on wymiata ;P ja oglądam jeszcze doktor G na discavery worldMadzia pisze:Ja oglądam Dr. House'a xDD
Telewizja - nową Ewangelią naszego świata?
To chyba nie oglądasz telewizji. Jest mnóstwo różnych informacji. Szkoda tylko ,że większość kłamliwa. I tu pojawia się moje pytanie. Dlaczego do dziś nikt nie zna faktycznych , (a nie sfabrykowanych wyników autopsji, przez media i opisywanie niestworzonych idiotzmów) Michaela? ---choć obiecywali że po 6 tygodniach,że będziemy znali dokładne wyniki i zostanie to podane do publicznej wiadomości.Diana_N pisze:Gdy umarł Michael,non stop bo było dużo o nim wiadomości .Teraz :ZERO :D
Dlaczego ukrywają przed ludźmi jakie są następne kroki dotyczące śledztwa w sprawie Jego śmierci? Dlaczego nie podali do tej pory co się tak naprawdę stało tzn. nie poinformowali opinii publicznej czy to było morderstwo? Zamiast tego spekulują.Przecież mają podejrzanych i policja nie wykluczyła że Michael mógł zostać zamordowany. Mieli wiele czasu żeby to ustalić- 7 tygodni . ( sorry, ale jeśli mam być szczera to równie wiele czasu mieli , żeby wiele rzeczy sfabrykować.) _Wiele ukrywają i to mi się nie podoba.

- mimi-yoshi
O kurczę, jak tak patrzę na Wasze w wpisy, to czuję się okropnie... Właśnie dlatego, że muszę się przyznać do pewnego rodzaju... uzależnienia? Tzn. nigdy jakoś szczególnie nie potrzebowałam koniecznie telewizji ani internetu, mogłam wytrzymać bez tych "okien na świat", nie odczuwałam jakoś specjalnie ich braku. Natomiast rzadko wychodzę gdziekolwiek z kimkolwiek i chociażby w okresie wakacyjnym telewizja jest bardzo często włączona u mnie w mieszkaniu.
Choć nieco nieudolnie szukam pracy, by zarobić przynajmniej na kilka rzeczy, bez których aktualnie nie mogę się objeść, to chyba stąd wynika to znudzenie i pewnego rodzaju bierność.
Nie chce mi się nawet myśleć- chyba mam pewnego rodzaju wstręt do instytucji zwanej szkołą, choć już jestem stara i dawno powinnam przestać się czymś takim przejmować, to sympatyczni nauczyciele dają o sobie znać nawet w sierpniu. Świadomość bezsensownego gapienia się w ekran TV bądź monitor komputera jest przytłaczająca, ale tak, przyznaję się do niej.
Przyznaję się do oglądania debilnych, odmóżdżającyh programów, idiotycznych seriali. Natomiast jest jeden jedyny kanał, który kocham i uważam za potrzebny- chodzi mi o TVP KULTURA, które choć oglądalność zapewne ma niską, jest świetne.
Proszę o pomoc. Jakiekolwiek wsparcie mile widziane. Żartuję, choć powoli sama mam tej sytuacji dość, więc jutro idę do OHP i kończę z bezproduktywnym stylem życia :D!
Co do Michaela to pewnie i w tym miesiącu żadnych konkretnych informacji nie uzyskamy. A to tylko pretekst do tworzenia kolejnych bezsensownych domysłów i spiskowych teorii, na które niestety każdy z nas może stać się podatny...
Choć nieco nieudolnie szukam pracy, by zarobić przynajmniej na kilka rzeczy, bez których aktualnie nie mogę się objeść, to chyba stąd wynika to znudzenie i pewnego rodzaju bierność.
Nie chce mi się nawet myśleć- chyba mam pewnego rodzaju wstręt do instytucji zwanej szkołą, choć już jestem stara i dawno powinnam przestać się czymś takim przejmować, to sympatyczni nauczyciele dają o sobie znać nawet w sierpniu. Świadomość bezsensownego gapienia się w ekran TV bądź monitor komputera jest przytłaczająca, ale tak, przyznaję się do niej.
Przyznaję się do oglądania debilnych, odmóżdżającyh programów, idiotycznych seriali. Natomiast jest jeden jedyny kanał, który kocham i uważam za potrzebny- chodzi mi o TVP KULTURA, które choć oglądalność zapewne ma niską, jest świetne.
Proszę o pomoc. Jakiekolwiek wsparcie mile widziane. Żartuję, choć powoli sama mam tej sytuacji dość, więc jutro idę do OHP i kończę z bezproduktywnym stylem życia :D!
Co do Michaela to pewnie i w tym miesiącu żadnych konkretnych informacji nie uzyskamy. A to tylko pretekst do tworzenia kolejnych bezsensownych domysłów i spiskowych teorii, na które niestety każdy z nas może stać się podatny...
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi
R.W.
R.W.
- Oluksandra
Czy ja wiem, czy taki bezproduktywny?mimi-yoshi pisze: kończę z bezproduktywnym stylem życia :D!
Ja osobiście sporo się z telewizji nauczyłam. Mam tu na myśli oczywiście programy typu Pogromcy mitów, Boso przez świat czy chociażby to nasze Galileo, które tak właściwie nie jest nasze, bo całośc jest zwalona z niemieckiej wersji.
A wszystkie inne odmóżdżacze też są potrzebne.
W końcu nie samą wiedzą człowiek żyje. Rozrywka też się przydaje.
Ogladam tv ale z umiarem.
Lubie sie zrelaksowac ogladajac ciekawy i interesujacy program.
Jednak nie lubie tv, czemu ? Strasznie mnie denerwuja te wszystkie rewelacje plynace z serwisow informacyjnych, omijam je szerokim lukiem. Przez to cala ta telewizja traci w moich oczach.
Bardzo czesto ogladam programy pokroju Galileo. Albo inne dokumenty.
Ah, moja miloscia jest od pewnego czasu MiamiInk czyli studio tatuazu.
Lubie sie zrelaksowac ogladajac ciekawy i interesujacy program.
Jednak nie lubie tv, czemu ? Strasznie mnie denerwuja te wszystkie rewelacje plynace z serwisow informacyjnych, omijam je szerokim lukiem. Przez to cala ta telewizja traci w moich oczach.
Bardzo czesto ogladam programy pokroju Galileo. Albo inne dokumenty.
Ah, moja miloscia jest od pewnego czasu MiamiInk czyli studio tatuazu.
- Oluksandra
- mimi-yoshi
Chodzi właśnie o to, że kończę z nadmiernym oglądaniem ogłupiających programów, bo całkowicie ich z grafiku nie usunę :D.
Właśnie tak to traktuję- jako formę odstresowania.
Ja oprócz TVP KULTURA uwielbiam Discovery Channel i World, no i od czasu do czasu Zone Europa- bo zdarza się, że puszczą tam ciekawe filmy.
No i jak już chodzi o kanały podstawowe to wolę TVP. Dlaczego? Przynajmniej od czasu do czasu puszczą coś ambitniejszego- późno, bo późno, ale zawsze.
Właśnie tak to traktuję- jako formę odstresowania.
Ja oprócz TVP KULTURA uwielbiam Discovery Channel i World, no i od czasu do czasu Zone Europa- bo zdarza się, że puszczą tam ciekawe filmy.
No i jak już chodzi o kanały podstawowe to wolę TVP. Dlaczego? Przynajmniej od czasu do czasu puszczą coś ambitniejszego- późno, bo późno, ale zawsze.
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
R.W.
R.W.
Hmmm....ja ostatnio bardzo mało oglądam telewizji.Po pierwsze ze względu na pracę .Nie powiem czasem się zdarzy przeleciec kanały ale nie jestem jakos szczególnie przywiązana do jakiś seriali czy programów.

generalnie nie śledzę tv, nie oglądam wiadomości, reportaży itp. czasami tylko mignę na CNN - ostatnio częściej z wiadomego powodu.
z programów rozrywkowych w ciągu roku - czasami Wojewódzki (uwielbiam kolesia!:D), no i z TVN Style wspomnianego - Gok Wan, Trini & Susannah itp.
z tego wychodzi tak godzina do dwóch dziennie.
:):)
poza tym zwykle leci u mnie tzw. teletapeta ,a na niej... Fashion TV. (ale tylko w moim pokoju,nie na ogólnym), czasami Animal Planet i National Geographic.
generalnie nie śledzę tv, nie oglądam wiadomości, reportaży itp. czasami tylko mignę na CNN - ostatnio częściej z wiadomego powodu.
z programów rozrywkowych w ciągu roku - czasami Wojewódzki (uwielbiam kolesia!:D), no i z TVN Style wspomnianego - Gok Wan, Trini & Susannah itp.
z tego wychodzi tak godzina do dwóch dziennie.
:):)
- Damianos60
Ja mało oglądam Tv
.Częściej słucham muzyki,gram w piłke.Jak oglądam to jakiś sport i jeszcze jakiś serial typu Zagubieni ale Zagubionych już nie oglądam od 3 seri tak samo Skazanego na śmierć od 4 bo jeszcze nie ma w tv ale nie bede oglądać bo ściągałem z neta 4 ale mnie nie wciągał.
Jeszcze oglądam jakieś Show Kuba Wojewódzki,Szymon Majewski i Mam Talent

Jeszcze oglądam jakieś Show Kuba Wojewódzki,Szymon Majewski i Mam Talent