Iguana_night stawia pierwsze kroki..

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
iguana_night

Iguana_night stawia pierwsze kroki..

Post autor: iguana_night »

Witam :) Napiszę Wam tak w kilku słowach czym zaczarował mnie Michael. Jako, że moje doświadczenia w dziedzinie muzyki jeszcze jakieś dwa lata temu opierały się jedynie na zespołach(?) które możemy na co dzień znaleźć w każdym młodzieżowym radiu (nie będę ich tu wymieniać, żeby kogoś nie urazić) postanowiłam spróbować czegoś nowego. Słyszałam wiele przeróbek 'Smooth Criminal' i zaciekawił mnie ten tytuł. Znalazłam oryginał przy którym padłam na kolana. Później była 'Billie Jean'. No i w kółko te dwie piosenki. Ale stwierdziłam, że jeśli dwie piosenki tego samego artysty podobają mi się tak, że mogę bez przerwy ich słuchać to chyba coś w nim jest. No i wtedy się zaczęło, odkrywanie całej twórczości. Dzięki M.J. odkryłam o co chodzi w pytaniu 'jakiej muzyki słuchasz' (kiedyś wydawało mi się to dziwne - słucham wszystkiego co rzucą w radiu). Niestety w moim otoczeniu(rodzina, przyjaciele) wszyscy odnosili się co najmniej cynicznie do osoby M. i zupełnie zniechęcali mnie do jego muzyki. Ja jednak z reguły lubię swoje zdanie mieć inne niż wszyscy - poczytałam trochę o nim. I powoli dochodziłam do wniosku, że to jest osoba, której warto poświęcić więcej czasu. Przeczytałam jego książkę, co mnie już zupełnie utwierdziło w tym, że jest muzycznym geniuszem. I tak zaczęłam się nazywać fanką Michaela Jacksona.

Na forum już kilka razy zaglądałam (często google mnie tu odsyłały w różnych sprawach ;)) i zauważyłam, że jest tu dużo osób które nie dość, że mają wielką wiedzę na temat M. to jeszcze chcą się nią dzielić :) I właśnie dlatego postanowiłam się zarejestrować :)

Miało być kilka słów, a chyba trochę mnie poniosło ;)
Stranger in Moscow.
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Witam , miłej zabawy :mj:
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
KrwawaMerry

Post autor: KrwawaMerry »

Eloooo :D :mj: :mj: miłego postowania ;] nenene nenene
Ostatnio zmieniony czw, 26 cze 2008, 21:09 przez KrwawaMerry, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Kasiaaa

Post autor: Kasiaaa »

Witam i miłej zabawy życzę ;-)
We can fly, you know. We just don’t know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground.
Michael Jackson.

loveMJPT
Awatar użytkownika
Streetwalker

Post autor: Streetwalker »

Witam i życzę wielu miłych chwil spędzonych na forum:)
Mandey

Post autor: Mandey »

Witam i życzę dobrej zabawy ;-)
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
malakonserwa

Post autor: malakonserwa »

iguana_night, bardzo ciekawie napisałaś o początkach swojej "przyjaźni" z muzyką Michaela :-)

Cieszę się, że - choć zupełnie przypadkowo - odkryłaś twórczość Jacksona i nie sugerujesz się opiniami większości, konsekwentnie i zgodnie z własnym gustem słuchając MJ'a.
Powiedz jeszcze, skąd taki ciekawy nick? :-)

Pozdrawiam i życzę wielu miłych chwil na forum :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
iguana_night

Post autor: iguana_night »

malakonserwa pisze:Powiedz jeszcze, skąd taki ciekawy nick? :-)
Nick powstał już jakiś czas temu, kiedy zaczęłam udzielać się na forum związanym z moją drugą pasją ;) A taki ciekawy bo.. jakoś zawsze chciałam mieć w sobie odrobinę oryginalności :-) Może Cię rozczaruję, ale niestety nie łączy się z nim żadna ciekawsza historia :-)

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi :)
Stranger in Moscow.
Awatar użytkownika
huczek

Post autor: huczek »

Bardzo się cieszę kiedy czytam posty nowych fanów - takich jak Ty. 100 lat i duża rośnij!
Obrazek
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

Witam imam nadzieje że rozgoscisz na dłużej na MJPT ;-)
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witam i miłej zabawy życzę. ;-)
Obrazek

Post autor: maryska17 »

Basia1992 pisze:Witam , miłej zabawy
Kasiaaa pisze:Witam i miłej zabawy życzę
Mandey pisze:Witam i życzę dobrej zabawy
Jeanny100 pisze:Witam i miłej zabawy życzę.
to ja też! a co witaj i miłej zabawy życzę :smiech:
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
iwa905

...

Post autor: iwa905 »

Życzę by czas spędzony na tym forum sprawiał Tobie wiele przyjemności i dodawał siły by być wiernym fanem Michaela bo być fanką JEGO to nieraz nie lada wyzwanie..;) gorące pozdrowionka:)
Obrazek
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

ciao witam cześć.
: )
ObrazekObrazek
Karolina Zielińska

Post autor: Karolina Zielińska »

Witam! Mnie też moja rodzina (a głównie rodzice) zniechęcała do bycia fanką MJ-a. Mówili, że on się nie nadaje na idola itd. I kłóciłam się z nimi aż zrozumieli, że ich głupie gadanie nic nie da.
ODPOWIEDZ