W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Mi_Sz_eL pisze: A i jeszcze rysuję<podobno fajnie >
A fajnie fajnie, nawet bardzo :D Ja też rysuję, też mangowo (aczkolwiek Mike'a rysuję normalnie), ale chwalić sie raczej nie będę....
I Chobits'a tyż lubię :D Przesłodzone anime, ale Luth lubi takie romansidła *___*
A ogólnie to witam Cię serdecznie i życzę owocnego postowania oraz miłego pobytu na forum :D
Witaj Mi_Sz_eL
Baw się, szalej, dziel się rysunkami, ucz się rysować Michael'a i....
cicha pisze:a to pierwszy krok do zaimponowania starym wyjadaczom tudzież mafijnym krwiopijcom wyżerających to forum
....nie słuchaj niektórych
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
M.Dż.* pisze:Tak tylko sugeruję, że nie wszystko, co na forum napisano jest prawdą
No przecież to był tylko żart.
Mafijny krwiopijca' to z przymróżeniem oka...krwiopijca to nie wampir? Może komar? Tudzież nietoperz ;) ...Zaś o mafiozach...chyba wszyscy już słyszeli...a jak nie to jeszcze usłyszą
'Namaszczony falsyfikat' - jasne, że to było obraźliwe...przegiąć można tylko raz, ale to nie sztuka robić tak anonimowo
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
cicha pisze:'Namaszczony falsyfikat' - jasne, że to było obraźliwe...przegiąć można tylko raz, ale to nie sztuka robić tak anonimowo
A ja im dłużej o tym przezwisku myślę, tym mi się ono bardziej podobać zaczyna
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"