słuchajcie.. nie wie ktoś, gdzie i czy wogóle już można bilety kupić?? i jeszcze... jechałby ktoś na to?? bo ja mam zamiar..boombell pisze:Witam , ruszyła stronka z pre nominacjami do tegorocznej Europejskiej edycji nagród MTV. http://dev.ema.mtv.co.uk
W zakładce VOTE- BEST ACT EVER mozemy oddac głos na MICHAELA![]()
EMA 2008 [koment.]
- invincible_girl ;)
EMA 2008 [koment.]
- invincible_girl ;)
W Liverpoolu? Mmm... Ale raczej się nie wybiorę do Liverpoolu po raz drugi w tym roku, trzeci raz do Anglii.
A poza tym jakieś tam Beyonce, Ne-Yo... nie bardzo.
Edit: Głos poszedł na Beatlesów. Taki lajf. ;)
A poza tym jakieś tam Beyonce, Ne-Yo... nie bardzo.
Taak, to miasto jest piękne! Beatlesi, ogólnie miasto i jego historia... niesamowite...chociaż do Liverpool'u zawsze warto pojechać
Edit: Głos poszedł na Beatlesów. Taki lajf. ;)
- invincible_girl ;)
http://ema.mtv.pl/ hahaha a tu polska wersja 
Znalazlem info ze w kazdej kategorii bedzie nominowanych 5 wykonawcow, ktorzy zdobeda najwiecej glosow w tych nominachach ktore sa teraz. Weic do dzieła!! Mozna glosowac tyle razy ile sie che
Sam system o tym mowi 
Znalazlem info ze w kazdej kategorii bedzie nominowanych 5 wykonawcow, ktorzy zdobeda najwiecej glosow w tych nominachach ktore sa teraz. Weic do dzieła!! Mozna glosowac tyle razy ile sie che
- Streetwalker
"Dzięki za zagłosowanie! Zagłosuj ponownie, by upewnić się, że twój faworyt zostanie nominowany."
Z tego co rozumiem to można się upewniać ile wlezie,tak?
Drazni mnie to,że wśród gwiazd,które faktycznie nadają się na kategorię best act ever wkręcili jakiś małolatów typu jonas brothers czy tokio hotel..ble.
dopisane:
Aaa nie przeczytałam posta powyżej...czyli jednak można głosować aż mi ręka zwiędnie.
Z tego co rozumiem to można się upewniać ile wlezie,tak?
Drazni mnie to,że wśród gwiazd,które faktycznie nadają się na kategorię best act ever wkręcili jakiś małolatów typu jonas brothers czy tokio hotel..ble.
dopisane:
Aaa nie przeczytałam posta powyżej...czyli jednak można głosować aż mi ręka zwiędnie.