MICHAŁ WIŚNIEWSKI

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Krzysiu wszystkie daty króre podajesz sa oczywiscie własnie takie.Mam w kolekcji wszystkie bilety z koncertów.Niestety nie udało mi sie byc na koncercie w tym roku a to dlatego ze byłam w pracy.
Na koncercie w M1 było cudownie-z wyjatkiem tłoku i moich zeber w barierkach bo jakby nie było z kolezanką przepchałysmy sie do pierwszego rzędu....Koncert nie odbiegał niczym od tych które są płatne mysle ze przez to Michał zyskał wielu zwolenników.
Mysle ze zeby ocenic artste trzeba Go poznac-ja na poczatku nie miałam zbyt wiele w tej kwestii do powiedzenia-dopiero kiedy poznałam pewna fanke Ich Troje i zaczełysmy sie zaprzyjazniac zaczęłam bardziej zgłebiac sie w Michała-pamietam ze po koncercie w POznaniu w 2002 roku robiłysmy sobie zdjecie z MIchałem jednak na mnie napierał taki tłum ze ze zdjec nici nie wyszło.Mysle jednak ze bedzie jeszcze wiele okazji zeby to powtórzyc.Jak sam widzisz Krzysiu atmosfera jest nie do opisania-tego nie da sie ując w słowa-to trzeba przezyc.
Dzieki przy okazji za info o nowej trasie-ooo....trzeba zebrac energie...
POzdrawiam ;-)
Obrazek