No to narazie!!

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Ale wiecie co jest najlepsze?że mnie tu pieniędzy w domu nie brakuje,oboje rodziców pracuje,ja też zaraz po skończeniu szkoły zacząłem pracę jako magazynier ale wiecie co jak można pracować na 3/4 etatu za marne 900zł. brutto?to co ja z tego bym miał 700zł na rękę misięcznie? co ja bym kupil za to pare nike;ów,spodnie i zostało by mi 100zł. na to aby zabrać dziewczyne do kina i pubu...
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Spearmint

Post autor: Spearmint »

Ha!Pieniądze to nie wszystko,rzeczywiście... Bo jak już się człowiek dorobi takiej wymarzonej sumy,to odłoży ciężko zarobioną kasę na bok,podejdzie pod okienko i popatrzy w stronę swojego prawdziwego domu.
Bo naprawdę się tęskni. I uświadamia sobie,że tu nie jest tak jak się myślało,że będzie.Jest się tym,kim się jest,a nie Angolem,który narzuca ci swój styl bycia...I wtedy dopada cię duma i niezależność.Można się nasłuchać wiele o tym,jak to Polska jest żałosna,złośliwe uwagi typu "No weźcie,rozmawiajcie po polsku,bo mi niedobrze" i taka tam sztuczna uprzejmość,zapytają się ciebie "Are you ok?",ale w sumie liczyć można tylko na siebie.
:knuje: ... Spearmint,nieco doświadczona...
"I ona , to sztuka
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Spearmint pisze:w sumie liczyć można tylko na siebie
Złota zasada...i na swój rozum...
Umiesz liczyć? Licz na siebie!
;)
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Awatar użytkownika
Nancy

Post autor: Nancy »

Maro pisze:Ale wiecie co jest najlepsze?że mnie tu pieniędzy w domu nie brakuje,oboje rodziców pracuje,ja też zaraz po skończeniu szkoły zacząłem pracę jako magazynier ale wiecie co jak można pracować na 3/4 etatu za marne 900zł. brutto?to co ja z tego bym miał 700zł na rękę misięcznie? co ja bym kupil za to pare nike;ów,spodnie i zostało by mi 100zł. na to aby zabrać dziewczyne do kina i pubu...
Więc mam dla Was wiadomość od Maro. Szczęśliwie dotarł do Szkocji :happy: Obecnie kliamtyzuje się w nowym środowisku. :dance: Prosiła abym Was wszystkich gorąco uściskała... więc Was ściskam moi kochani. Od poniedziałku jednak kończy się dla Maro laba bo wyrusza do pracy :-). Trzymajmy za niego kciuki...
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Pozdrowienia ze Scotland.Praca super,lakiernik-szlifiarz.Pracuje od pn. do pt. po 8 h.Mieszkam dokadnie w Perth-Scone.Ogólnie jest super i mam zamiar zosta tu jak najduej.Aktualnie pisze od mojego Szefa z biura,chciaem sprawdzic email ale hasla nie pamitam,a ni sie nie moge zalogowac u mnie na forum :surrender: :surrender: niewiem kiedy bede mial staly dostep do neta,ale chyba dopiero w lipcu-sierpniu.Do PL moze przyjade na swieta bozo narodzeniowe.

Dzis ide kupic THU bo jest tanie,tylko 30£,ogólnie plyty sa tu tanie.Pozdrawiam goraco ze (tylko dzisiaj)slonecznej Szkocji-Maro.

ps.moze ktos ta wiadomosc podeslac do mnie na forum do tematu ~gdzie jest maro~,ok? dzieki i pozdrawiam.

Sory za brak polskich znakow,ale tu system maja ANG. glupija
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Karolina

Post autor: Karolina »

Maaaro!!! My też pozdrawiamy! ;-)
Nareszcie się odezwałeś, już tęskniłam :-)
Trzymaj się.
Awatar użytkownika
Nancy

Wczoraj rozmawiałam z Maro prosił żebym przekazała Wam, że u Niego wszystko w jak najlepszym porządku. Prosił też żebym Was pozdrowiła i uściskała co właśnie czynię :hug: . Jak tylko będzie mógł to zajrzy na forum.
Ja też pozdrawiam bardzo serdecznie :hug:
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Nancy pisze: Ja też pozdrawiam bardzo serdecznie :hug:
Dziękujemy :-) i pozdrawiamy Maro!
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Nancy pisze:Wczoraj rozmawiałam z Maro prosił żebym przekazała Wam, że u Niego wszystko w jak najlepszym porządku. Prosił też żebym Was pozdrowiła i uściskała co właśnie czynię :hug:
Znaczy się, że trudno mu o nas zapomnieć- o to chodziło :diabel:
Dzięki, Nancy!
....i pozdrów od nas Maro przy następnej okazji :-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Nancy

M.Dż.* pisze:
Nancy pisze:Wczoraj rozmawiałam z Maro prosił żebym przekazała Wam, że u Niego wszystko w jak najlepszym porządku. Prosił też żebym Was pozdrowiła i uściskała co właśnie czynię :hug:
Znaczy się, że trudno mu o nas zapomnieć- o to chodziło :diabel:
Dzięki, Nancy!
....i pozdrów od nas Maro przy następnej okazji :-)
Jeśli chodzi o ścisłość to o fanach MJ raczej się nie zapomina :-)
Dobrze pozdrowię go jak najgoręcej. :calus: :diabel:
ODPOWIEDZ