Hope wszystkim się ładnie kłania. :)
Hope wszystkim się ładnie kłania. :)
Witam wszystkich!
Jestem tu nowa, ale mam nadzieję, że się szybko zaklimatuję i
uzależnię się od postowania na dobre.
Co o mnie ?
Mam 15 lat. Dużo osób dziwi mi się dlaczego w tak młodym wieku słucham i podziwiam geniusz Michael'a Jackson'a.
Odpowiadam im zawsze : "Każdy od dziecka powinien znac prezydenta swojego państwa, a więc obowiązkiem jest od dziecka znac króla". Wtdy ich zatyka. Cóż ...
Muszę powiedziec, że jestem osobą drażliwą jeżeli chodzi o MJa. Często się kłócę z przyjaciółmi broniąc jego racji. Na szczęście zawsze wychodzi na moje i MJ jest zawsze w dobrym świetle wśród moich znajomych, którzy słuchają Hip-Hopu ale dzięki mnie nucą parę utwórów Michaela.
Śpiewam od 9 lat. Muszę się pochwalic, że napisałam polski tekst do "Earth Song" i wygrałam z tą piosenką nie jeden festiwal. Tańczę od 2 lat i od dwóch lat dążę do perfekcyjnego "Moonwalka". Gram na pianinie również od 2 lat wygrywając "Heal the world" i "Man in the mirror". Uczę się angielskiego od 9 lat i sprawnie tłumaczę teksty Jacksona.
Troszkę się rozpisałam. Wybaczcie jestem strasznie gadatliwa.
Mam nadzieję, że szybko się z wszystkimi zapoznam i dołącze do wielkiej rodziny MJ polish team.
Jeszcze raz witam serdecznie.
Hope - Klaudia.
Jestem tu nowa, ale mam nadzieję, że się szybko zaklimatuję i
uzależnię się od postowania na dobre.
Co o mnie ?
Mam 15 lat. Dużo osób dziwi mi się dlaczego w tak młodym wieku słucham i podziwiam geniusz Michael'a Jackson'a.
Odpowiadam im zawsze : "Każdy od dziecka powinien znac prezydenta swojego państwa, a więc obowiązkiem jest od dziecka znac króla". Wtdy ich zatyka. Cóż ...
Muszę powiedziec, że jestem osobą drażliwą jeżeli chodzi o MJa. Często się kłócę z przyjaciółmi broniąc jego racji. Na szczęście zawsze wychodzi na moje i MJ jest zawsze w dobrym świetle wśród moich znajomych, którzy słuchają Hip-Hopu ale dzięki mnie nucą parę utwórów Michaela.
Śpiewam od 9 lat. Muszę się pochwalic, że napisałam polski tekst do "Earth Song" i wygrałam z tą piosenką nie jeden festiwal. Tańczę od 2 lat i od dwóch lat dążę do perfekcyjnego "Moonwalka". Gram na pianinie również od 2 lat wygrywając "Heal the world" i "Man in the mirror". Uczę się angielskiego od 9 lat i sprawnie tłumaczę teksty Jacksona.
Troszkę się rozpisałam. Wybaczcie jestem strasznie gadatliwa.
Mam nadzieję, że szybko się z wszystkimi zapoznam i dołącze do wielkiej rodziny MJ polish team.
Jeszcze raz witam serdecznie.
Hope - Klaudia.
-
ABmoonwalker
- Streetwalker
Dziękuję za tak miłe powitanie.
Moimi ulubionymi albumami są "The Essential" i "Dangerous".
Jeżeli chodzi o teledysk to wszystkie są wspaniałe i nie mogę się zdecydować w ostateczności jednak wybiorę "Remember the time" i oczywiście "Thriller". Moją ulubioną piosenką jest "Give in to me" i wszystkie inne.
Moimi ulubionymi albumami są "The Essential" i "Dangerous".
Jeżeli chodzi o teledysk to wszystkie są wspaniałe i nie mogę się zdecydować w ostateczności jednak wybiorę "Remember the time" i oczywiście "Thriller". Moją ulubioną piosenką jest "Give in to me" i wszystkie inne.
Maverick pisze:jaki jest Twój ulubiony album (i dlaczego Invincible?)
Koleżanka nie dała się wrobić i wie, że Dangerous najlepsze.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Witaj
Mimo, iż napisany przez Ciebie post jest w tonie poważnym i ma udowodnić "coś", to mimo wszystko jest dla mnie równie zabawny xD Nie będę pisać dlaczego
Witam nową rówieśniczkę
Witam nową rówieśniczkę

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
okussa pisze:no nic mialam wrazenie ze jestes facetem Nenenene
A post śmieszny, bo... No sama pomyśl

Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Tylko małą prośba dla koleżanki hope. Jakbyś cytat z Give In To Me zrobiął w mniejszej czcionce.
Np. taki:
Love Is A Feeling Give It When I Want It
'Cause I'm On Fire Quench My Desire
Give It When I Want It Talk To Me Woman
Give In To Me Give In To Me
Byłbym wdzięczny.
Np. taki:
Love Is A Feeling Give It When I Want It
'Cause I'm On Fire Quench My Desire
Give It When I Want It Talk To Me Woman
Give In To Me Give In To Me
Byłbym wdzięczny.