Witam hey i czołem xP

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Haha to ja Hubert xD Siema:D A tekst "o Boże Ty znowu o nim gadasz..." to cytat z wypowiedzi Kaśki, co nie?:D Pozdro witaj ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
sergi13

Post autor: sergi13 »

Witamy, a ta praca to jakiś interes rodzinny czy co??? nenene
Awatar użytkownika
Karottka

Post autor: Karottka »

Właśnie, opowiedz nam o pracy ;)
Streetwalker, na pracę praktycznie godzą się rodzice już 5-letnich dzieci (nie mam na myśli Michaela. A żeby nie było, to znam taką dziewczynkę koło właśnie 5-7 roku życia umie się tak wyginać, że nie wiem. Teraz prawdopodobnie rozpoczyna taką karierę, ale nie wiem, bo straciłam kontakt) także wiesz ;D

No i - oczywiście - WiTaJ! xd
Obrazek
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

kurcze dawno tutaj nie wchodziłam i nie przeczytałam kilku postów :/ ale zaraz nadrobię :)
sergi13 pisze:Witamy, a ta praca to jakiś interes rodzinny czy co???
niee interes rodzinny raczej nie bo w sklepie o nazwie Carrefour pracuje i towar wykładam :P kto z Poznania to pewnie wie co to za sklep :P
Karottka pisze:Właśnie, opowiedz nam o pracy ;)
Streetwalker, na pracę praktycznie godzą się rodzice już 5-letnich dzieci (nie mam na myśli Michaela. A żeby nie było, to znam taką dziewczynkę koło właśnie 5-7 roku
ja pracuje od w sumie 14 roku zycia :P bo mnie do tego sytuacja zmusiła... ale juz sie przyzwyczaiłam i jakoś leci :)
Obrazek
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

hubertous pisze:A tekst "o Boże Ty znowu o nim gadasz..." to cytat z wypowiedzi Kaśki, co nie?:D
hehe tia Hubert :P tylko Kasia umie dobić :P
Obrazek
ODPOWIEDZ