Jenny

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
n-EMO

Post autor: n-EMO »

Chodzisz do buffo ?? Ja chodzę do Metra i wiesz tańcze w Buffo!
Ups..... sorry za Of
Yo!
Dzięki mnie jest z wami Jacksomanka!
Love Ya :)

Mój idol Mike!

Nie jestem EMO!
Awatar użytkownika
Jenny

Post autor: Jenny »

Kaarolcia pisze:Cytat:
Wysłany: Sro, 18 Lip 2007, 21:38

a temat został wczoraj "odkopany" przez Jenny
dziękuję Kaarolciu!
Tak, ja się zarejestrowałam i napisałam przywitalnego posta już w wakacje, a teraz odkopałam go jedynie po to, by napisać o mojej koleżance, którą "zaraziłam" Michaelem ;-) i która zapewne niedługo do nas dołączy :-)
Ale i tak dziękuję tym, którzy tego nie zauważyli, za (ponowne?) miłe przywitanie nenene

n-EMO pisze:Chodzisz do buffo ?? Ja chodzę do Metra i wiesz tańcze w Buffo!
Owszem, chodziłam do Buffo, ze 4 lata... Ale zrezygnowałam i przeniosłam się do szkoły musicalowej przy TM Roma, tam chodziłam przez 2 lata, a teraz szukam znowu czegoś nowego ;-)
Bardzo cenię sobię Buffo, to tam zaczynałam tańczyć i zdobyłam jakieś podstawy w tym kierunku. :tancze:
Obrazek
maryska17

Post autor: maryska17 »

Jenny pisze:Urzekła mnie w Michaelu Jego oryginalność; od sposobu poruszania się, tańca i przeżywania tego wszystkiego, po odmienność Jego wokalu i niesamowitą siłę bijącą z piosenek.
To mi sie podoba:)
Michael jest niesamowity! Genialny! Nikt go nie pobije i nigdy nikt nie bedzie juz Królem Popu!!!- tylko na zawsze Michael.

Ja zaczelam swoja pasje szukajac utworu: 'They don't care about us' tylko zapamietalam z niego tekst (a nie znalam wtedy tego tytulu) jak bylam mala, kiedy to Tata puszczal stare przeboje. Szukalam az znalazlam. Musialam pezesluchac 79 piosenek zeby znalesc ta jedyna! I tak mi sie te wszystkie piosenki podobaly ze zaczelam sluchac Micheala! Zaintrygowala mnie jego osobowosc, styl, muzyka, ruchy i pasja jaka zaraza wszystkich na swiecie. Nie ma drugiej takiej osoby!

Pozdrawiam i witam w naszym gronie!:)
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
Awatar użytkownika
Jenny

Post autor: Jenny »

maryska17 pisze:Ja zaczelam swoja pasje szukajac utworu: 'They don't care about us'
Uwielbiam tę piosenkę - kojarzy mi się z moim dzieciństwem, jak byłam mała, rodzice musieli jej często słuchać ^^
Obrazek
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Witam, miłej zabawy :mj:
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
ODPOWIEDZ