Byle w kinie było z napisami polskimi. TYLKO polskimi
MJowisko 2006
Aaa skoro taaak to spoooko rozumiem. Jeśli dasz radę tak zrobić, to nawet fajny pomysł z tą możliwością wyboru 
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
- Michael Jackson
Jesli chodzi Ci o funkcje, włączenia napisów,to mozna jeden rodzaj, na raz, nie da rady włączyć i Ang. i Polskich.:D
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

http://www.youtube.com/user/ktossomeone

Myślę,że Siadeh_ poinformuje ok. 1 mieś. przed. a zgłaszac tym bardziej już teraz a takie na potwierdzenie, to także myśle, mies. przed.Mjabs pisze:mam 2 pytanka: Kiedy bedzie juz oficjalnie wiadomo: co jak gdzie kiedy no i ile- czyli ogolbnie jakies dokladne info? I do kiedy mozna sie zglaszac na zlot??:)

Ja tak tylko w kwestii formalnej
Siadeh_ prosiła, żeby przekazać, że ona się tu zamelduje lada dzień i na wszystkie pytania odpowie, udzieli wszelkich informacji
Na razie jest w samym środku ważnego projektu życiowego (Kiniu, jak tam Twoja łazienka?
), więc troszkę jej czasu brakuje na przyjemności. 
Siadeh_ prosiła, żeby przekazać, że ona się tu zamelduje lada dzień i na wszystkie pytania odpowie, udzieli wszelkich informacji
Na razie jest w samym środku ważnego projektu życiowego (Kiniu, jak tam Twoja łazienka?
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Wiadomość Oficjalna:
Najwyższy czas ... bo już może co niektórzy paznokcie obgryzają z nerwów ;)
Zgłaszam oficjanie że mnie tam ZABRAKNAĆ NIE MOŻE !!! nie wyobrzam sobie innej wersji zdazęn .. będe miał prace to rzuce ;) szefie nie podskakuj co ty sobie mytslisz e tylko ty jestes jedynym pracodawcą tego świata ...
będe miał zaliczenie w szkole to przesune niech sobie pani doktor nie myśli że mi pani łaske robi ;)
Nie będe miał pieniędzy to... w Świnoujściu jest kilak banków a w szczecinie ile ... napewno nie każdy ma zabezpieczenia ...
Nie bee miał gdzie spać?
Łodź Kaliska ... bardzo ładny dworzec PKP taki nowy a na tych tam nowych płytkach sie fanie robi moonwalka ;)
gdzie ten trelefon do Kingi ;)
Pozdrawiam
Najwyższy czas ... bo już może co niektórzy paznokcie obgryzają z nerwów ;)
Zgłaszam oficjanie że mnie tam ZABRAKNAĆ NIE MOŻE !!! nie wyobrzam sobie innej wersji zdazęn .. będe miał prace to rzuce ;) szefie nie podskakuj co ty sobie mytslisz e tylko ty jestes jedynym pracodawcą tego świata ...
będe miał zaliczenie w szkole to przesune niech sobie pani doktor nie myśli że mi pani łaske robi ;)
Nie będe miał pieniędzy to... w Świnoujściu jest kilak banków a w szczecinie ile ... napewno nie każdy ma zabezpieczenia ...
Nie bee miał gdzie spać?
Łodź Kaliska ... bardzo ładny dworzec PKP taki nowy a na tych tam nowych płytkach sie fanie robi moonwalka ;)
gdzie ten trelefon do Kingi ;)
Pozdrawiam
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Wicie, co jest do D, z PHM. Chyba trzeba bedzie pomysleć, na plan B jaki film bedziemy ogladac, bo z PHM ostatnio nie za bardzo idzie do przodu. Mi już rece opadaja momentami jak te programy działają, wciąż próbuje ale coraz częściej brakmi nadzieji, ze coś wyjdzie. 2 dni, temu miałem wysłac Siadeh płytkę aby sprawdzić, czy napisy beda czytelne, ale płytka jest z nagranymi napisami, które pojawiaja się o 0,5 sek, lub 1 sek. po tym jak idzie głos, który one tłumaczą i bedzie to nie wygodne dla wielu, po za tym dałem pare poprawek w napisach, a ta wersja nie ma tych przeróbek. Więc jak na dziś dzień, PHM na zlocie bedzie na 30%.
P.S. Pogajmy jaki inny ewentualnie można bedzie ogladać?

No to się szybko obudziłeś Mike...Mike pisze:Wicie, co jest do D, z PHM. Chyba trzeba bedzie pomysleć, na plan B jaki film bedziemy ogladac, bo z PHM ostatnio nie za bardzo idzie do przodu. Mi już rece opadaja momentami jak te programy działają, wciąż próbuje ale coraz częściej brakmi nadzieji, ze coś wyjdzie. 2 dni, temu miałem wysłac Siadeh płytkę aby sprawdzić, czy napisy beda czytelne, ale płytka jest z nagranymi napisami, które pojawiaja się o 0,5 sek, lub 1 sek. po tym jak idzie głos, który one tłumaczą i bedzie to nie wygodne dla wielu, po za tym dałem pare poprawek w napisach, a ta wersja nie ma tych przeróbek. Więc jak na dziś dzień, PHM na zlocie bedzie na 30%.
- Michael Jackson
- Michael Jackson
Poczekaj... poczekaj... Mike, a może Ty się za szybko zniechęciłeś?
Z tego, co pisałeś tu wcześniej zrozumiałam, że masz już praktycznie wszystko gotowe i tylko poprawki wprowadzasz. Zgadza się
?
Teraz mówisz, że nie można idealnie dopasować napisów, bo za szybko się pojawiają, bądź znikają o 0,5 sekundy, czy o sekundę za wcześnie.
Czy to jest powód, by rezygnować z filmu...? hmm, no nie wiem...
Chętnie obejrzałabym PHM po polsku nawet z drobnymi mankamentami.
Cicha wszystko przetłumaczyła, Ty poświęciłeś na to już wiele godzin i co, chcesz się teraz tak łatwo poddać
Przecież po angielsku każdy z nas widział to przynajmniej kilka razy. Mi by tam wcale nie przeszkadzało, że nie jest idealnie (w życiu rzadko kiedy wszystko wychodzi dokładnie tak jak tego chcemy
) Jeśli da się to obejrzeć, to ja jestem na TAK!!!
W zeszłym roku w kinie zapuściliśmy sobie We Are The World - The Story Behind The Song bez tłumaczenia w ogóle i wszyscy byli zadowoleni
Więc myślę, że Private Home Movies z drobnymi niedociągnięciami tym bardziej powinno przejść
Co Wy na to? Przede wszystkim Ty Kinga, jak uważasz?
Można ewentualnie przed projekcją ogłosić, że nie jest idealnie, żeby nikt się nie czepiał jakby co i po sprawie
Z tego, co pisałeś tu wcześniej zrozumiałam, że masz już praktycznie wszystko gotowe i tylko poprawki wprowadzasz. Zgadza się
Teraz mówisz, że nie można idealnie dopasować napisów, bo za szybko się pojawiają, bądź znikają o 0,5 sekundy, czy o sekundę za wcześnie.
Czy to jest powód, by rezygnować z filmu...? hmm, no nie wiem...
Chętnie obejrzałabym PHM po polsku nawet z drobnymi mankamentami.
Cicha wszystko przetłumaczyła, Ty poświęciłeś na to już wiele godzin i co, chcesz się teraz tak łatwo poddać
Przecież po angielsku każdy z nas widział to przynajmniej kilka razy. Mi by tam wcale nie przeszkadzało, że nie jest idealnie (w życiu rzadko kiedy wszystko wychodzi dokładnie tak jak tego chcemy
W zeszłym roku w kinie zapuściliśmy sobie We Are The World - The Story Behind The Song bez tłumaczenia w ogóle i wszyscy byli zadowoleni
Więc myślę, że Private Home Movies z drobnymi niedociągnięciami tym bardziej powinno przejść
Co Wy na to? Przede wszystkim Ty Kinga, jak uważasz?
Można ewentualnie przed projekcją ogłosić, że nie jest idealnie, żeby nikt się nie czepiał jakby co i po sprawie
Ostatnio zmieniony wt, 27 cze 2006, 14:10 przez Lika, łącznie zmieniany 1 raz.
- Michael Jackson
- Michael Jackson