Pf. Nonsens.no bo samo polaczenie mlodzienczych fascynacji z Jaroslawem K. jest komediowe ;)
;p
Cechy charakteru? A znasz dokładnie cechy charakteru Jarka?ale powiedz mi za co go szanujesz, bo procz tego, ze sie zasluzyl w przeszlosci, to ja widze w nim same cechy charakteru, ktorymi pogardzam i z ktorymi sama u siebie walcze.

Cenię go za determinację i za upór. Za siłę. Za to, że kiedy wszyscy próbowali go zniszczyć i pogrzebać w latach dziewięćdziesiątych i wieścili jego koniec, on po kilku(nastu?) latach podniósł się i triumfował, wygrywając podwójnie wybory - parlamentarne i prezydenckie.
Szanuję go za idealizm. Bo Kaczyński jest idealistą.
Cenię go za poświęcenie dla brata. W całej "wspólnej" historii Braci, było takich momentów wiele.
Podziwiam go za naprawdę wiele rzeczy. Ale zanudzać nie będę. Wiem homesick, że i tak Cię nie przekonam

A przed kim, a może przed czym byś uklękła?bo przed zadnycm czlowiekiem nie powinno sie klekac.
Jak się można "przejechać" na duchowości?a wlasnie, ze swoje poznalam az za dobrze i przejechalam sie na tej naszej swojskiej duchowosci.
Chodzi o Patricka Swayze? xDa co do idoli z dziecinstwa, to przypomnialo mi sie, ze kochalam sie w tym lowelasie z 'Polnoc Poludnie' nie pamietam jak sie nazywal
E. Ja tam wolałam Costnera w filmie "Robin Hood: Książę złodziei" z '91 roku ;pa i jescze w Robin Hoodzie