Edyta Górniak

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
wapniak72

Post autor: wapniak72 »

Lika pisze:...
Dobrze masz racje odchody sa super,zbieram takie zdjecia , romansy odzwierciedlają bujne życie erotyczne, a ojciec jest niepotzrebny, bo pzreciez jest sztuczne zapłodnienie. Edyta jest jak najbardziej normalna, bezkontrowersyjna polska wokalistka, nie da sie ukryc. Troche zdrowego rozsadku :surrender:
Obrazek
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

M.Dż.* pisze:
Lika pisze:Prośba do moderatorów o zmianę tematu na Edyta Górniak.
Zrobione ;-)
Dziękuję Kasiu :)
wapniak72 pisze: Edyta jest jak najbardziej normalna, bezkontrowersyjna polska wokalistka, nie da sie ukryc.
Nigdy tego nie powiedziałam. Podobnie jak Michael nie jest normalnym, bezkontrowersyjnym wokalistą, a mimo to - tutaj na tym forum wszyscy go lubimy i szanujemy, prawda? ;-)

BTW - pokaż mi artystę, który jest "normalny"

Jeden Twój argument ciężko mi zrozumieć. Naprawdę. To NIE Edyta zostawiła własnego ojca, lecz on porzucił rodzinę. Edytę, która była jeszcze małą dziewczynką, jej młodszą siostrę i swoją żonę, matkę własnych dzieci... Przez lata nie interesowało go, co się dzieje z rodziną, jak sobie radzą... Uważasz, że teraz Edyta powinna go przyjąć z otwartymi ramionami, bo co? Bo jest jej biologicznym ojcem, dawcą nasienia - tak? Bo udało jej sie zdobyć popularność i jakąś tam pozycję społeczną? Bo jest znana i media patrzą jej na ręce...? A może ma pienądze, których ojcu brakuje...? Jeśli Edyta ma w sobie tyle siły by mu wybaczyć, to bardzo dobrze. Chwała jej za to! Jeśli natomiast nie chce mieć kontaktów z ojcem - NIKT nie powinien tego od niej wymagać. To jest jej osobista decyzja. Uważam, że należy ją uszanować!
Edit: Coś mi nie pasowało. Sprawdziłam. Wkradł się błąd. Małgosia - młodsza siostra piosenkarki jest jej przyrodnią siostrą. Pojawiła się na świecie kilka lat po tym, jak Jan Górniak opuścił rodzinę.

To co mówisz brzmi mniej więcej tak, jakbyś oskarżał wszystkie dzieci wychowujące się w domach dziecka, czy rodzinach zastępczych o to - że olały swoich biologicznych rodziców... :wariat:

Znikam z tego tematu.
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
wapniak72

Post autor: wapniak72 »

Lika pisze:wyzej
Mnie jej zycie osobiste nie interesuje, ale nie lubie jak ktos robi z niego szopke w mediach. Zaczałem od stwierdzenia, ze nie osiagnęła sukcesu, ze wzgledu na "ciężki charakter", rozmowa z toba jeszcze bardziej mnie utwierdza w tym przekonaniu.
Obrazek
Awatar użytkownika
editt

Post autor: editt »

Edyta jest posiadaczką najlepszego głosu w Polsce. Mogłabym ją umiescic na równi z Withney Houston, Celine Dion, Mariah Carey czy Faith Hill. Dziwię się,że nie zrobiła i nie robi światowej kariery, bo nie ma ku temu żadnych przeszkód. Powinna śpiewac 'monumentalne' utwory, takie po których ciarki przechodzą, łzy się leją itd. Ma świetny głos. Powinna zacząc dawac serię koncertów, pospiewac trochę wielkich utworów innych artystów, tak jak robią to inne gwiazdy. Bardzo mnie dziwi, że z takim głosem i z taką urodą, bo jest przecież przepiękną kobietą, nie podbiła np. rynku amerykańskiego...
Z polskich wokalistek które mogą też pochwalic się bardzo dobrymi głosami, mogę z całą odpowiedzialnością wymienic jeszcze Ewelinę Flintę, Anię Wyszkoni, Isis Gee, Joanna Kozak. Może ktoś by się jeszcze znalazł, ale na razie nie wiem....
Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Streetwalker

Post autor: Streetwalker »

editt,co do umiejętności wokalnych Edyty Górniak się zgodzę.Na rynku zachodnim zrobiłaby zapewne dużą karierę,ale jej zachowanie mnie tak wkurza,że szok...ten świdrujący głosik dziesięcioletniej dziewczynki,durne miny i..ogólnie całokształt.Po prostu mnie denerwuje.
Awatar użytkownika
Karottka

Post autor: Karottka »

A ja się zgodzę ze streetwalker - jak ostatnio oglądałam urywek ,,Jak oni śpiewają" w internecie, Diana Staniszewska doskonale wcieliła się w swój cel (czyt. Michaela), a ona mówiła, że jej to się nie podoba, bo dla niej to normalna parodia i w ogóle (właściwie to było chyba na forum link do tego). Według mnie zaczyna wydziwiać i to wkurza. Gdyby tylko chciała, mogłaby oczywiście zrobić karierę, ale nie wiedzieć czemu ona z tego wciąż nie korzysta.
A miała śliczne piosenki...
Obrazek
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

Streetwalker pisze:.Na rynku zachodnim zrobiłaby zapewne dużą karierę,ale jej zachowanie mnie tak wkurza,że szok...ten świdrujący głosik dziesięcioletniej dziewczynki,durne miny i..ogólnie całokształt.Po prostu mnie denerwuje.
Karottka pisze:Gdyby tylko chciała, mogłaby oczywiście zrobić karierę, ale nie wiedzieć czemu ona z tego wciąż nie korzysta.
A miała śliczne piosenki...
POPIERAM W 100%
Obrazek
ODPOWIEDZ