Najlepszy tancerz na forum?

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Zwierze

Post autor: Zwierze »

billiejean89 pisze:
OMG!!! W 11sekundzie wygladasz dokładnie jak MJ!!!
Już możecie zapisać że głosuję na Dangerous Dancer :wariat: Koleś jest mistrzem, na serio 11 sekunda identyczny MJ!!!
Awatar użytkownika
Scholl

Post autor: Scholl »

Awatar użytkownika
La_Pantera_Rosa

Post autor: La_Pantera_Rosa »

Antku wygrywasz :)
Ain't no sunshine when he's gone :(
Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

pierwszy raz widze twoje filmiki cialko i bardzo mi się spodobały, wykonując różne kroczki powiewa "lekkościa tańca " :)
http://www.youtube.com/watch?v=W1NUjDxKY-o heheh a tutaj jak tańczyłem sobię dla pompy :D może być nie brane pod konkurs xD (od 1:40 jest chyba najciekawszy moment z filmiku)
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Awatar użytkownika
Scholl

Post autor: Scholl »

Nooo Zwierze na prawdę nadajesz się na jurora w YCD... oddajesz głos na Antka, bo wygląda przez pół sekundy jak MJ, jak sam temat mówi... najlepszy TANCERZA... tylko on wysłał filmy i mówisz, że jest mistrzem, a jest wiele innych równie dobrych osób(nie to że Cie cisne Antek tylko mówie osobom które na forum są "świeże" co i jak:))
Dax, Kacper, Ciałko....

Nie pisze tego z zazdrości czy coś, bo takie pseudo konkursy to tak jak gra na fejsie:D

pzdr

Zapomniałem dodac...
jedziecie na opinii Antka z MJowiska, wygrał wiec jest najlepszy, wygrał bo nie było Elity:D Hu3 Hu3 (zarcik kosmonaucik:D)
Ostatnio zmieniony śr, 05 paź 2011, 23:39 przez Scholl, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
kacperr95

Post autor: kacperr95 »

Scholl pisze:Nooo Zwierze na prawdę nadajesz się na jurora w YCD... oddajesz głos na Antka, bo wygląda przez pół sekundy jak MJ, jak sam temat mówi... najlepszy TANCERZA... tylko on wysłał filmy i mówisz, że jest mistrzem, a jest wiele innych równie dobrych osób(nie to że Cie cisne Antek tylko mówie osobom które na forum są "świeże" co i jak:))
Dax, Kacper, Ciałko....

Nie pisze tego z zazdrości czy coś, bo takie pseudo konkursy to tak jak gra na fejsie:D

pzdr
true...
Awatar użytkownika
7cialko7

Post autor: 7cialko7 »

Ogarnijmy to może tak:
- jeśli towarzysz głosujący oddał głos na osobnika tańczącego nie tylko z powodu jego podobieństwa do MJ, ale również po stwierdzeniu "jesteś najlepszy spośród wszystkich pozostałych zgłoszonych, zagłosuję na Ciebie bo podoba mi się Twój taniec" to wszystko w porząsiu, też sądzę, że tańczysz zajedwabiście żółnierzu Antku :)
- natomiast jeśli obywatelka głosujący oddał głos na istotę tańcującą tylko dlatego, że w pewnym momencie wyglądał dokładnie ja MJ, to coś jest nie tak (stroje kolego Antku to masz mistrzowskie, jak jeszcze do tego przybierasz odpowiednią pozę to już w ogóle mamy zmartwychwstałego MJ :O :D)

Ogarnijmy lipę, nie ma co się denerwować :D
Może zróbmy tak, że przy każdym oddanym głosie należy podać uzasadnienie. Sensowne uzasadnienie i wtedy to już w ogóle wszyscy będziemy skakać z radości, tynk się z sufitu posypie i będzie po mistrzowsku, wszyscy będą zadowoleni, podnieceni, podekscytowani, założymy wspólną rodzinę, ożenimy się ze sobą i będziemy dzielić się nawzajem swoją radością :) Taka moja mała sugestia :)
Peace ludziska :D
Dangerous Dancer

Post autor: Dangerous Dancer »

:smiech:
To powinno być zakazane.
Zakładanie takich tematów. :P
Poważnie mówię, bo same spory z tego wynikają, a żadnych dobrych stron nie ma.

Poprze mnie ktoś?
Gone too soon...
Awatar użytkownika
Pitrzel

Post autor: Pitrzel »

Ja się nawet nie wypowiadałem w tym temacie, bo dla mnie sama natura konkursu na "najlepszego tancerza na forum" jest bezsensu. Subiektywne głosy zapewne niewielkiej ilości ludzi nie są raczej miarą tego, kto jest najlepszym tancerzem.
'Prince...BEST?...The Gold Experience...BETTER!...In concert...perfectly FREE...On record...SLAVE...Get Wild...Come...Peace...Thank u!'
Zwierze

Dangerous Dancer szczerze to i ja popieram. Prują się o pochwalenie kogoś. To co to ma być?! Konkurs czy fałszowanie wyników.
Awatar użytkownika
7cialko7

Post autor: 7cialko7 »

Dangerous Dancer Popieram.
Spory wynikają, ale często z powodu niezrozumienia się nawzajem.
Nie kłóćmy się tylko rozwiążmy to.
To już zależy jak to zostanie rozpatrzone, ale moja propozycja to:
- albo zamknąć temat jeśli na serio się nie ogarniemy wszyscy
- albo spróbować zrobić jak mówiłem, ten spór zostawmy, bo to nie ma sensu, każdy oddany głos trzeba uzasadnić. To już od każdego innego zależy za co zagłosuje. Jeśli ktoś zagłosuje za to, że ktoś fajnie tańczy to spoko, głos oddany, koniec. Jeśli ktoś zagłosuje, bo ktoś ma fajne ciuchy to spoko, głos oddany, koniec. Jeśli ktoś zagłosuje, bo w tle przedstawione są XIX wieczne malowidła, albo może podłoga się fajnie świeci to spoko, głos oddany koniec. Nie wtrącajmy się w cudzą decyzję.
I tyle, ogarnijmy lipę, zakończy ten temat i albo poprośmy modów o przeniesienie wątku do kosza, albo zabierzmy się za ocenianie filmików.
Wszyscy jesteśmy kręgowcami, choćby z tego powodu potoczmy beczkę z zaistniałej afery i ogarniajmy dalej konkurs :D
A mnie ktoś poprze? :))
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

Antek Antek Antek :mj: Toż to Dancer w czystej postaci.
DANGEROUS DANCER GÓRĄ MADAFAKA!
Dangerous Dancer

7cialko7
Jeśli ktoś zagłosuje, bo w tle przedstawione są XIX wieczne malowidła, albo może podłoga się fajnie świeci
Oczywiście, że popieram! ;D
Gone too soon...
Zwierze

No ale sam widzisz że czepiają się o byle co -.- jakby jakąś paranoję mieli. Jestem za przeniesieniem tematu do kosza.
Dangerous Dancer

Zwierze
Zamilcz, dla dobra tego forum.
Mogę powiedzieć z góry, że popierają mnie:
7cialko7
Pitrzel
kacperr95
Scholl

I popieram! Proszę o zamknięcie tematu.
A jak ktoś chce wiedzieć kto jest najlepszy.
To DAWAĆ na MJowisko 2012.
Zmierzymy się, jury oceni, i będzie git.
Gone too soon...
ODPOWIEDZ