ps.Fajne masz jedno zdjęcie z tych fotek z Empika
Warszawa zaprasza na lokalne zloty
Niech zgadnę...Maro pisze:Fajne masz jedno zdjęcie z tych fotek z Empika
http://www.empik.com/x/big/b/PL/4877/Fo ... 994866.JPG
A jeśli chodzi o podpisywanie się na płycie, to Diana robiła to na prośbę podchodzących do niej fanów.
Trzeba jednak przyznać, że większość obecnych na imprezie fanek, to tak naprawdę wielbicielki 'Saszy' a nie samego Michaela.
Szczególnie żenujące było zachowanie grupki nastolatek, które - udzielając wywiadu - z pasją opowiadały o uwielbieniu jakim dażą MJa. W mojej ocenie całkowicie fałszywie.
Parcie na szkło?
MJwodzuMJ pisze:http://www.empik.com/x/big/b/PL/4877/Fo ... 994866.JPG
ten pan obok, ma taką samą kutkę jak Ty
edit:
M.Dż.* widziałam
siadeh_ widziałam
a Panka sobie inaczej wyobrażałam
podobnie do osoby na Pankowym awatarze
Ostatnio zmieniony czw, 14 lut 2008, 23:42 przez Kaarolcia, łącznie zmieniany 1 raz.

Dzieki
Zdjecie mi pewnie zrobili, bo wygladałam, jak z nieco innej bajki 
Kiedy pani z EMPiKu dowiedziała, sie, ze jestem matka MJówką rozdziawiła sie ze zdziwienia (dosłownie!). naprawde nie wiem dlaczego
...pzdr
siadeh_
Kiedy pani z EMPiKu dowiedziała, sie, ze jestem matka MJówką rozdziawiła sie ze zdziwienia (dosłownie!). naprawde nie wiem dlaczego
...pzdr
siadeh_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
* * *
- Robert Werner
Witam ponownie.
Wczoraj a raczej już dziś udało mi się przesłać wideo na YOUTUBE.
Ale jednak to jest tragedia a nie wideo, które dotąd znałem.
Po pierwsze 206 MB to się przesyłało w ponad 5 godzin, więc o koło 5:00 rano zakończyłem te męki.
Po drugie film jest już w sieci ale YouTube automatycznie skompresowało plik i już podczas odtwarzania nie wygląda jak w oryginale, a już na pewno nie tak jak na pełnym ekranie.
Wybór pozostawiam jednak Wam. Czy wolicie oglądać szybciej i lepiej dostępny plik w bardzo słabej jakości. Czy jednak pomęczyć się z częściami i obejrzeć na pełnym ekranie w bardzo dobrej jakości.
http://pl.youtube.com/watch?v=LjmRUERdD84
P.S.
Pozwoliłem sobie wstawić ten link (tu z tematu) do Empiku na michaeljackson.pl, ponieważ tym razem szanowny Pan z działu promocji (empik) już mi nie przesłał informacji o tym.
Wczoraj a raczej już dziś udało mi się przesłać wideo na YOUTUBE.
Ale jednak to jest tragedia a nie wideo, które dotąd znałem.
Po pierwsze 206 MB to się przesyłało w ponad 5 godzin, więc o koło 5:00 rano zakończyłem te męki.
Po drugie film jest już w sieci ale YouTube automatycznie skompresowało plik i już podczas odtwarzania nie wygląda jak w oryginale, a już na pewno nie tak jak na pełnym ekranie.
Wybór pozostawiam jednak Wam. Czy wolicie oglądać szybciej i lepiej dostępny plik w bardzo słabej jakości. Czy jednak pomęczyć się z częściami i obejrzeć na pełnym ekranie w bardzo dobrej jakości.
http://pl.youtube.com/watch?v=LjmRUERdD84
P.S.
Pozwoliłem sobie wstawić ten link (tu z tematu) do Empiku na michaeljackson.pl, ponieważ tym razem szanowny Pan z działu promocji (empik) już mi nie przesłał informacji o tym.
- majkelzawszespoko
Robercie, dzięki za linka!
Kiniu, powiem Ci, że lubię chodzić z Toba na imprezy, bo zwykle wyglądasz .... dziwniej ode mnie
majkelzawszespoko, bo siadeh_ to Gotka (nie mogę przestać mysleć o pewnym przepisie na to, jak pozyskać kobietę Gota, zapostowanym swego czasu przez jednego z MJówków
)
Co do podpisywania płyt przez Dianę....
Tak już jest, że nastolatkowie, którzy zainteresowali się Michael'em dzięki niej, nierozerwalnie go z nią kojarzą.
Nie mogą mieć Michael'a, ale mają Dianę
Diana natomiast, tak jak wspomniał MJwodzuMJ, podpisywała się na tym, co jej fani podłożą.
I choć dla wielu może się to wydawać świętokradztwem, w takich momentach nie myśli się o takich rzeczach
Kiniu, powiem Ci, że lubię chodzić z Toba na imprezy, bo zwykle wyglądasz .... dziwniej ode mnie
majkelzawszespoko, bo siadeh_ to Gotka (nie mogę przestać mysleć o pewnym przepisie na to, jak pozyskać kobietę Gota, zapostowanym swego czasu przez jednego z MJówków
Co do podpisywania płyt przez Dianę....
Tak już jest, że nastolatkowie, którzy zainteresowali się Michael'em dzięki niej, nierozerwalnie go z nią kojarzą.
Nie mogą mieć Michael'a, ale mają Dianę
Diana natomiast, tak jak wspomniał MJwodzuMJ, podpisywała się na tym, co jej fani podłożą.
I choć dla wielu może się to wydawać świętokradztwem, w takich momentach nie myśli się o takich rzeczach
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
- majkelzawszespoko
Gotka nie Gotka grunt że dobra fotka ; D
nie wiem czy myślimy o tym samym.
na szczęście juz ze mną wszystko ok.
tak sądzę...
co do podpisywania płyt Michaela przez Diane. uważam za niestosowne i powinna była odmawiać.
no jakoś tak noooo... głupio by mi było.
mogę mówić za siebie, ja bym nie podpisał. ; D
nie mogę przestać myśleć, że to ja napisałem taką bzdurę swego buntowniczego czasu.M.Dż.* pisze:(nie mogę przestać mysleć o pewnym przepisie na to, jak pozyskać kobietę Gota, zapostowanym swego czasu przez jednego z MJówków )
na szczęście juz ze mną wszystko ok.
tak sądzę...
co do podpisywania płyt Michaela przez Diane. uważam za niestosowne i powinna była odmawiać.
no jakoś tak noooo... głupio by mi było.
mogę mówić za siebie, ja bym nie podpisał. ; D
O tym, o tymmajkelzawszespoko pisze:nie wiem czy myślimy o tym samym.
ale, jak widzisz ze mna chyba tak latwo by nie bylo.
Kasiu - wielkie dzieki - ale żes mnie podsumowała...
...ale zeby nie było off topa to powiem, ze na tym zdjeciu jestem juz po akcji z duzym_panem_ochroniarzem.
Stoje sobię w EMPiKu, ludzie nadchodza, rozgladam sie.
nagle duzy_pan_ochoroniarz i mała_pani_ochroniarz przechodza obok i zaczynaja ustawiać takie slupki z taśma, co to niby maja tłum zatrzymac przed wtargnieciem na scene.
Nagle słysze , jak duzy_pan_ochoroniarz mówi:
-"[..],bo jak ta chołota ruszy[..]"- o żesz Ty gadzino! Na moje dzieci tak/! Na moje?!
siadeh_ sie spieniła (prosze teraz uzyc wyobraźni i obraz z tego zdjęcia przerobic ze siadeh_spokojnej na siadeh_w_furii), poszla do małej_pani_ochroniarz i mówi:
-"Przepraszam, pani tutaj jest z ochrony?" - swoja droga dosyc komicznie jest gadac z ochroniarzem, który sięga Ci nieco tylko wyzej pepka
-"Tak" - powiedziała mała_pani_ochroniarz z duma podnoszac ku górze swoją plakietke
-"No, a tamten pan tez jest z ochrony?"
-"tak"- potwierdza nadal dumna mała_pani_ochroniarz
-"No to chcialabym powiedziec, ze przed chwilą ten pan nazwał mnie i wszystkich tych ludzi (tu s_ pokazuje fanow zebranych w EMPiKu) "cholota", a ja sobie tego zdecydowanie nie życze!" - siadeh_ pozostawiła mała_pania_ochroniarz w konsternacji i staneła w pozie znanej wam ze zdjęcia po drugiej stronie sali. Tymczasem wciaz wesoły duzy_pan_ochoroniarz minał siadeh_ i udał sie do malej_pani_ochroniarz. Zamienił z nia kilka słów, po czym - juz jakis mniej wesoły - zwrocil sie w moja strone i wycedził przez zęby udajac usmiech:
-"Przepraszam, bardzo przepraszam"
No! Ja swoich dzieci obrazac nie dam !
...pzdr
s_
"Look at my avatar and tell me once again:
* * *
* * *
Tak jakbymajkelzawszespoko pisze:nie mogę przestać myśleć, że to ja napisałem taką bzdurę swego buntowniczego czasu.![]()
No zaraz! Zaraz!siadeh_ pisze:Kasiu - wielkie dzieki - ale żes mnie podsumowała...![]()
A nasza rozmowa w samochodzie?
To jak?
Jednak "miła" ma być?
P.S. Tak gwoli ścisłości, to po akcji Kingi, duży_pan_ochraniorz zrobił się mniejszy od małej_pani_ochroniarz
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
- Robert Werner
Witam ponownie.
Już udało mi się wszystkie filmiki wrzucić na serwer oraz na You Tube.
Więc zapraszam raz jeszcze na stronę
www.michaeljackson.pl / dział Fani MJ / Imprezy / zdjęcia
gdzie znajdziecie 3 filmy w bardzo dobrej jakości obrazu o rozdzielczości 640x480 (pełny ekran) w plikach
oraz poniżej te same w You Tube jakości dostępne od razu.
Pozdrawiam
Robert Werner
Już udało mi się wszystkie filmiki wrzucić na serwer oraz na You Tube.
Więc zapraszam raz jeszcze na stronę
www.michaeljackson.pl / dział Fani MJ / Imprezy / zdjęcia
gdzie znajdziecie 3 filmy w bardzo dobrej jakości obrazu o rozdzielczości 640x480 (pełny ekran) w plikach
oraz poniżej te same w You Tube jakości dostępne od razu.
Pozdrawiam
Robert Werner