,Prison Break,Schmittko,Magda,Natalia i Buszmen)czekali w Hipnozie (JazzClubie). Przywitali mnie kawałkiem pizzy (której i tak nie zjadłam hehe),a nasz nowy kolega - Prison Break znalazł dla mnie krzesło. Przyznam,że dziwnie się czułam gdy spoglądałam z góry na wszystkich,siedzących na niskich fotelach hehe.
Chociaż w sumie… ciekawe uczucie
Nasz naczelny fotograf i DJ - Buszmen strzelał foty i „zapodawał muzę” Króla ze swojego Playstation,także Michaela wśród nas nie zabrakło.
Ponieważ było trochę zbyt głośno, przenieśliśmy się do stołu, znajdującego się w holu. Tam oglądaliśmy koncert Mike’a z Yokohamy. Przyznam,że dosc ciekawie patrzy się na wszystko do góry nogami(Michael na suficie hahaha). Przeżywałam ten koncert zupełnie na nowo, a te ciacho w żółtych getrach… mmmmmhmmm.
Laura… Michael i tak jest mój!!!!!!!!!
Przy stoliku, gdzie część dziewczyn musiało siedzieć na rogach.(będą z nas stare panny hahaha), było ciasno i gdy tylko zwolniło się miejsce na wygodnej kanapie, przenieśliśmy się.
Od razu imprezka się rozkręciła.
Mimo naszej hojności Prison Break i Schmittko nie chcieli zatańczyć (buuuuuuu…
),ale za to Laura,Magda,Natalia i ja zaśpiewałyśmy „You are not alone” (po polsku „Szalony seks z Michaelem”).

"Michael Jackson jest cudowny
Michael Jackson jest seksowny
To przystojniak, aż z nóg ścina
Pragnie go każda dziewczyna
To obiekt naszej miłości
Rozpala do czerwoności ..."
Dość długo siedzieliśmy w Hipnozie i jestem naprawdę w szoku, że nas stamtąd nie wyrzucili.
Najbardziej przerażony był Schmittko,który mieszka „na” ulicy obok hahaha.
Wszyscy byli jeszcze w MJowiskowym nastroju i zachciało nam się tańczyć, wiec wybraliśmy się w poszukiwaniu jakiegoś dicho.
Było ok. 22:30, udaliśmy się za naszą przewodniczką Magdą, w kierunku klubu Cogitatur, na Gliwickiej. Zanim weszliśmy trzeba było się rozejrzeć czy warto. Nie udało się… za dużo ludzi, muza kiepska, więc postanowiliśmy odwiedzić tradycyjne miejsce spotkań fanów Króla w Katowicach - City Pub. Tam kolejka, nie chcieli nas z początku wpuścić, ale cierpliwie czekaliśmy. Schmittko nie dał rady i po długich namowach, które nie dały efektu, udał się na spoczynek do swojego domu.
Jest! Udało się! ochroniarze postanowili nas wpuścić, niestety… dużo ludzi( gł. „duże szafy z małymi kluczykami”<lol> ), dymu tyle, że nic nie było widać, nie było gdzie usiąść, parkiet zapchany i muzyka do niczego. Nie było sensu zostać, więc udaliśmy się pubu w bramie obok, takiej małej spelunki „Cafe Zaszyta”, gdzie miejsca było sporo i muzyka była w miarę do zniesienia. Tam przy soczkach pomarańczowych i bananowych, przesiedzieliśmy prawie 3h. Niby lokal czynny do 1:00,ale my wyszliśmy stamtąd grubo po 2 hehe. Na wysokości Stawowej pożegnaliśmy się i udaliśmy się do samochodów.
Podsumowanie:
Po długotrwałych rozmowach doszliśmy do wniosku, że Michael powinien wydać płytę jazzową i wystąpić z kimś sławnym duecie. Padły nazwiska Damon Albarn , Whitney Houston itp. itd.
Dziękuję wszystkim za zlot, uważam, że było to najlepsze, do tej pory, spotkanie fanów w Katowicach. Jesteście niesamowici, naprawdę szaleni i gdyby Mike wiedział,że ma tak niesamowitych fanów, na pewno by to docenił.
Pozdro dla Magdy , Natalii i Prison Break’a, dla których to był pierwszy zlot, w karierze
i całusy dla calej reszty, z którą się już dobrze znam i naprawdę uważam,że jesteście the best/trendy/funky/jazzy,czy jak tam wolicie <lol>. 
Pozdrawiam serdecznie wszystkich, którzy chceli, ale nie mogli być razem z nami.
We love you more!
Ok.godz. 18:30 wszyscy (tj. Laura,KASIA,Prison Break,Schmittko,Magda,Natalia i Buszmen)czekali w Hipnozie (JazzClubie). Przywitali mnie kawałkiem pizzy (której i tak nie zjadłam hehe),a nasz nowy kolega - Prison Break znalazł dla mnie krzesło. Przyznam,że dziwnie się czułam gdy spoglądałam z góry na wszystkich,siedzących na niskich fotelach hehe.
Chociaż w sumie… ciekawe uczucie
Nasz naczelny fotograf i DJ - Buszmen strzelał foty i „zapodawał muzę” Króla ze swojego Playstation,także Michaela wśród nas nie zabrakło.
Ponieważ było trochę zbyt głośno, przenieśliśmy się do stołu, znajdującego się w holu. Tam oglądaliśmy koncert Mike’a z Yokohamy. Przyznam,że dosc ciekawie patrzy się na wszystko do góry nogami(Michael na suficie hahaha). Przeżywałam ten koncert zupełnie na nowo, a te ciacho w żółtych getrach… mmmmmhmmm.
Laura… Michael i tak jest mój!!!!!!!!!
Przy stoliku, gdzie część dziewczyn musiało siedzieć na rogach.(będą z nas stare panny hahaha), było ciasno i gdy tylko zwolniło się miejsce na wygodnej kanapie, przenieśliśmy się.
Od razu imprezka się rozkręciła.
Mimo naszej hojności Prison Break i Schmittko nie chcieli zatańczyć (buuuuuuu…

"Michael Jackson jest cudowny
Michael Jackson jest seksowny
To przystojniak, aż z nóg ścina
Pragnie go każda dziewczyna
To obiekt naszej miłości
Rozpala do czerwoności ..."
Dość długo siedzieliśmy w Hipnozie i jestem naprawdę w szoku, że nas stamtąd nie wyrzucili.
Najbardziej przerażony był Schmittko,który mieszka „na” ulicy obok hahaha.
Wszyscy byli jeszcze w MJowiskowym nastroju i zachciało nam się tańczyć, wiec wybraliśmy się w poszukiwaniu jakiegoś dicho.
Było ok. 22:30, udaliśmy się za naszą przewodniczką Magdą, w kierunku klubu Cogitatur, na Gliwickiej. Zanim weszliśmy trzeba było się rozejrzeć czy warto. Nie udało się… za dużo ludzi, muza kiepska, więc postanowiliśmy odwiedzić tradycyjne miejsce spotkań fanów Króla w Katowicach - City Pub. Tam kolejka, nie chcieli nas z początku wpuścić, ale cierpliwie czekaliśmy. Schmittko nie dał rady i po długich namowach, które nie dały efektu, udał się na spoczynek do swojego domu.
Jest! Udało się! ochroniarze postanowili nas wpuścić, niestety… dużo ludzi( gł. „duże szafy z małymi kluczykami”<lol> ), dymu tyle, że nic nie było widać, nie było gdzie usiąść, parkiet zapchany i muzyka do niczego. Nie było sensu zostać, więc udaliśmy się pubu w bramie obok, takiej małej spelunki „Cafe Zaszyta”, gdzie miejsca było sporo i muzyka była w miarę do zniesienia. Tam przy soczkach pomarańczowych i bananowych, przesiedzieliśmy prawie 3h. Niby lokal czynny do 1:00,ale my wyszliśmy stamtąd grubo po 2 hehe. Na wysokości Stawowej pożegnaliśmy się i udaliśmy się do samochodów.
Podsumowanie:
Po długotrwałych rozmowach doszliśmy do wniosku, że Michael powinien wydać płytę jazzową i wystąpić z kimś sławnym duecie. Padły nazwiska Damon Albarn , Whitney Houston itp. itd.
Dziękuję wszystkim za zlot, uważam, że było to najlepsze, do tej pory, spotkanie fanów w Katowicach. Jesteście niesamowici, naprawdę szaleni i gdyby Mike wiedział,że ma tak niesamowitych fanów, na pewno by to docenił.
Pozdro dla Magdy , Natalii i Prison Break’a, dla których to był pierwszy zlot, w karierze
Pozdrawiam serdecznie wszystkich, którzy chceli, ale nie mogli być razem z nami.
We love you more!
Ostatnio zmieniony pn, 03 wrz 2007, 12:01 przez Erna Shorter, łącznie zmieniany 2 razy.
Dobra, mimo ze Erna dość szczegółowo opisała ten zajefajny zlot, dodam coś od siebie
. Na początku wiedziałam tylko tyle, że jade swoim samochodem z Prison Breakiem (kolesiem ktorego znalam tylko z 1 rozmowy z gg) i z KASIA choć na początku nie byłam nawet pewna czy ona jedzie z nami!! Tyle co ruszyliśmy, okazało sie ze trzeba bylo odwiedzic stacje benzynową bo miałam za mało powietrza w oponie. No ładnie - taki początek imprezy był!! W drodze KAsia mi opowiadała co straciłam zmywając sie nad ranem z Łodzi i potem dotarliśmy do celu:-). Było na prawde super. Wyszłam z domu o 16:30 a wrociłam o 3:30. Było mnostwo emocji, śpiewy, śmiechy, rozmowy, przemieszczanie sie z klubu do klubu. Jednej rzeczy tylko żałuję, że nie udało nam się zabawić pod kontem tańców, ale nadrobi się!!!!
Następnym razem karaoke - to juz ustalone!!
Dzięki za mile spędzony czas i do zobaczenia wkrótce!!!
Następnym razem karaoke - to juz ustalone!!
Dzięki za mile spędzony czas i do zobaczenia wkrótce!!!
Michael Jackson is the King of Pop
- majkelzawszespoko
- Erna Shorter
Kolejny miniZLOT na Ślonsku
Podczas ostatniego minizlotu wpadliśmy na pomysl zorganizowania kolejnego. Tym razem zamierzamy się wybrać na karaoke. 
Jeśli ktoś jest chętny proponuję standardowo spotkać sie o godz. 17 przy wejściu do Empika w Katowicach,a tam zdecydujemy co dalej i gdzie dokładnie bedziemy śpiewać.
Zapraszamy!
Pzdr.
Ernula
Aowww!
Jeśli ktoś jest chętny proponuję standardowo spotkać sie o godz. 17 przy wejściu do Empika w Katowicach,a tam zdecydujemy co dalej i gdzie dokładnie bedziemy śpiewać.
Zapraszamy!
Pzdr.
Ernula
Aowww!

Ostatnio zmieniony pt, 07 wrz 2007, 17:07 przez Erna Shorter, łącznie zmieniany 3 razy.