Poprawiają błędySILENTIUM pisze:Cytat:
Ten film wideo został usunięty przez użytkownika.
co za czort?
...:::Wspomnienia po MJowisku 2008:::...
- MJfanTASTIC
- majkelzawszespoko
Moi drodzy....
oto, co zobaczyła Polska w dniu 30.08.2008...
http://ww6.tvp.pl/6882,20080830781494.strona (to Łodzkie Wiadomości Dnia, ale to poszło w caly kraj w kurierze... nie wiem czy sie cieszymy
)
Ekipie, ktora wystąpiła w reportazu dziekuje bardzo.
...pzdr
s_
oto, co zobaczyła Polska w dniu 30.08.2008...
http://ww6.tvp.pl/6882,20080830781494.strona (to Łodzkie Wiadomości Dnia, ale to poszło w caly kraj w kurierze... nie wiem czy sie cieszymy
Ekipie, ktora wystąpiła w reportazu dziekuje bardzo.
s_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
* * *
Marto. Jest ujęcie jak bujasz Jowitkę na kolanach. Jest jak Ci Jowitka na tych kolanach zasiada. I jest bujanie po raz drugi. Tak żeby oszczędzić Ci modłów o to, żeby tam tego nie było.
Piotrze. My tupiący nogą w rytm jakiejś znajomo brzmiącej piosenku też tam jesteśmy. Tak żeby zaoszczędzić Ci tego samego.
:]
Ogólnie super że taki materiał, w całości pozytywny, ukazał się w TV. Kinga, jesteś wielka że to wszystko ogarnęłaś. Nas, znaczy ;)
A co do wspomnień ze zlotu, to będą jak przestanie mnie boleć ręka po ugryzieniu. W życiu nie widziałam na niczyjej dłoni takiego siniaka...
Piotrze. My tupiący nogą w rytm jakiejś znajomo brzmiącej piosenku też tam jesteśmy. Tak żeby zaoszczędzić Ci tego samego.
:]
Ogólnie super że taki materiał, w całości pozytywny, ukazał się w TV. Kinga, jesteś wielka że to wszystko ogarnęłaś. Nas, znaczy ;)
A co do wspomnień ze zlotu, to będą jak przestanie mnie boleć ręka po ugryzieniu. W życiu nie widziałam na niczyjej dłoni takiego siniaka...
Nie mam pojecia... i - szczerze - w kwestii TVN wole nie wiedzieć... jest na stronie filmik z FAKTÓW, jak ktos chce sie bardzo wkurzyc... ja nie polecam. największy stek bzdur dlatego nie podaje linka.
EDIT. dodatkowo podaje wlasciwego linka do poprawionego filmiku lodzcity.pl http://pl.youtube.com/watch?v=shcqEkyLDp0
EDIT. dodatkowo podaje wlasciwego linka do poprawionego filmiku lodzcity.pl http://pl.youtube.com/watch?v=shcqEkyLDp0
* * *
* * *
Jak gadałem z tymi ziomkami pod kinem,to mi się pytali czy widziałem to na faktach bo oni nie wiedzieli co zmontowali,to im powiedziałem co zmontowali ich kumple z Warszawy to miny im zrzedły,zdziwili się,mówili też że to wysyłają do Wa-wy i oni dopiero puszczają. Ogólnie ziomki spoko:)siadeh_ pisze:Nie mam pojecia... i - szczerze - w kwestii TVN wole nie wiedzieć... jest na stronie filmik z FAKTÓW, jak ktos chce sie bardzo wkurzyc... ja nie polecam. największy stek bzdur dlatego nie podaje linka.
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
cześć!
Dziekuje wszystkim za Zlot. Bawiłem sie wspaniale i swietnie sie czułem majac wokol siebie 39 znajomych MJówek i mniej wiecej tyle samo nowych :)
Dla Kingi gorący buziak za to, ze jej sie w ogole nie odechciało tego organizowac, a co wiecej - zrobiła to (wg mnie) lepiej niz kiedykolwiek. Cena najnizsza w HIStorii, a w niej jeszcze pizza i kino z wielkim ekranem.
Ciesze sie, ze pokonalem samego siebie w konkursie tanecznym, bo wyjscie przed Was ze swiadomoscia, ze nie mam nic do pokazania, kosztowalo mnie duzo nerwow ;] Ale obiecalem rok temu, wiec nie mialem wyjscia :)
To bylo ciekawe doswiadczenie - niczym skoczyć z okna z nadzieją, że gdy znajdę się w powietrzu, nauczę się latać (ale tego, w przeciweństwie do występu w konkursie tanecznym, nikomu nie polecam).
Mazi: "no kolego, szczerze... ruchy anemiczne, ale przez sympatie zagłosowałem" :D
Gratuluję Tancerzowi i Kasi wspaniałych występów. Michała podziwiam za niezwykłą lekkość i luz, jaki ma w tańcu. Naprawdę wielkie brawo! Mam nadzieję że będziemy Cię podziwiać co roku :)
Gratuluję też Pankowi i nade wszystko jego tancerzom, którzy zaprezentowali choreografię, że aż przeszły ciarki po... plecach :D
Dziekuje Maestro za zajecie sie muzyka - gdyby DJ-ka byla lepiej umiejscowiona, moglibysmy lepiej docenic to, co grales. Wiekszosc kawalkow niosła ludzi na parkiet (w poblize glosnikow), wiec to dobrze swiadczy o Twojej robocie.
Oprócz wszystkich Starych Wyjadaczy chciałbym pozdrowic Anie i Marte, z ktorymi przyjechałem, jak również dziewczyny, z którymi pierwszy raz (i miło) konwersowałem: Agnieszke (ujawnij sie na forum ;) i Anie (mam nadzieje ze nie pomylilem imienia - uratowalas mnie przed zasnieciem, ok. 4 nad ranem :)
Ziomki, nie wiem czemu tak sie szybko ewakuowaliscie z Łodzi - ja zostalem do poniedzialku ale nie bylo z kim pobalować na after-party. Poprawcie sie za rok! ;)
Dziekuje wszystkim za Zlot. Bawiłem sie wspaniale i swietnie sie czułem majac wokol siebie 39 znajomych MJówek i mniej wiecej tyle samo nowych :)
Dla Kingi gorący buziak za to, ze jej sie w ogole nie odechciało tego organizowac, a co wiecej - zrobiła to (wg mnie) lepiej niz kiedykolwiek. Cena najnizsza w HIStorii, a w niej jeszcze pizza i kino z wielkim ekranem.
Ciesze sie, ze pokonalem samego siebie w konkursie tanecznym, bo wyjscie przed Was ze swiadomoscia, ze nie mam nic do pokazania, kosztowalo mnie duzo nerwow ;] Ale obiecalem rok temu, wiec nie mialem wyjscia :)
To bylo ciekawe doswiadczenie - niczym skoczyć z okna z nadzieją, że gdy znajdę się w powietrzu, nauczę się latać (ale tego, w przeciweństwie do występu w konkursie tanecznym, nikomu nie polecam).
Mazi: "no kolego, szczerze... ruchy anemiczne, ale przez sympatie zagłosowałem" :D
Gratuluję Tancerzowi i Kasi wspaniałych występów. Michała podziwiam za niezwykłą lekkość i luz, jaki ma w tańcu. Naprawdę wielkie brawo! Mam nadzieję że będziemy Cię podziwiać co roku :)
Gratuluję też Pankowi i nade wszystko jego tancerzom, którzy zaprezentowali choreografię, że aż przeszły ciarki po... plecach :D
Dziekuje Maestro za zajecie sie muzyka - gdyby DJ-ka byla lepiej umiejscowiona, moglibysmy lepiej docenic to, co grales. Wiekszosc kawalkow niosła ludzi na parkiet (w poblize glosnikow), wiec to dobrze swiadczy o Twojej robocie.
Oprócz wszystkich Starych Wyjadaczy chciałbym pozdrowic Anie i Marte, z ktorymi przyjechałem, jak również dziewczyny, z którymi pierwszy raz (i miło) konwersowałem: Agnieszke (ujawnij sie na forum ;) i Anie (mam nadzieje ze nie pomylilem imienia - uratowalas mnie przed zasnieciem, ok. 4 nad ranem :)
Ziomki, nie wiem czemu tak sie szybko ewakuowaliscie z Łodzi - ja zostalem do poniedzialku ale nie bylo z kim pobalować na after-party. Poprawcie sie za rok! ;)
bo pasja byla rowniez wielka ;p to z milosci Mavik z milosci.Maverick pisze: A co do wspomnień ze zlotu, to będą jak przestanie mnie boleć ręka po ugryzieniu. W życiu nie widziałam na niczyjej dłoni takiego siniaka...
ahh boze bylo patataj na kolankach, bylo machanie przeze mnie laleczka w kadrze, gadzety wycieli ale ekscentrycznosc zoastala. mi pasuje ;p
moglo byc gorzej ;psiadeh_ pisze:nie wiem czy sie cieszymy
'the road's gonna end on me.'
A mi się podobałohomesick pisze:moglo byc gorzej ;psiadeh_ pisze:nie wiem czy sie cieszymy
Nie rozumiem tylko jednego kadru z tego filmiku, ale już dawno przywykłam, że wszystkiego rozumieć nie muszę
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Cieszyć to sie można, z samego efektu zainteresowania mediów. reportaż jest ok. (mogłem jednak z Edytą do ciebie Kinia wpaść, może też bym coś powiedział, bo TVN odpada, wiadomo czemu:]). Tak czy inaczej jest jeszcze 1 materiał, którego nie widziałem... to co kręcili w kinie, jak jedliśmy, tańczyliśmy, wspieraliśmy charytatywnie itd... tyle kręcili a tu ani słychu o tym...???siadeh_ pisze:oto, co zobaczyła Polska w dniu 30.08.2008...
http://ww6.tvp.pl/6882,20080830781494.strona (to Łodzkie Wiadomości Dnia, ale to poszło w caly kraj w kurierze... nie wiem czy sie cieszymy )
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

http://www.youtube.com/user/ktossomeone

http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Było w TV,ale niesttey akurat tego wydania nie archiwizują :(Mike pisze:Tak czy inaczej jest jeszcze 1 materiał, którego nie widziałem... to co kręcili w kinie, jak jedliśmy, tańczyliśmy, wspieraliśmy charytatywnie itd... tyle kręcili a tu ani słychu o tym...???
....a dokładnie czego?M.Dż.* pisze:Nie rozumiem tylko jednego kadru z tego filmiku
* * *
* * *
A o taki obrazek na Twojej ścianie mi chodzi- ni przypiął ni przyłatał do reportażusiadeh_ pisze:....a dokładnie czego?M.Dż.* pisze:Nie rozumiem tylko jednego kadru z tego filmiku
Ale... nie zwracaj na mnie uwagi, Mamo
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me