Bianca Ryan-->świetne polecam

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
malina19

Bianca Ryan-->świetne polecam

Post autor: malina19 »

warto obejrzeć to co zobaczycie jest wręcz niemożliwe
http://www.youtube.com/watch?v=UxgHy0R3 ... ed&search=
btw przypatrzcie sie murzynce na jej mine i w ogóle jest chyba w lekkim szoku :wariat:
Obrazek
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Ta murzynka to Brandy...
...no, a dziewczyna ma taki głos , ze mnie wbilo w fotel. Niewiarygodne!!
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Stanisław Leon Kazberuk

Post autor: Stanisław Leon Kazberuk »

To rzeczywiście już ponoć słynne nagranie, aczkolwiek wciaż mam przeczucie takie, jak pewien inszy forowicz, który napisał że wyrośnie z niej kolejna pannica na wzór Britney itp. parafrazując. Mnie osobiście też wbiło w fotel, jak to pierwszy raz ujrzałem. Natomiast nie wiem, czy jej debiutancka płyta w fotel by mnie wbiła.
Awatar użytkownika
malina19

siadeh_ pisze:Ta murzynka to Brandy
tak myślałam że to jakaś piosenkarka ale nie byłam pewna:P
Obrazek
Awatar użytkownika
jolene_

Post autor: jolene_ »

Ojj widziałam tą dziewczynkę/ dziewczynę. Tak, jej głos wbija w fotel, ale nie odczuwam przyjemności ze słuchania jej ;-) . Nie podchodzi mi ten głos.
Obrazek
i can't stop now, i won't stop now
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Ta mała wymiata! Powiedziałabym, że z takim głosem bliżej jej do młodziutkiej Christyny Aguilery, niż do Britney.
Oby tylko poszła w dobrą stronę... / niech zrobi przynajmniej taką karierę, jak Kryśka :party: /
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
malina19

jolene_ pisze:Nie podchodzi mi ten głos
no tak zależy kto ma jakie gusta ja osobiście uważam ze ta dziewczyna moze zrobić kariere ma ku temu duże predyspozycje jeśli chodzi o to czy stanie sie drugą Spears to nie wiadomo czy jej woda sodowa do głowy uderzy.napewno zależy to również od osobowości i charakteru ja w każdym bądź razie życze jej jak najlepiej niech się dziewczyna rozwija ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
jolene_

Post autor: jolene_ »

Ja też życzę jej oczywiście jak najlepiej, może w innej piosence bardziej mi się ten głos spodoba, kto to wie..
Obrazek
i can't stop now, i won't stop now
Awatar użytkownika
Lika

Słaba jakość filmików niestety :smutek: , ale muszę sie z Wami podzielić.

TUTAJ Bianca Ryan podoba mi się jeszcze bardziej. Wyłazi z niej prawdziwe "zwierzę" sceniczne :party:

I... "konkurencja" dla Bianki ;) Rok starsza. Zaledwie 12 letnia! Charice Pempengco :cool:

Tak się zastanawiam od jak dawna dziewczynki pracują nad emisją swego głosu, bo że profesjonalnie go szkolą - to pewne. Możliwe, iż śpiewać zaczeły zanim nauczyły się poprawnie mówić... Czy one naprawdę tego chcą...? Czy raczej ich rodzice...? Kolejne dzieciaki skrzywdzone emocjonalne...? Za lat 30 będą pisać piosenki o tym, jak trudne miały dzieciństwo... :nerwy: ?

Co się dzieje na tym świecie, że dzieci śpiewają jak dorośli... Albo nawet lepiej :podejrzliwy:

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
malina19

Lika pisze: Zaledwie 12 letnia! Charice Pempengco
SZOK! normalnie leże na podłodze, ja na początku myślałam ze ona tego nie śpiewa, zaśpiewała praktycznie jak orginał tylko kilka dzwięków było innych. ja już nie wiem skąd takie dzieciaki mają takie głosy!
Obrazek
Awatar użytkownika
Lika

malina19 pisze:
Lika pisze: Zaledwie 12 letnia! Charice Pempengco
ja na początku myślałam ze ona tego nie śpiewa,
Uff... ulżyło mi. Miałam podobnie. Utwierdziłaś mnie w przekonaniu, że jeszcze słyszę normalnie... :wariat:
To ta dziewczynka śpiewa w sposób absolutnie nieziemski - jak na dwunastolatkę :-o
Myślę... myślę, że WHITNEY HOUSTON w wieku lat 12 mogłaby sobie nie poradzić z TYM kawałkiem... /choć doskonale wiem, że ona również już jako dziecko potrafiła pięknie śpiewać :muzyka: /

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
editt

Post autor: editt »

Mnie zatkało jak ją usłyszałam. Głos ma niesamowity. Bardzo podoba mi się jej wersja poisenki "Superstar" Jameli
http://youtube.com/watch?v=5gUCJ5ldv0I
Poza tym jest jeszcze kilka takich dziewczątek które mają tez taki niesamowity glos (jak na swój wiek), mi.ni. Charize Pempengco. Gdy usłyszałam ją śpiewającą przepiękna piosenkę Celine Dion "To love you more" to mnie przytkało, i zastanawiam się czemu ja się nie urodziłam z takim głosem ;-) http://youtube.com/watch?v=Ih3y38Y2jEE
Denerwują mnie tylko wyreżyserowane ruchy, gesty tej Charize, bo gdy śpiewa to zachowuje sie tak jak by była juz taką gwiazda jak Withney, Celine czy Mariah...
Aha, i mam nadzieję, że Bianca nie będzie żadną drugą Britney itp.Ja wolałabym ją raczej slyszec w utworach na miarę największych diw muzyki, gdzie pokazałaby w całej swej okazałości swój głos, bo warunki wokalne ma świetne:) A mało jest ostatnio takich 'potężnych' piosenek...
ODPOWIEDZ