Buszmen is back?

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Buszmen

Post autor: Buszmen »

W ogóle to dziękuję wszystkim co się wpisali za ciepłe przyjęcie. A tym co się nie wpisali podziękuje jak się ciepło wpiszą. :happy:
Awatar użytkownika
Kermitek

Post autor: Kermitek »

Moim zdaniem nie musisz dziękować po prostu jesteś jednym z nas .
Serdecznie cię witamy. Myśle ze młoda gwardia tez do tego się przyłącza :happy:
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

Willy pisze:Ostatnie czasy obfitują w "spektakularne" powroty. Najpierw Schmittko, teraz Buszmen, Jowita no i MJ też powraca, powoli.
hehe, muszę dodać, że wszyscy spotkaliśmy się w sobotę u mnie (osobiśce nie było tylko MJ). Nawet nie wiedziałem, że Buszmena tu nie było, bo jak miałem wiedzieć jeśli mnie także :] Ale witam Go :D
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

..::BuSzMeN::..'ie...
Ja też Cię witam... Witam naprawde ciepło, bo - co by się nie działo- jesteś MJówkiem...a ja MJówką_Matką_ :-)
Cieszę się, ze "stara wiara" wraca... no, bo...ten..no.. ja jestem z tych najstarszych starowinek :smiech: , a tez wracam...powoli, bo szybkość już nie ta, stawy bolą, kregosłup siada, ale prę na przód do domu...do MJówczego domu...

Witajcie wszyscy :calus:
siadeh_wzruszona_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Buszmen

Post autor: Buszmen »

:beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: :beksa: ...chlip!
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

Witam Cię Bardzo serdecznie spowrotem na forum :calus:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

Troszkę późno ale również witam serdecznie!
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

zanim Cie powitam musze podziekowac Bi-chanowi za znalezienie tego tematu i wyslanie na gore, bo jak Boga kocham, to bym go przeoczyla... nic dziwnego, bo mnie przeciez tez nie bylo :-/

Dobra, a teraz WITAJ !!! Ciesze sie bardzo, ze istnieje jednak nadzieja, ze stara gwardia znow sie sprezy i bedzie fajnie jak kiedys.
No, stary... dwa "niedzwiedzie": :hug: :hug: , trzy "karpie": :calus: :calus: :calus: i jeszcze maly toast za przyszlosc: :piwo:
Obrazek
ODPOWIEDZ