pasi mamuniuMJ_Angel pisze: pasi dziecioczki xP?
Spotkania fanów w Poznaniu
- agnieszka1978
Aga ja ciebie proszę....specjalnie na tę okazję wpada do nas "gość specjalny" z innego miasta.Musisz być-chociaż na godzinkę
P.S.Teraz już wiesz dlaczego nie chcę pracować w sklepie-zmienny grafik z dnia na dzień co dla mnie jest tragedią-jak na razie idę w zaparte i szukam czegoś z wolnymi weekendami.No chyba że będę mieć nóż w gardle to wtedy i "stonka" będzie super.
P.S.Teraz już wiesz dlaczego nie chcę pracować w sklepie-zmienny grafik z dnia na dzień co dla mnie jest tragedią-jak na razie idę w zaparte i szukam czegoś z wolnymi weekendami.No chyba że będę mieć nóż w gardle to wtedy i "stonka" będzie super.

tylko nie dziś, niestety. Dobrej zabawy życzę!
PS Karolina widziałam Cię dziś w tramwaju jak stałam na przystanku. darłam się i machałam a Ty nic. ;p

haha a ja miałam słuchawki w uszach i czytałam książkę xP Przepraszam ale byłam tak zaczytana że nie zwracałam na nic uwagi xPonlyKATE pisze:PS Karolina widziałam Cię dziś w tramwaju jak stałam na przystanku. darłam się i machałam a Ty nic. ;p
Najlepsze że później kumpela która jechała też w tym samym tramwaju tyle że w innym wagonie Ciebie słyszała i poznała i zaś mi to opowiadała xP
co do wczoraj to było fajnie znowu się z Wami spotkać ;) przepraszam że tak szybko i nagle sie zmyłam ale niestety to życie jest tak popie******... Mam nadzieję że następnym razem będzie lepiej ;)

No nareszcie dane mi było napić się z Wami piwka, a przynajmniej z niektórymi z Was. Pośpiewalim sobie piknie. Było na prawdę milunio, a rano to .... yy a rano to rano, nie było tak źle, skoro udało się dotrzeć na wygibasy denstimowe
Dzięki Jeanny za mete
i w ogóle wszystkim za spotkano, oby więcej takich! Do następnego zatem :)
*Odezwijcie się do mnie na PW czy fejsa, kto nie dostał jeszcze fotek. No chyba, że chcecie, bym wrzuciła linka z tymi fotami na forum
Dzięki Jeanny za mete
*Odezwijcie się do mnie na PW czy fejsa, kto nie dostał jeszcze fotek. No chyba, że chcecie, bym wrzuciła linka z tymi fotami na forum
There's a place in your heart
And I know that it is love
- agnieszka1978
agnieszka1978 ja się również cieszę, że co raz więcej Was poznaję :) Nie jeden raz sobie jeszcze pośpiewamy, potańczymy smooth criminal, tudzież papierowy księżyc itp.
zabawa musi być hah
A jak tam zdrówko, wykurowana już??????
Co do Wrocka, to ja doczekać się nie mogę. Może ktoś jeszcze założy kabaretki i dołączy do nas w drodze do Wrocławia? Spontany mile widziane
A jak tam zdrówko, wykurowana już??????
Co do Wrocka, to ja doczekać się nie mogę. Może ktoś jeszcze założy kabaretki i dołączy do nas w drodze do Wrocławia? Spontany mile widziane

- agnieszka1978
-
weronika_poznan
już w pociągu będzie się działo. Jak się nie wyrobię, to w podróży będziecie mi laski loki nakręcać, nie wiem na co, chyba na puszki od piwa, ale nie szkodzi, fale dunaju na głowie muszą byćweronika_poznan pisze:Co tam będzie się działooooo..... uuułooo....
My, poznańskie pyry czyli delegacja ze stolycyyy wielkopolski na wrockowej imprezie nie zawiedziemy :) * i co? nikt dodatkowy chętny na wyprawę się nie zgłosił?
Moja droga-ja rozumiem że alkohol silnie integruje ale żeby już w drodze do...Maria pisze: Jak się nie wyrobię, to w podróży będziecie mi laski loki nakręcać, nie wiem na co, chyba na puszki od piwa,
Jeśli chcesz to można jakieś puszki pozbierać-niedługo święto Marcina więc na pewno jakieś pozostałości będą.Bo co jak co ale browara z aluminium nie zcierpię....
P.S.To ile puszek Tobie zebrać?