Nie no, możemy na niepoważnieElen pisze:
A na tą imprezę w Bagdadzie to tak na poważnie chcecie iść czy jak?
Spotkania fanów w Łodzi
W sumie fajnie by było, tylko technicznie tego nie widzę za bardzo. Dominika ma miec DVDElen pisze:A na tą imprezę w Bagdadzie to tak na poważnie chcecie iść czy jak?
Aha! I Korzystając z okazji:
Moje drogie łódzko-warszawskie MJówki: moja chałupa do gigantycznych nie należy, miejsc leżących (poza podłogą) maksymalnie znajdzie się 6, więc przyszykujcie się jednak na parter
Ogólnie rzecz biorąc, to już się boję:D Lubię się bać:)
Kawy Ci u mnie dostatek, ale jak nie zaśpiewasz, to koca nie dostaniesz! Zapamiętaj moje słowa:Dioreta pisze:Co do tych śpiworków, to czy my musimy spać? Miałyśmy się torturować całą noc![]()
![]()
EDIT: Ej, idę spać, bo już trzeci raz w tym tygodniu łamię dane sobie słowo: "o 22 w łóżku". A wiecie dlaczego je łamię? Przez Was
Dobranoc Paniom!
:D
Ostatnio zmieniony śr, 30 wrz 2009, 22:45 przez po-cichu, łącznie zmieniany 1 raz.
- niespodzianka
Spaniu z soboty na niedzielę mówimy stanowcze NIE
Przecież biedna Dominika będzie tachała DVD,nie może jej trud pójść na marne
A w sobotę:
"...gotta leave that nine to five upon the shelf
And just enjoy yourself
Groove, let the madness in the music get to you
Life aint so bad at all
If you live it off the wall"
Przecież biedna Dominika będzie tachała DVD,nie może jej trud pójść na marne
A w sobotę:
"...gotta leave that nine to five upon the shelf
And just enjoy yourself
Groove, let the madness in the music get to you
Life aint so bad at all
If you live it off the wall"
- Maharet
To imprezie w Bagdadzie podziękujemy i trzymamy się naszych wcześniejszych planówpo-cichu pisze:W sumie fajnie by było, tylko technicznie tego nie widzę za bardzo. Dominika ma miec DVD Buhahahaha wszystkie musicie mieć jakieś coś do spania etc... Wparujemy w osiem osób do Bagdadu obładowane jak wielbłądy?:D
Ja przytaszczę poduchę, pidżamę i swojego Orzeszka ach i płytkę
Jako, że do domu mam z deczka daleko - nie będę tachać nic więcej.
Ja w kinie wyjmę Orzeszka i będę się z nim tulić, po czym zrobimy napad na Sephorę i wypsikamy go Calvinem Kleinem
EEJJJ Basia wraaacaaaj!!! Paaaająąąąąąąk!!!!!!!!!!!!!!!!!!po-cichu pisze:Ej, idę spać, bo już trzeci raz w tym tygodniu łamię dane sobie słowo: "o 22 w łóżku". A wiecie dlaczego je łamię? Przez Was Nenenene Bo odpisujecie na moje głupie posty!:P
No i będziemy torturować....(się) A o północy wybierzemy się zrobić sobie Thrillera, skoro Basia ma warunki (czyt. dobrą lokalizację)
Już wiem że 28.10.09 mogę na pewno iść - to raz. Niestety 29 wyjeżdżam i już druga impreza (ta 03.10.09) z MJ mi przepadnie :/
Tak w ogóle to słuchajcie, znam parę klubów które świecą pustkami w piątki i można by ułożyć się z właścicielem że zrobimy u niego MJ Night a on będzie miał ruch (ja bym się tym zajął) – tylko czy MJówki przyjdą

UPDATE:
Ha! Jednak nie, pomyliłem się w moich obliczeniach o jakieś… 30 dni
Tylko teraz zastanawiam się o jakim spaniu wy gadacie? Jakieś rezerwacje na miejsce na podłodze :P
Tak w ogóle to słuchajcie, znam parę klubów które świecą pustkami w piątki i można by ułożyć się z właścicielem że zrobimy u niego MJ Night a on będzie miał ruch (ja bym się tym zajął) – tylko czy MJówki przyjdą
Zgadza się!Maharet pisze:(...)moim zdaniem polska kinematografia leci na łeb na szyję ...
UPDATE:
Ha! Jednak nie, pomyliłem się w moich obliczeniach o jakieś… 30 dni
Ostatnio zmieniony śr, 30 wrz 2009, 23:29 przez vkmaxx, łącznie zmieniany 1 raz.
- niespodzianka
MJówki są bardzo rozrywkowe, tym bardziej, kiedy mowa o michaelowych imprezach! Jest więc duża szansa, że przyjdąvkmaxx pisze:Tak w ogóle to słuchajcie, znam parę klubów które świecą pustkami w piątki i można by ułożyć się z właścicielem że zrobimy u niego MJ Night a on będzie miał ruch (ja bym się tym zajął) – tylko czy MJówki przyjdą

Ja osobiście zawsze się piszę na takie imprezy, jeśli tylko nie wypada mi nocka w pracy ;)

- niespodzianka
- Maharet
A czy któraś z nas deklarowała, że się tam zjawi? Nie przypominam sobie ... Czekoladę sobie odpuściłyśmy o ile dobrze pamiętamvkmaxx pisze:W Czekoladzie jakoś dużo was nie uświadczyłem
Od początku miałyśmy w planach MJową nockę u Basi, a Bagdad wyszedł dopiero późniejvkmaxx pisze:Ha! Jednak nie, pomyliłem się w moich obliczeniach o jakieś… 30 dni ZielonoMi Tylko teraz zastanawiam się o jakim spaniu wy gadacie? Jakieś rezerwacje na miejsce na podłodze :P
A TII swoja drogą...