madziula nie powtarzaj tego w kółko tylko łap ołówek i rysujmaadziulaa pisze:Utwierdzam się tylko w przekonaniu że nie mam talentu
Narysowane...
- maadziulaa
No w sumie to muszę się właśnie za rysowanie wziąść właśnie,tyle że czasu teraz coraz mniej
Przez te szkołe
podziwy dla tych co rysują mimo to,ale jak ja mam tyle rzeczy to nic nie robie
żal czasem.Coś jednak wypadałoby zrobić teraz 
http://unpredictableamateur.deviantart.com/
Zapraszam do oglądania moich zdjęć :)
Wiesz, ja na przykład nie mam czasu, więc nie wiem jak to robię. Pół godzinki skupienia i kartka zabazgrana :D Ostatnio robiłam matmę i stwierdziłam, że mam ją....gdzieś, bo totalnie nie mogłam zrozumieć o co chodzi. (chociaż moja mądra pani mówi, że w matematyce nie ma nic do rozumienia) Wzięłam ołówek i machnęłam Michaela na poprawę humoru.maadziulaa pisze:No w sumie to muszę się właśnie za rysowanie wziąść właśnie,tyle że czasu teraz coraz mniej e Przez te szkołe Bojowy podziwy dla tych co rysują mimo to,ale jak ja mam tyle rzeczy to nic nie robie Głupi głupi... żal czasem.Coś jednak wypadałoby zrobić teraz sesese
Pomijając fakt, że matma mi lepiej nie poszła, taki rysunek Michaela wychodzi mi tylko jak mam zrobić coś innego. No i dostałam pałę z matmy.
A miałam zrobić autoportret na jutro, powiedzcie, czy dopuszczalnie wygląda.

Przyznam - udał mi się średni...

Love The Cure!
Nie jest źle! Nie wiem o co ci chodzi z ta praca. Autoporteret to naprawdę ciężka sprawa.. Jak ja pomyśle, jak ja rysowałam, 4 lata temu....Okropność, poważnie. Mój porgres odkąd poszłam do plastycznej...znaczy "technikum", to jest wolny.Czasem myślę że sie cofam.
Dam tylko jedną rade( nie chce się wymądrząc ani nic) tylko ...Albo nic, bo nie wiem jakiego masz nauczyciela od plastyczi, czy rysunku.Każdy inaczej interpretuje ołówek.
Dam tylko jedną rade( nie chce się wymądrząc ani nic) tylko ...Albo nic, bo nie wiem jakiego masz nauczyciela od plastyczi, czy rysunku.Każdy inaczej interpretuje ołówek.

- maadziulaa
Ten rysunek powiem Ci szczerze wyszedł bardzo fajnie artystycznie wręcz
podoba mi się nos :)ja bym dała trochę mocniejsze włosy ale w sumie jest bardzo fajnie 
EDIT:

Najnowsze.Kiepska jakość bo telefonem.

EDIT:

Najnowsze.Kiepska jakość bo telefonem.
- Streetwalker
- maadziulaa
Dzięki wam bardzo:)a co do napisu to już wyjaśnione zostało,więc sie nie wypowiadam dalej
ja umiem zrobić błąd nawet w "że" więc mi wybaczcie:D
Wasze posty motywują mnie do działania
Wasze posty motywują mnie do działania
- dirty_susie
- lama_louie