Moze zechcialabys podzielc sie z nami, ze swoimi przemysleniami o Michaelu po rozmowie z tym utalentowanym czlowiekiem...Z przyjemnoscia bym poczytala....MJowitek pisze: O Michaelu i nie tylko. O Jacksonie rozmawia sie z nim zupelnie inaczej niz z fanami, nawet z tymi tanczacymi. A do tego rozmawiajac z nim mialam dziwne wrazenie, ze zaczynam bardziej rozumiec samego Michaela. Nie znam MJa osobiscie, moge wiec tylko przypuszczac jaki on jest, ale ten "moj" mial z nim cos czasami wspolnego. Dziwne uczucie... Doszlo do mnie pare rzeczy.
Nuty na fortepian
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
Ja równieżcicha pisze:Moze zechcialabys podzielc sie z nami, ze swoimi przemysleniami o Michaelu po rozmowie z tym utalentowanym czlowiekiem...Z przyjemnoscia bym poczytala....MJowitek pisze: O Michaelu i nie tylko. O Jacksonie rozmawia sie z nim zupelnie inaczej niz z fanami, nawet z tymi tanczacymi. A do tego rozmawiajac z nim mialam dziwne wrazenie, ze zaczynam bardziej rozumiec samego Michaela. Nie znam MJa osobiscie, moge wiec tylko przypuszczac jaki on jest, ale ten "moj" mial z nim cos czasami wspolnego. Dziwne uczucie... Doszlo do mnie pare rzeczy.
Tylko jakiś nowy temat trzeba by było chyb założyć, żeby tu w tych nutach tak OT nie mnożyć
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Dzięęęki Buszmen. Widzę , że cie Jowita pogoniła
.
Co do nutek. Szkoda w sumie , że tylko partia wokalna jest zapisana.
No ale mam baze , którą bede sobie przerabiać.
Rytm trzeba będzie przerobić bo jest do granic uproszczony...
No i jeszcze muszę jeszcze instrumenty wydłubać...
Może uda mi się to wszystko wydłubać i miec caly utwor na papierze.
W każdym bądź razie wielkie dzięki
.
Co do nutek. Szkoda w sumie , że tylko partia wokalna jest zapisana.
No ale mam baze , którą bede sobie przerabiać.
Rytm trzeba będzie przerobić bo jest do granic uproszczony...
No i jeszcze muszę jeszcze instrumenty wydłubać...
Może uda mi się to wszystko wydłubać i miec caly utwor na papierze.
W każdym bądź razie wielkie dzięki
- dawid.jackson
- dawid.jackson
- Asieńka =D
- Janet Jackson ;)
- dawid.jackson
Wszystko działa dobrze. Nie wiem w czym tkwi błąd. Ja na początku też nie umiałem sobie tego ściągnąć bo nie umiałem ściągać z rapida, ale nie dawno się nauczyłem. Wystarczy nacisnąć free a potem wpisać kod i ściągnąć. Spróbuj jeszcze raz.Janet Jackson ;) pisze:a u mnie sie nie da sciagnac
Ja robię to bardzo często.Asieńka =D pisze:Ja już pare razy grałam ze słuchu MJ'a
Annie are you ok? So annie are you ok? Are you ok Annie?

Zaraz sciągne