W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Cze?? Wam !
Uwielbiam Michaela od 16stu lat. Zaw?adn?? mn? doszcz?tnie. Jak dobrze, ?e jeste?cie tu tak liczni, ?e jest z kim podzieli? si? emocjami, wymieni? informacjami. A ci??ko gdy w ko?o nikogo nie ma z kim by mo?na rozmawia? o NIM jak z wami. My wierni fani oddani dobrze to rozumiemy... NIE MA NA ?WIECIE NIKOGO KTO BY?BY LEPSZY W TYM CO ROBI MICHAEL!!! prawda? no Prawda! Pozdrawiam serdecznie Was wszystkich. Iwona
Ostatnio zmieniony wt, 01 lip 2008, 14:43 przez iwa905, łącznie zmieniany 2 razy.
homesick pisze:przez zamieszanie i zakrzaczenie forum nikt cie chyba nalezycie nie powital ;)
Ja czytałem 3 razy
Witaj iwa905
Dziel się swoimi spostrzeżeniami co do osoby i muzyki
Michaela. Chętnie poczytamy.
Jeśli masz pytania, pytaj my chętnie odpowiadamy.
O kurcze... ale zaskoczenie :) nie myślałam, że tak dużo ludzi mnie tak miło przywita ależ to wciąga. Dziękuję i miłej zabawy Kochani nam tu życzę. Każdy fan Michaela jest bardzo wartościowym człowiekiem, nie ważne w jakim wieku, z resztą sami wiecie.
Ostatnio zmieniony wt, 01 lip 2008, 10:55 przez iwa905, łącznie zmieniany 1 raz.