Teatrzyk Homesick
A ja oddaje głos na moderatorów za te wszystkie spamy w tym temacie.... Przenieście tą część o moderatorach do działu "Pogaduszki nie o MJ" aby ten temat był normalny ( albo dajcie opcje na forum - ignoruj dany temat). Mam już dość ( z tego co się dowiedziałem nie tylko ja) wchodzenia do działu King of Pop, Rock & Soul - dyskografia z nadzieją że znajdę tu coś nowego o dyskografi Michaela Jacksona, a w zamian widzę dalszą zabawę moderatorów, nie liczę że za to dacie sobie po ostrzeżeniu za te spamowanie bo kto by sobie dał jak jest przy władzy, ale oczekuje od Was konsekwencji skoro innym wytyczacie jakieś reguły trzymajcie się tez ich tak samo. dziękuje
.

http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Wiesz co i tu się generalnie pojawia problem, bo Lika kocha wszystko co ma 4 łapy i macha ogonkiem...Canario pisze: A myslalem ze jednak wolisz Dogo Canario![]()
Nie wykluczone więc, że Dogo Canario też się załapie ;]
Jeśli brak mu ogonka wystarczy... tak modny ostatnio paluszek :P
No tak tak, powinnam być konsekwentna i głosować na Panka.Canario pisze:
A tak w ogole myslalem ze tu wybieramy najslabsze ogniwo pod wzgledem moderatorowania i zachowania na forum. A nie kto ma ladniejszego psa :]
Widzę jednak, że tutaj trwa ciężki pojedynek Maro vs. M.Dż.*
Postanowiłam pomóc, bo po co Wam dogrywka :P ??
Tak oto Siberian Husky stał się kartą przetargową w grze (mam jakąś niewytłumaczalną słabość do tej rasy od dzieciństwa - pewnie zadziałała magia psich zaprzęgów i familijne produkcje Disneya ;))... choć jakby nie patrzeć najważniejszy dla mnie jest mój własny niepokorny rudzielec :)
P.S. A tak poza tym - to NO wcale nie jest łatwe... Wiadomo, że wszystko jest "z przymrużeniem oka".
Gdyby konsekwencje były poważniejsze, np. wlepienie ostrzeżenia moderatorom, albo ban!
- to już zdecydowanie wolę się męczyć i patrzeć jak odpadają moje muzyczne faworytki, perełki moje!
Eliminowanie ludzi jest jakieś takie...

Chyba, że kolejne NO urządzimy sobie z "gwiazdami" w stylu donia3

Edit: tancerz - ale to przecież tylko zabawa jest...
Temat wyraźnie opisany - NO "moderatorzy"
Kto nie chce nie wchodzi i nie czyta. W czym problem.
Zagłosuj, szybciej dobrniemy do końca ;)
Też jestem za tym, żeby po skończeniu rundy zrobić tu "czystkę" i to wyciąć, bo do dyskografii nie bardzo pasuje.
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Sęk w tym że nie chce wchodzić ale jestem zmuszony klikać bo jest w dziale w którym nie powinien być. Dajcie go do innego o nie MJ i po sprawie tam se piszcie ile chcecie. Zresztą nie cieszy się już ten temat duża popularnością od czasu jak go moderatorzy zmienili na swoje żarty, ja wiem ze to zabawa sam potrafię się bawić ale nie kosztem łamania własnych zasad. Gdyby ktoś zrobiłby tu podobny kawał i zaczął wypisywać np męską część najsłabszych ogniw na forum lub NO wśród nastolatków od razu byłoby przeniesione i to myślę, że nawet nie do działu" nie o mj "ale od razu do kosza a tak ..... ten temat kupy się nie trzyma : cześć o NO piosenek, cześć o NO moderatorów i do tego w dziale o MJ ....Lika pisze:Edit: tancerz - ale to przecież tylko zabawa jest...
Temat wyraźnie opisany - NO "moderatorzy"
Kto nie chce nie wchodzi i nie czyta. W czym problem.
Zagłosuj, szybciej dobrniemy do końca ;)
Też jestem za tym, żeby po skończeniu rundy zrobić tu "czystkę" i to wyciąć, bo do dyskografii nie bardzo pasuje.
REGULAMIN MICHAEL JACKSON POLISH TEAM
2. Korzystanie z forum i czata:
b) Zaczynając nowy wątek na forum:
b2) …nadaj mu dobrze oddający treść temat
g) Temat powinien świadczyć o treści wątku,
3. Działy forum:
d) (Michael Jackson) KING OF POP, ROCK AND SOUL
d1) …dział ten stanowi zbiór informacji dotyczących dyskografii oraz filmografii Michaela Jacksona;
To które posty nie pasują według regulaminu te o moderatorach ? W końcu taka nazwa tematu więc chyba one są dobre, no to może te o piosenkach bo w temacie nie ma nic o piosenkach ale znowu to dział o dyskografi MJ wiec chyba te o moderatorach są przeciwne regulaminowi
P.S. "Nie bardzo pasuje" nie jest tu dobrym stwierdzeniem... w ogóle nie pasuje.

Ale co mnie to ja nie jestem moderatorem to Wasz problem gdzie co jest wklejone już więcej nie pisze na ten temat ani nie wchodzę;-) dobranoc

Ostatnio zmieniony pn, 26 sty 2009, 2:36 przez tancerz, łącznie zmieniany 1 raz.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
Tancerz wyluzuj. Długo już to nie potrwa.
A zresztą jak widzisz i tak Cię ignorują...
Tymczasem widzę że kolega Maro jest w opałach.
Sądzę że odda głos na M.Dż* by dać szansę jeszcze sobie.
No to pomogę koledze (łamiąc postanowienie o nie głosowaniu) i zagłosuję na szanowną koleżankę M.Dż*.
Głos nie jest uwarunkowany jakimiś osobistymi pobudkami...
Pomagam tylko Maro
bo jakby nie patrzeć z nim mam najlepszy kontakt z pośród grona moderatorów. No i świeżaki jesteśmy jeśli chodzi o tę funkcję na MJPT. Trza sobie pomagać.

A zresztą jak widzisz i tak Cię ignorują...
Tymczasem widzę że kolega Maro jest w opałach.
Sądzę że odda głos na M.Dż* by dać szansę jeszcze sobie.
No to pomogę koledze (łamiąc postanowienie o nie głosowaniu) i zagłosuję na szanowną koleżankę M.Dż*.
Głos nie jest uwarunkowany jakimiś osobistymi pobudkami...
Pomagam tylko Maro

Canario nie brakuje niczego, ma ogonek, ma paluszek i wszystko na swoim miejscu.Zreszta ponizej mozna to zobaczycLika pisze:
Jeśli brak mu ogonka wystarczy... tak modny ostatnio paluszek :P
http://medok.republika.pl/dogo-canario-galeria.html
Canario piszacy na forum to ten ciemniejszy pregus :)
Przyciete ogonki maja spokrewnione z Canario --Cane Corso i to jest ich minus. Po co ucinac cos co jest przydatne.
tancerz to tylko przerywnik nudny bo nudny, nieudany bo nieudany, glupi tyz owszem ;p
i juz widze jak sie radujesz bo...
dobry boze...nie macie wstydu ;]
DOGRYWKA
Maro-6
M.Dż.*-6
kolejny wytwor-homesmutbi-1
w tej dogrywce macie 1 dzien na glosowanie, wiecej czasu przy takim ruchu jest zbedne.
Maro vs. M.Dż.*
moj glos Maro.
ps. kolejna dogrywke sama zsabotazuje jesli bedzie ;p
i juz widze jak sie radujesz bo...
dobry boze...nie macie wstydu ;]
DOGRYWKA
Maro-6
M.Dż.*-6
kolejny wytwor-homesmutbi-1
w tej dogrywce macie 1 dzien na glosowanie, wiecej czasu przy takim ruchu jest zbedne.
Maro vs. M.Dż.*
moj glos Maro.
ps. kolejna dogrywke sama zsabotazuje jesli bedzie ;p
Ostatnio zmieniony wt, 27 sty 2009, 1:26 przez homesick, łącznie zmieniany 1 raz.
'the road's gonna end on me.'
Wypada być konsekwentnym. Jest taka teoria, że im więcej zawiłości z kimś, tym większa ważność.
Eeeee. Przecież to tylko dumb weakest link. M.Dż.* Śnieg stopniał, czas wytłumaczyć się z gwiazdki w nicku.
A drugi głos oddaję na tancerza. Żeby sztywności mu odjąć. I jak homebilusmut nie zrobi podsumowania, to trzeci głos na nią. Wszystkie 3 głosy oddaję równocześnie, żeby było jasne.
Eeeee. Przecież to tylko dumb weakest link. M.Dż.* Śnieg stopniał, czas wytłumaczyć się z gwiazdki w nicku.
A drugi głos oddaję na tancerza. Żeby sztywności mu odjąć. I jak homebilusmut nie zrobi podsumowania, to trzeci głos na nią. Wszystkie 3 głosy oddaję równocześnie, żeby było jasne.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you