Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)
no ja osobiscie tez mam taka nadzieje;pBeti_90 pisze:okussa, mimi-yoshi, wy też przyjdziecie na obydwa spotkania? mam taką nadzieje ;) :D
tak jak mowilam teraz wpadne na gora 3 godzinki, a 5 czerwca juz na dluzej sialalala
stesknilam sie za wami juz
i milo bedzie poznac nowe osoby ^^
EDIT:
Beti tak co wezmiesz aparat i popstrykamy jakies czadowe foty
- mimi-yoshi
Nooo, ja wpadam raczej na oba ; ), choć nie wiem, nawet, jeśli gdzieś wyjadę, to przed 5 czerwca już zapewne będę na miejscu, bo trzeba się wziąć za jakąś pracę ; ). Także nie wybaczyłabym sobie, gdybym się nie zjawiła :D.
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
R.W.
- Olka940317
Daamm, właśnie lece!wszystko załatwioneErna Shorter pisze:Nela,a Ty nie dasz rady z nami pójść?
Ostatnio zmieniony pn, 17 maja 2010, 20:36 przez nela78, łącznie zmieniany 1 raz.
''Dear Michael"
Every day create
your HIStory...
20.09.96-...
Every day create
your HIStory...
20.09.96-...- MJdoris
- Lokalizacja: "... i znów szybki kawy łyk i uczucie ,że nie rozumie nikt.."
pierwsza lekcja już za namiMJfanTASTIC pisze: Dance4Fans z układem do "Beat it"
był niezły wycisk
do zobaczenia wkrótce

Michael, świat będzie za Tobą tęsknił...;(...
" Był Królem serc, wokalistów i tancerzy,
królem wyobraźni, królem ojców, królem
przyjaciół...Był darem od Boga, który pokazał
nam jak żyć, jak kochać "
" Był Królem serc, wokalistów i tancerzy,
królem wyobraźni, królem ojców, królem
przyjaciół...Był darem od Boga, który pokazał
nam jak żyć, jak kochać "
- mimi-yoshi
Ktoś wpadł na propozycję, żeby, jeśli oczywiście pogoda będzie nam sprzyjać, wybrać się 5 czerwca do ZOO.
Wszystko oczywiście zależy od, jak wcześniej wspomniałam, pogody, ale rozważmy przypadek, że będzie ładnie.
Co o tym myślicie?
A jeśli prognozy się sprawdzą i będzie tak do końca lipca, to możemy wybrać się w... sierpniu?
Wszystko oczywiście zależy od, jak wcześniej wspomniałam, pogody, ale rozważmy przypadek, że będzie ładnie.
Co o tym myślicie?
A jeśli prognozy się sprawdzą i będzie tak do końca lipca, to możemy wybrać się w... sierpniu?
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
R.W.
R.W.
- Olka940317
Podsumowanie:MJdoris pisze:
MJfanTASTIC napisał:
Dance4Fans z układem do "Beat it"
pierwsza lekcja już za nami
a jednak, nogi mnie NIE bolą, hihi
A co do 5.06 no, oby sie pogoda poprawiła
to ani widu ,ani słychu
Ostatnio zmieniony śr, 19 maja 2010, 19:15 przez nela78, łącznie zmieniany 1 raz.
''Dear Michael"
Every day create
your HIStory...
20.09.96-...
Every day create
your HIStory...
20.09.96-...No jest taka niefajna sprawa, bo ciężko będzie z tym 21 maja. Dziś sie dowiedziałam, że mam prace w ten dzień, kolejna promocja, chiałam odmówić i próbowałam ale nie miałam za bardzo wyboru, bo ostatnio powiedziałam, że od 17 maja już jestem wolna. Pracuje do 20.00 ale to jest w Zawierciu i zanim dojade do Katowic to zleci jakaś godzina, więc niestety nie dam rady sie pojawić w ten dzień :(. To najwyżej spotkacie sie we dwie czy tam trzy, albo przełóżmy to na inny dzień. Jak tam wolicie. Odrazu mówie że 22 maja odpada.
Ja jestem jak najbardzej za! nawet nie wiedziałam, że w Katowicach jest ZOO ;)mimi-yoshi pisze:Ktoś wpadł na propozycję, żeby, jeśli oczywiście pogoda będzie nam sprzyjać, wybrać się 5 czerwca do ZOO.
Co o tym myślicie?
Pogoda się nie martwcie, poczujecie się jak w wiglotnym lesie równikowym, nie ma to jak odpowiedni subklimacik. Niektórzy na to grube pieniądze kładą.
Nie no tak na serio to pewnie będzie zamknięte w powodu powodzi :(
Beti, ale 05 czerwca dasz rade? :)