Buszmen is back?
hehe, muszę dodać, że wszyscy spotkaliśmy się w sobotę u mnie (osobiśce nie było tylko MJ). Nawet nie wiedziałem, że Buszmena tu nie było, bo jak miałem wiedzieć jeśli mnie także :] Ale witam Go :DWilly pisze:Ostatnie czasy obfitują w "spektakularne" powroty. Najpierw Schmittko, teraz Buszmen, Jowita no i MJ też powraca, powoli.
..::BuSzMeN::..'ie...
Ja też Cię witam... Witam naprawde ciepło, bo - co by się nie działo- jesteś MJówkiem...a ja MJówką_Matką_
Cieszę się, ze "stara wiara" wraca... no, bo...ten..no.. ja jestem z tych najstarszych starowinek
, a tez wracam...powoli, bo szybkość już nie ta, stawy bolą, kregosłup siada, ale prę na przód do domu...do MJówczego domu...
Witajcie wszyscy
siadeh_wzruszona_
Ja też Cię witam... Witam naprawde ciepło, bo - co by się nie działo- jesteś MJówkiem...a ja MJówką_Matką_

Cieszę się, ze "stara wiara" wraca... no, bo...ten..no.. ja jestem z tych najstarszych starowinek

Witajcie wszyscy

siadeh_wzruszona_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Witam Cię Bardzo serdecznie spowrotem na forum 

http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
- LittleDevil
- Site Admin
zanim Cie powitam musze podziekowac Bi-chanowi za znalezienie tego tematu i wyslanie na gore, bo jak Boga kocham, to bym go przeoczyla... nic dziwnego, bo mnie przeciez tez nie bylo
Dobra, a teraz WITAJ !!! Ciesze sie bardzo, ze istnieje jednak nadzieja, ze stara gwardia znow sie sprezy i bedzie fajnie jak kiedys.
No, stary... dwa "niedzwiedzie":
, trzy "karpie":
i jeszcze maly toast za przyszlosc: 

Dobra, a teraz WITAJ !!! Ciesze sie bardzo, ze istnieje jednak nadzieja, ze stara gwardia znow sie sprezy i bedzie fajnie jak kiedys.
No, stary... dwa "niedzwiedzie":