kacperr95 już widzę co ci się nie podobało : )
Zauważyłem to : ) Dzięki
Można to ująć jako hobby.Bardzo mi zależy by tańczyć dobrze. Muszę jeszcze więcej czasu spędzać na yt : ) Teraz dzięki wam zauważyłem jakie błędy robię.Jednak uprawiam pewien sport na którym mi bardzo zależy, który wymaga bardzo dużo czasu.Zawsze gdy mam wolny czas przychodzę do domu i włączam albo yt i obserwuje kroki albo włączam muzykę czy to bad, czy 2bad, czy billie jean i zaczynam tańczyć.Staram się jak mogę bo bardzo mi zależy, uważam że robię błąd bo się nie nagrywam i nie patrze na błędy.Po prostu idę w ciemno i tańczę np: w szkole.
Kocham muzykę MJ, kocham jego ruchy i to co zrobił dla ludzi : )
Nawet największa krytyka nie odsunęła mnie od tego co robię.
Pierwszy raz "zatańczyłem" Dangerous.Czułem się wtedy świetnie, i stwierdziłem że zagłębie się w ten świat.Muzykę MJ'a słyszałem od małego, lecz nie wiedziałem kto to jest.Dopiero z wiekiem czasu zrozumiałem go i zacząłem go słuchać.
Tak myślę czy na koniec roku u mnie w szkole nie "zatańczyć" do Hold My Hand, swoją improwizacją, z jego ruchami. Co wy o tym myślicie ?.
Bardzo chciałbym pogłębiać swoją wiedzę, i polepszać płynność, szybkość, i precyzję ruchów.
Chciałbym wam jeszcze raz podziękować, że chociaż ktoś zainteresował się tym tematem, i za te rady, które na pewno wykorzystam, i na pewno wezmę do siebie.
PS.Swoich ruchów już nie będę dodawał, bo zauważyłem, że są żałosne :D
Dzięki : )