Na imię mam Maryla.Moon_Walk_Er pisze:Witam Cię cieplutko :)
Twój pierwszy post i już mi się spodobałaś
Jeszcze tylko jedno... Jak masz na imię?
W obronie i miłości do Michaela przybywa Rycerka
- RycerkaJacksona
,,Mając dwadzieścia lat, myślałem tylko o kochaniu. Potem kochałem już tylko myśleć.” Albert Einstein :)
- RycerkaJacksona
kuba pisze:Ogólnopolskia Organizacji Młodych Socjalistów
Hipisi?
Witam na forum!
Młodzi Socjaliści... to organizacja niezrzeszona politycznie, (żaden LiD itp.) z ideałami poacyfizmu i demokratycznego socjalizmu (rodzaj socaldemokracji, jaki można zauwazyć w tolerancyjnych i bogatych krajach Wielkiej Brytanii, Danii, Szwecji i innych krajach Europy) w przeciwieństwie do tzw. bezideowego LiDu chcemy prawdziwej lewicy, która będzie chronić ludzi przed dyskryminacją i całkowicie oddzielała socjaldemokracji/demokratyczny socjalizm od pseudolewicowego, często zbrodniczego komunizmu (czasem zwanego socjalizmem realnym) Taki zabawny stereotyp niewiedzy niektórych Polaków (kwa, kwa
A czy hipisi... ? Na pewno jakiegoś hipisa czy hipiskę znajdziesz, w końcu tez pacyfiści.
Pozdrawiam
Ja już kocham tutejszy nastrój. ,,Mając dwadzieścia lat, myślałem tylko o kochaniu. Potem kochałem już tylko myśleć.” Albert Einstein :)
- RycerkaJacksona
http://www.mlodzisocjalisci.pl/ - jak ktoś by chciał luknąć. 
,,Mając dwadzieścia lat, myślałem tylko o kochaniu. Potem kochałem już tylko myśleć.” Albert Einstein :)
Re: W obronie i miłości do Michaela przybywa Rycerka
Witaj!
O co się zakładamy, że nie wszystkie...?RycerkaJacksona pisze:Mam jego wszystkie płyty
...
- smooth_criminal