ABmoonwalker
-
ABmoonwalker
ABmoonwalker
Pewnie myślicie, że zwariowałem witając Was ponad 1/2 roku po zarejestrowaniu się. Jednak wtedy się nie przedstawiłem i po tym jak przeczytałem powitania wielu forumowiczów poczułem ochotę zaprezentowania się. W sumie to temat "Przedstaw się" a nie "Przywitaj się", więc logicznie myśląc mogę się przedstawić w każdm momencie. Dobra, przejdę do rzeczy.
Nazywam się Abduljabbar, ale znajomi mówią mi Abude. Jestem Syryjczykiem, ale urodziłem się w Warszawie. Słucham Michaela tak naprawdę od urodzenia. Mama była fanką i wychowała mnie w muzyce. Ale przez dłuższy czas nie interesowałem się twóczością MJ, po prostu lubiłem słuchać jego piosenek. Jakieś 2 lata temu zacząłem szukać wszelkich informacji o nim. Dowiedziałem się wielu rzeczy od tego czasu. Od czasu premiery "Thrilera 25th Anniversary" zająłem się kolekcjonowaniem płyt. Wcześniej miałem tylko "HIStory" w dodatku tylko z częścią pudełka (ale TDCAU nie jest ocenzurowane!!) i pirackie Invincible. Teraz mam 15 singli CD, 5 albumów, "Visionary" i DVD "Live In Bucharest". Moi rodzice nie mają nic przeciwko MJ, denerwuje ich tylko to, że nie zajmuję się niczym innym i za dużo wydaję. Lubię też śpiewać (niestety niezbyt mi to wychodzi) oraz tańczyć. Nauczyłem się wielu choreografii i ruchów ale, co dziwne, nadal moonwalk mi nie wychodzi płynnie. Myślę, że jeszcze długo będę fanem Michaela Jacksona.
P.S. Mam prośbę: proszę mnie nie witać tak, jakby to był mój pierwszy post. W ogóle nie musicie odpisywać.
Nazywam się Abduljabbar, ale znajomi mówią mi Abude. Jestem Syryjczykiem, ale urodziłem się w Warszawie. Słucham Michaela tak naprawdę od urodzenia. Mama była fanką i wychowała mnie w muzyce. Ale przez dłuższy czas nie interesowałem się twóczością MJ, po prostu lubiłem słuchać jego piosenek. Jakieś 2 lata temu zacząłem szukać wszelkich informacji o nim. Dowiedziałem się wielu rzeczy od tego czasu. Od czasu premiery "Thrilera 25th Anniversary" zająłem się kolekcjonowaniem płyt. Wcześniej miałem tylko "HIStory" w dodatku tylko z częścią pudełka (ale TDCAU nie jest ocenzurowane!!) i pirackie Invincible. Teraz mam 15 singli CD, 5 albumów, "Visionary" i DVD "Live In Bucharest". Moi rodzice nie mają nic przeciwko MJ, denerwuje ich tylko to, że nie zajmuję się niczym innym i za dużo wydaję. Lubię też śpiewać (niestety niezbyt mi to wychodzi) oraz tańczyć. Nauczyłem się wielu choreografii i ruchów ale, co dziwne, nadal moonwalk mi nie wychodzi płynnie. Myślę, że jeszcze długo będę fanem Michaela Jacksona.
P.S. Mam prośbę: proszę mnie nie witać tak, jakby to był mój pierwszy post. W ogóle nie musicie odpisywać.
- BlackOrWhite
Re: ABmoonwalker
yy.. no ja jestem wmiare nowa więc ja i tak cie przywitamABmoonwalker pisze: P.S. Mam prośbę: proszę mnie nie witać tak, jakby to był mój pierwszy post. W ogóle nie musicie odpisywać.
"czas przemija nawet wtedy gdy wydaje sie to niemożliwe" [*]
- Kingoosia
Ale fajne imię, wreszcie coś oryginalnego! Mam kilku znajomych, którzy pochodzą z tych samych okolic, jednak kłopotliwe jest rozmawianie z nimi w grupie, bo na zawołanie "Mohammed" albo "Achmed" odwracają się prawie wszyscy.ABmoonwalker pisze:Nazywam się Abduljabbar, ale znajomi mówią mi Abude
To, co jest w nas, będzie i wokół nas.
: )
: )
- Little_Lilly
- Jacksomanka
Pozdrawiam, nie witamABmoonwalker pisze:Abduljabbar
Mam nadzieje ze jeszcze pamiętasz nasz zlot, gdzie najwięcej gadałeś.
Słuchasz przecież jeszcze Jamiroquai nie ?
Jak dobrze pamiętam, zresztą ja i dziewczyny ciebie pamiętamy, najbardziej się wyróżniałeś :P I te zakupy na koniec, najabrdziej zapadły mi w pamieć.
( Jak musiałes pod koniec zrobić zakupy :P)
I ty chyba nie zapomnisz jeszcze jak wpatrywałam się w twoją porcję KFC :D
Jeszcze raz pozdrówko !
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
Widzisz, jesteś tu od stycznia... a ile ciekawych rzeczy zdradziłeś nam dopiero teraz, więc Cię jednak przyWITAM :]
Twoje imię mogłoby z powodzeniem być Twoim forumowym nickiem ;)
Brzmiałby bardzo oryginalnie. Fajnie, że się nam bliżej przedstawiłeś.
Bardzo poważnie myślę o... założeniu w tym dziale własnego tematu, bo póki co go nie mam
Twoje imię mogłoby z powodzeniem być Twoim forumowym nickiem ;)
Brzmiałby bardzo oryginalnie. Fajnie, że się nam bliżej przedstawiłeś.
Bardzo poważnie myślę o... założeniu w tym dziale własnego tematu, bo póki co go nie mam
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
-
ABmoonwalker