Szczecin na MJowisko 2009
- _*Aga*_222
Nie sama, z Wami
Miałam z koleżanką jechać, ale ostatecznie ona musiała zrezygnować. Do Szczecina dojadę chyba pociągiem (bo autobusu tak wczęsnie nia mam), chociaż wtedy byłabym na miejscu zaledwie 10 minut przed odjazdem naszego pociągu do Kutna i trochę się boję, że jak się zdarzy jakieś opóźnienie, to nie zdążę 
- wojowniczka_światła
Pamiętam oczywiście Edytko...edyta_76 pisze:ja nie moge nawet czytac jak sie wszyscy umawiaciehania pamietaj biala roze od edzi i duzo zdjec i prosze o mmsy zebym czula ze jestem tam z Wami:(buziaki dla wszystkich
Dziewczyny czy już ustaliłyście kiedy idziemy po bilety??
Ja wciąż nie wierze że tam jade!!!
- _*Aga*_222
Dzień dobry :)
Informacje z ostatniej chwili:
Jutro tj. 26.08.2009 (środa) odbędzie się spotkanie „organizacyjne”
w związku z wyjazdem do Łodzi ze Szczecina.
Dworzec PKP, wejście główne godz. 16:00.
Wszyscy chętni obecność obowiązkowa :)jak ktoś nie może być osobiście to niech podeśle kogoś w zastępstwie.
Jeżeli ktoś jest z okolic a planuje jechać ze Szczecina i chce jechać z nami to proszę o informację.
Ustalimy (postaramy się ustalić) wszystkie szczegóły dotyczące wyjazdu.
Jest fajna promocja jeżeli chodzi o kupno biletów w większej grupie, ale szczegóły na miejscu.
Do zobaczenia, mam nadzieję.
Informacje z ostatniej chwili:
Jutro tj. 26.08.2009 (środa) odbędzie się spotkanie „organizacyjne”
w związku z wyjazdem do Łodzi ze Szczecina.
Dworzec PKP, wejście główne godz. 16:00.
Wszyscy chętni obecność obowiązkowa :)jak ktoś nie może być osobiście to niech podeśle kogoś w zastępstwie.
Jeżeli ktoś jest z okolic a planuje jechać ze Szczecina i chce jechać z nami to proszę o informację.
Ustalimy (postaramy się ustalić) wszystkie szczegóły dotyczące wyjazdu.
Jest fajna promocja jeżeli chodzi o kupno biletów w większej grupie, ale szczegóły na miejscu.
Do zobaczenia, mam nadzieję.
The world got even darker it was possible [*]
- wojowniczka_światła
- _*Aga*_222
poisonivy Mnie niestety nie będzie, bo jak już pisałam
Zresztą później chyba nawet nie bardzo miałabym jak wrócić... Ale bilet już mam :) Kupiłam ten bilet podróżnika i miejscówkę na TLK (Szczecin Dąbie - Kutno) w wagonie 18. Zresztą Izabela o wszystkim wie, bo z nią to obgadałam wcześniej :)Tylko że ja do Szczecina kawałek mam i nie bardzo mi się opłaca po sam bilet jechać
- little_susie
Przeglądałam forum i pomyślałam, że wpadnę do Szczecina
No i chyba spotkamy się w "wesołym pociągu"
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=7357
No i chyba spotkamy się w "wesołym pociągu"
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=7357
"Marzenie nie jest jedynie marzeniem - jest celem. Jest czymś co ludzka świadomość i podświadomość mogą zamienić w rzeczywistość" Michael Jackson
- _*Aga*_222
ja to juz jutro!!!!!!!!!!!!!!Iza i Hania dziekuje wam za wsparcie!!!ale dzis mam dola siedze i placze wy sie szykujecie a ja nie!!!!!jutro jestem z Wami i MJcalym sercem!!!!siedze przed kompen a na gg non stop MJ i nie moge w to wszystko uwiezyc!!!!!!trzymajcie sie buziaki fajny
klimat tam bedziecie mieli w pociagu i w Łodzi zazdrosze.papaa 
klimat tam bedziecie mieli w pociagu i w Łodzi zazdrosze.papaa