papapapaSpotkania fanów w Szczecinie
Witam Was kochani
i pozdrawiam Wszystkich z pieknego Rotterdamu
,no kochani jest fajnie ale inaczej i dziko.wczoraj ogladalismy wszyskie nasze nagrania i lezka w oku mi sie zakrecila
,bo to raczej nie wakacje!!!!zaczynamy zalatwiac dokumenty na mieszkanie i szkole dla dzieci w innym miescie.jestesmy tu od 2dni,cisza spokoj inne zycie.ale ja sie tu nie czuje dostane depresji.od wczoraj nie pale bo fajki mi sie skonczyly
moze rzuce?Tesknie bardzo za Wami
no i czytam o zlocie tez chcem byc tam z Wami.Pamietajcie ze jestem z Wami!!!!!pozdrawiam i caluje moja cala Rodzinke
papapapa
papapapa
- _*Aga*_222
Kochani czy jest w planach jakaś próba przed MJowiskiem? Przypominam, że padł pomysł wspólnego zatańczenia przez fanów układów do utworów Beat It, Thriller (wersja Thrill The World) i The Drill.
Pozdrawiam,
WiolEta.
Edit: Mi pasuje każdy dzień o 17.00, oprócz piątku (oczywiście na ten dzień musiało mi się zwalić załatwienie pewnej sprawy i to jest jedyna możliwość)- ale myślę, że ten dzień każdy z nas poświęci na przygotowania do wielkiej soboty.
Edit 2: Środowe spotkanie pod drzewem proszę o niezbyt wczesnej godzinie, gdyż:
1) Aga musi zdążyć zbiec ze stomatologicznego fotela i zdążyć na publiczny środek lokomocji jadący do Szczecina,
2) Ja będę musiała być w ten dzień do 17.00 w Ostoi (to już potwierdzone)
Dziękuję
Pozdrawiam,
WiolEta.
Edit: Mi pasuje każdy dzień o 17.00, oprócz piątku (oczywiście na ten dzień musiało mi się zwalić załatwienie pewnej sprawy i to jest jedyna możliwość)- ale myślę, że ten dzień każdy z nas poświęci na przygotowania do wielkiej soboty.
Edit 2: Środowe spotkanie pod drzewem proszę o niezbyt wczesnej godzinie, gdyż:
1) Aga musi zdążyć zbiec ze stomatologicznego fotela i zdążyć na publiczny środek lokomocji jadący do Szczecina,
2) Ja będę musiała być w ten dzień do 17.00 w Ostoi (to już potwierdzone)
Dziękuję
Ostatnio zmieniony pn, 23 sie 2010, 13:47 przez Eta, łącznie zmieniany 3 razy.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
oj moje robaczki:)Dzien dobry.no widze proba sie szykuje mysle ze jakies sprawozdanie z lodzi mi napiszecie?no moja Rodzinko dzieci juz w poniedzialek ida do szkoly.niki szczesliwa ,alko troszke mniej:)meldunek zalatwiony teraz czekamy na mieszkanie.tu jest inaczej spokoj na maxa i cisza dzieci non stop na dworze.a ja no coz........nie moge znalezc wspolnego jezyka z bartkiem:(zycie wazne zeby kase zarabial hehehehh.caluski dla was wszystkich .Mysle ze uda nam sie tu wszystko.papapp

- La_Pantera_Rosa
-
scharlotte90
miłego zlotu i udanej zabawy Kochani! choć w Waszym przypadku to oczywiste i wcale nie trzeba Wam tego życzyć :)
mam nadzieję, że już ostatni raz musiałam sobie powiedzieć: "za rok pojadę na pewno"! :)
btw. ja też niewtajemniczona, ale myślę, że to dlatego, że my nie jedziemy, a to pewnie chodzi o łódzkie kino ;)
mam nadzieję, że już ostatni raz musiałam sobie powiedzieć: "za rok pojadę na pewno"! :)
btw. ja też niewtajemniczona, ale myślę, że to dlatego, że my nie jedziemy, a to pewnie chodzi o łódzkie kino ;)
We're Sendin' Out
A Major Love!
And This Is Our
Message To You! <333
A Major Love!
And This Is Our
Message To You! <333
No kochani dziękuję Wam za te ostatnie dwa dni. Było bosko. MJ Szczecin Team pokazał w Łodzi jak się tańczy
Wojtek, wiesz, że byłeś najlepszy! A gardło to mnie teraz tak boli, przez "sidewalk bokiem w dół"
Jeszcze raz dziękuję.
Pozdrawiam,
WiolEta.
Buziaki :*
P.S. Dziewczyny- tak flashmob i kino to było odnośnie Łodzi.
Wojtek, wiesz, że byłeś najlepszy! A gardło to mnie teraz tak boli, przez "sidewalk bokiem w dół" Pozdrawiam,
WiolEta.
Buziaki :*
P.S. Dziewczyny- tak flashmob i kino to było odnośnie Łodzi.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
NO witam!!!!Widze ze juz zapomnieliscie o mnie???tylko Eta i wojtek sie odzywaja na PW
myslalam ze dacie znac lub mms dostane z lodzi a tu dupa:(no nic chyba dochodzicie po lodzi???interesuje mnie jeszcze czy juz wszysko ustalone macie z 11.09.10 Piknik???napiszcie jak bylo w lodzi jak macie foty, nagrania to moze do mnie maila
.ale juz wiem ze bylo zajeb.......!!!pozdrawiam

MJ SZCZECIN TEAM
jak tam powrót do szarej rzeczywistości
dolina
kiedy macie czas potrzebujemy próbę!!!
musimy przećwiczyć sidewalk bokiem w dół, Smootha, zabawę klockami, nawiedzające konie i oczywiście Can You Feel It juz nie wspomnę o suchych gaciach na dnie morza i coś tam z liskiem
jak tam powrót do szarej rzeczywistości
kiedy macie czas potrzebujemy próbę!!!
musimy przećwiczyć sidewalk bokiem w dół, Smootha, zabawę klockami, nawiedzające konie i oczywiście Can You Feel It juz nie wspomnę o suchych gaciach na dnie morza i coś tam z liskiem

"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Szczecin na MJowisku
Konkurs taneczny w który brał udział Wojtek
Tatiana - ROXI
http://www.youtube.com/watch?v=mg3iLeRFNmk
Konkurs taneczny w który brał udział Wojtek
Tatiana - ROXI
http://www.youtube.com/watch?v=mg3iLeRFNmk

"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...