bujda!!!!Canario pisze:Ps. Paluszki najlepiej smakuja z cola.
z czekolada gorzka wedlowska.
O...lol...homesick pisze:bujda!!!!Canario pisze:Ps. Paluszki najlepiej smakuja z cola.
z czekolada gorzka wedlowska.
Nie bardzo to widzecicha pisze: to ja tam wole gorzka czekolade wedlowska z gorzka herbata ;p
w ogole to mam pewne mniejsze i wieksze perwersje i powolne rozpuszczanie kostek czekolady, ale nie w herbacie a w kawie..smakowanie jak delikatniie mieszaja sie smaki zmienia sie konsystencja....bozsz...to jak..jak....cicha pisze:to ja tam wole gorzka czekolade wedlowska z gorzka herbata ;p
pewnie, ze gorzkie ze slodkim, nie ma to jak przelamywanie kontrastowych smakow.Canario pisze:Homesick a jak Ty sadzisz gorzkie pasuje ze slodkim czy bardziej kwasne ze slonym?
nie jest najgorzej, nie mowimy jeszcze o polityce i nie wymieniamy sie przepisami na bigos i pierozki, jest jeszcze dla nas nadzieja.Canario pisze:Popularnosc tego najslabszego ogniwa przebija wszystko co znane i nie znane we wszechswiecie
Jest cos takiego w tej kombinacji smakowej: gorzkiej z gorzka, ze pozwala wysubtelnic slodkosc gorzkiej tabliczki czekoladki...w gruncie rzeczy okazuje sie, ze wedlowska gorzka taka super gorzka nie jest. Musze to sprawdzic dla porownania z jakas firmowa gorzka tubylcza czyli niepolskaCanario pisze:Nie bardzo to widzecicha pisze: to ja tam wole gorzka czekolade wedlowska z gorzka herbata ;p![]()
o to to to...ta Kobieta wie, o czym pisze...w ogole to mam pewne mniejsze i wieksze perwersje i powolne rozpuszczanie kostek czekolady, ale nie w herbacie a w kawie..smakowanie jak delikatniie mieszaja sie smaki zmienia sie konsystencja....bozsz...to jak..jak....
Nie no...moze tak pora dograc ten akt?A zagłosuję sobie...coby Maro nie pozostał w tyle za M.Dż.*. Dobijam więc do stanu 3:3.
W najlepszym wypadku będzie kolejna dogrywka i (żeby pozostać w temacie) gorzkie żale pani homesick prowadzącej. ;)
Słodkość z gorzkiej wedlowskiej wydobyć można i nie przegryzając czy popijając intensywniejszą goryczą.cicha pisze:Jest cos takiego w tej kombinacji smakowej: gorzkiej z gorzka, ze pozwala wysubtelnic slodkosc gorzkiej tabliczki czekoladki...w gruncie rzeczy okazuje sie, ze wedlowska gorzka taka super gorzka nie jest.