Podróż fanów ze Szczecina do Warszawy
- Tiger Lilly
Do osób ze Szczecina... na poprzedniej stronie wspominał ktos o komunikacji miejskiej - jeśli wysiadacie na Dworcu Centralnym to 'patelnia', czyli mały plac przy stacji Metro Centrum znajduje się w odległości kilkuset metrów od dworca. Raptem 5-7 minut piechotą. Dłużej będziecie jechali taksówką (w Wawie nawet w niedziele ulice bywają zakorkowane, szczególnie, że teraz w centrum jest trochę remontów) niż szli.
Myślę, że każdy spokojnie trafi. Jak wyjdziecie z peronu to idźcie w stronę Pałacu Kultury. Jak podejdziecie kawałek to nawet bez pytania od razu znajdziecie tabliczki 'M' symbolizujące metro.
Pozdrawiam
Myślę, że każdy spokojnie trafi. Jak wyjdziecie z peronu to idźcie w stronę Pałacu Kultury. Jak podejdziecie kawałek to nawet bez pytania od razu znajdziecie tabliczki 'M' symbolizujące metro.
Pozdrawiam
no ja bylam kilkadziesiat razy w wawce i znam ja dosc dobrze okolice centrum... wiec wlasnei dlatego bylam zdziwiona o co kaman z ta komunikacja miejska... bo moze lukas mial na mysli ze gdzies potem jedziemy dalej w jakis inny punkt o ktorym ja np nei wiedzialam a on tak...
a tak to ja nei zgine w wawce :):) przynajmniej raz w miesiacu jestem a w tym miesiacu bylam 3 razy to bedzie moj 4
a tak to ja nei zgine w wawce :):) przynajmniej raz w miesiacu jestem a w tym miesiacu bylam 3 razy to bedzie moj 4
Agatta
ktoś wcześniej mi mówił, że spotykamy się nie w samym centrum, tylko gdzieś w innych rejonach, stąd doliczyłem czas na dojazd komunikacją :) Ale skoro spotykamy się przy metrze i tam zostajemy, to żadnego problemu nie ma ;) ja z przez ostatni miesiąc w Warszawie mieszkałem i centrum z grubsza też zdąrzyłem poznać, więc wspólnymi siłami coś wymyslimy jesli bedzie trzeba ;)