Witam;)
- blackrose1107
Witam;)
Jestem nowa na tymże forum wiec wypadałoby się przedstawić;) Na imie mi Agnieszka i idę do drugiej klasy gimnazjum. Majkelem interesuje sie już od jakiegoś czasu aczkolwiek nie jest bardzo duży kawałek czasu. Od czego zaczęła się moja fascynacja? A gdybym to ja wiedziała. Pamiętam,że jako dziecko oglądałam z tatą teledyski Michaela i zawsze pytałam sie czemu ten pan ma takie krótkie spodnie;) Z czasem nabierałam do Niego szacunku ale jakoś nie pałałam do Niego miłością. Jakiś czas temu zmieniło sie to diametralnie. Zaczęłam wyłapywać jego teledyski w tv, szukać jego piosenek w sieci i co dziwne na początku nie interesował mnie jako osoba prywatna i nie wiedziałam o Nim dosłownie nic. Dopiero z czasem, gdy moja fascynacja sie pogłębiała zaczęłam szukać o Nim informacji. I tak jest do dziś. Szukam, słucham, oglądam i coraz bardziej uwielbiam. Co do mojej skromnej osoby chciałabym napomknąć,, że od czterech lat czynnie działam w zhp co sprawia mi wielka frajdę i poczucie samo spełnienia;)
To tyle o mnie a jeśli znajda się jacyś zainteresowani moją osobą serdecznie zapraszam by do mnie napisać. Nie gryzę xD
To tyle o mnie a jeśli znajda się jacyś zainteresowani moją osobą serdecznie zapraszam by do mnie napisać. Nie gryzę xD
- lama_louie
- blackrose1107
- Jacksomanka
Czeeść Agnieszka !blackrose1107 pisze:Na imie mi Agnieszka

Miło mi, ja do pierwszejblackrose1107 pisze:idę do drugiej klasy gimnazjum

A ja wręcz, przeciwnie.blackrose1107 pisze:Nie gryzę xD
Uwielbiam gryźć, ale nie połykać w całości.

zhp powiadasz ?blackrose1107 pisze:zhp
Ostatnio spotkałam na obozie tanecznym, harcerzy.
Mieszkali w tym samym osrodku, co my.
Było to w Sianożętach, miejscowość nad morzem.
Wyglądało to tak, żę Pani była podekscytowana, a reszta harcerzy po prostu jak musiała śpiewać to zasypiali. ;p
Jeszcze raz witam.!

Living in a rhythm where the minutes working overtime.
- blackrose1107
- dirty_susie