Chodzisz do buffo ?? Ja chodzę do Metra i wiesz tańcze w Buffo!
Ups..... sorry za Of
Yo!
Dzięki mnie jest z wami Jacksomanka!
Jenny
dziękuję Kaarolciu!Kaarolcia pisze:Cytat:
Wysłany: Sro, 18 Lip 2007, 21:38
a temat został wczoraj "odkopany" przez Jenny
Tak, ja się zarejestrowałam i napisałam przywitalnego posta już w wakacje, a teraz odkopałam go jedynie po to, by napisać o mojej koleżance, którą "zaraziłam" Michaelem
Ale i tak dziękuję tym, którzy tego nie zauważyli, za (ponowne?) miłe przywitanie
Owszem, chodziłam do Buffo, ze 4 lata... Ale zrezygnowałam i przeniosłam się do szkoły musicalowej przy TM Roma, tam chodziłam przez 2 lata, a teraz szukam znowu czegoś nowegon-EMO pisze:Chodzisz do buffo ?? Ja chodzę do Metra i wiesz tańcze w Buffo!
Bardzo cenię sobię Buffo, to tam zaczynałam tańczyć i zdobyłam jakieś podstawy w tym kierunku.

To mi sie podoba:)Jenny pisze:Urzekła mnie w Michaelu Jego oryginalność; od sposobu poruszania się, tańca i przeżywania tego wszystkiego, po odmienność Jego wokalu i niesamowitą siłę bijącą z piosenek.
Michael jest niesamowity! Genialny! Nikt go nie pobije i nigdy nikt nie bedzie juz Królem Popu!!!- tylko na zawsze Michael.
Ja zaczelam swoja pasje szukajac utworu: 'They don't care about us' tylko zapamietalam z niego tekst (a nie znalam wtedy tego tytulu) jak bylam mala, kiedy to Tata puszczal stare przeboje. Szukalam az znalazlam. Musialam pezesluchac 79 piosenek zeby znalesc ta jedyna! I tak mi sie te wszystkie piosenki podobaly ze zaczelam sluchac Micheala! Zaintrygowala mnie jego osobowosc, styl, muzyka, ruchy i pasja jaka zaraza wszystkich na swiecie. Nie ma drugiej takiej osoby!
Pozdrawiam i witam w naszym gronie!:)
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!