W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Zalogowałam sie tu już kilka miesięcy temu, wcześniej bywałam tutaj i czytałam newsy. W czerwcu mija rok odkąd zakochałam się w jego muzyce i oczywiście w nim . Kiedy byłam młodsza,czasem słyszałam coś o Michaelu, przeważnie głupie plotki o wybielaniu,ale nie wierzyłam w te rzeczy.W sumie byłam obojętna. Nigdy nie przypuszczałam,że będę słuchać Michaela. Bardzo się cieszę,że rok temu usłyszałam Billie Jean. Od tamtej pory szukałam innych piosenek(coraz bardziej mi się podobały), potem informacji na jego temat,zaczęłam rozumieć Michaela i teraz po prostu go KOCHAM.
jak fajnie ze ktos nowy dolaczyl, dawno nie witalismy.
Za czasow pierwszego YCD w tym temacie bylo oblęzenie, ciekawe czy to mozna faktycznie powiazac ze sobą
Mam na imię Asia.Bardzo chciałabym jechać na majowisko, ale niestety nie znalazłam jeszcze drugiego fana w mojej okolicy, z którym mogłabym jechać. A rodzice samej mnie nie puszczą.