Na ul. Wyszyńskiego wsiadacie w autobus A i wysiadacie na ul. Jasnej, dajecie strzałe i ja po Was lecę....a potem to już tylko
Spotkania fanów w Szczecinie
- _*Aga*_222
ojjjj będzie się działo
ja też się nie mogę doczekać a najgorsze to to, że nie mam miejsca na trening Thrillera buuuu
eee to nie źle wszyscy się uczą czyli w sobotę od razu nam wyjdzie :D
wow to może po tym pifie ruszymy w miasto znaczy w słoneczne

ja też się nie mogę doczekać a najgorsze to to, że nie mam miejsca na trening Thrillera buuuu
eee to nie źle wszyscy się uczą czyli w sobotę od razu nam wyjdzie :D
wow to może po tym pifie ruszymy w miasto znaczy w słoneczne

"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
- wojowniczka_światła
- _*Aga*_222
w multikinie raczej nie będzie
także musimy walczyć o Helios
poza tym w Heliosie będzie wystawa zdjęć Czaplińskiego
w razie co mam pojęcie o architekturze, miałam praktyki na budowie i burzyłam mury także nie ma problemu
ale będzie jazda nie mogę się doczekać
Iza a możemy wcześniej przyjechać

EDIT:
dzisiaj otrzymałam takiego maila od Szczecińskiego Multikina
w którym zadałam pytanie czy będą grać This Is It
Witam,
Tak będziemy grać.
Pozdrawiam,
Multikino
także musimy walczyć o Helios
poza tym w Heliosie będzie wystawa zdjęć Czaplińskiego
w razie co mam pojęcie o architekturze, miałam praktyki na budowie i burzyłam mury także nie ma problemu
ale będzie jazda nie mogę się doczekać
Iza a możemy wcześniej przyjechać
EDIT:
dzisiaj otrzymałam takiego maila od Szczecińskiego Multikina
w którym zadałam pytanie czy będą grać This Is It
Witam,
Tak będziemy grać.
Pozdrawiam,
Multikino

"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Jejku, ale energia mnie rozwala
Nie doczekam do soboty hihi
Kama a może ja bym mogła się zabrać z Tobą? Napiszesz mi tylko gdzie mam być, co? A na tą imrezę we Free Blues Clubie ma się rozumieć idziemy?? Bo ja się już na nią napaliłam. No w końcu coś się dzieje na tej naszej wiosce
Wiecie co? Tak sobie myślę, że ja mam 2 razy w tygodniu treningi na sali z lustrami (od października), więc jak bym zagadała z Danuśką (trenerką) to może udało by mi się chociaż na godzinkę zarezerwować i tam byśmy sobie mogły fajnie ćwiczyć
Wiecie co? Tak sobie myślę, że ja mam 2 razy w tygodniu treningi na sali z lustrami (od października), więc jak bym zagadała z Danuśką (trenerką) to może udało by mi się chociaż na godzinkę zarezerwować i tam byśmy sobie mogły fajnie ćwiczyć
wow zajefajnie tylko jeszcze komp potrzebny bo gdzie puścimy nauki z youtube ??
jeżeli chodzi o transport to ja wyruszam z pod domu hmmm a co dalej to nie wiem bo nie wiem skąd Wy będziecie jechać
ja tak normalnie to bym jechała kolumba do wielkiej
edit:
jestem na lekcji 30 tej i znów wymiękłam ;( nie pamiętam co po kolei buuuuu
massakra jakie to trudne
ale będą jaja
Iza to co bo mu tu już wydeptałyśmy dziury w podłodze może wcześniej niż na 19 tą ??
edit2:
ROXIMJ zapytaj ile kosztuje wynajęcie sali na godzinę
może będzie się opłacało w końcu jest nas koło 10 osób jak nie więcej :)
zajęcie na zimę jak znalazł a przy okazji czegoś się nauczymy :)
jeżeli chodzi o transport to ja wyruszam z pod domu hmmm a co dalej to nie wiem bo nie wiem skąd Wy będziecie jechać
ja tak normalnie to bym jechała kolumba do wielkiej
edit:
jestem na lekcji 30 tej i znów wymiękłam ;( nie pamiętam co po kolei buuuuu
massakra jakie to trudne
ale będą jaja
Iza to co bo mu tu już wydeptałyśmy dziury w podłodze może wcześniej niż na 19 tą ??
edit2:
ROXIMJ zapytaj ile kosztuje wynajęcie sali na godzinę
może będzie się opłacało w końcu jest nas koło 10 osób jak nie więcej :)
zajęcie na zimę jak znalazł a przy okazji czegoś się nauczymy :)

Kama ja bym załatwiała za darmo a nie za kasę. Ja myślałam bardziej, że najpierw nauczymy się kroków, albo chociaż żeby jedna z nas umiała je perfect i wtedy dopiero na salę szlifować...
A jeśli chodzi o dojazd to chyba będziesz jechała przez Wyszyńskiego no nie? To ja bym mogła tam wsiąść. No chyba że inną trasą jedziesz?
A jeśli chodzi o dojazd to chyba będziesz jechała przez Wyszyńskiego no nie? To ja bym mogła tam wsiąść. No chyba że inną trasą jedziesz?
jeżeli chodzi o trasę to nie wiem jak będę jechała to zależy od Was
ja jakbym jechała sama to jadę kolumba do wyszyńskiego (wielkiej) i przez most
do tego potrzeba miejsca
a może tą salę można tanio wynająć będzie nam łatwiej się uczyć bo ja inaczej tego nie widzę jest ciężko jak nie masz miejsca
ja jakbym jechała sama to jadę kolumba do wyszyńskiego (wielkiej) i przez most
nie ma takiej szansy :(ROXIMJ pisze:chociaż żeby jedna z nas umiała je perfect
do tego potrzeba miejsca
a może tą salę można tanio wynająć będzie nam łatwiej się uczyć bo ja inaczej tego nie widzę jest ciężko jak nie masz miejsca

Witam serdecznie
Chciałabym zakomunikować, że dziś poznałam nową MJówkę szczecińską, która dziarsko dołączyła do naszej, już nie takiej skromnej ekipy
. Pozdrowienia dla Sabiny / Alison.
Rozrastamy się moi Drodzy
Ja też byłam dzisiaj w Multikinie i faktycznie mają grać ale nie znane są jeszcze godziny ani terminy.
No dziewczynki uczcie się uczcie układu, ja to na razie oglądam i jestem przerażona!!! Chyba będę musiała pobrać osobiste nauki u Was
Chciałabym zakomunikować, że dziś poznałam nową MJówkę szczecińską, która dziarsko dołączyła do naszej, już nie takiej skromnej ekipy
Rozrastamy się moi Drodzy
Ja też byłam dzisiaj w Multikinie i faktycznie mają grać ale nie znane są jeszcze godziny ani terminy.
No dziewczynki uczcie się uczcie układu, ja to na razie oglądam i jestem przerażona!!! Chyba będę musiała pobrać osobiste nauki u Was
The world got even darker it was possible [*]