:) nie ma za co :D podobają mi się Twoje ralacje,pełne energii i pasji :D widać,ześ szalona dziołcha- nie wiem jak to tam u was po śląsku :P widać,że bardzo czekasz na te zloty :) może kiedyś na jakis się wybiorę(oprócz MJowiska bo na ten juz w zasadzie się zdecydowałam) to będzie okazja razem pogłupkować :D pozdrawiam :)Erna Shorter pisze: Wiesz myślę,że jakiś nocleg zawsze można skołować... sesese
BlackDimension napisał:
ale po zdjęcia i opisach- zwłaszcza Twoich Erno :D są nieziemskie i takie.. pełne ekspresji :D -
Wiesz co, dziękuję za te słowa, naprawdę.
Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)
- BlackDimension
Mimo ze byłam krotko to ciesze sie, ze w ogole byłam:-). Miło było sie znowu z wami spotkac i pogawedzic, rowniez z nowymi osobami:-). Super, ze sie dobrze bawiliscie; mi tez udalo sie pare razy uslyszec piosenki Michaela tego wieczoru, tyle ze we Wroclawiu. Fajnie tak z  zaskoczenia.... Michael na fali:-). Pozdrawiam i do następnego!

Michael Jackson is the King of Pop

- MJfanTASTIC
dobrze tatoMaro pisze:ps.Ewelina ucz się kroków
 ale mówie Ci, to bardziej kwestia zaufania niż kroków
 ale mówie Ci, to bardziej kwestia zaufania niż kroków  poza tym nie każdy jest taką dancing machine jak Ty! no ale streścić papcie
 poza tym nie każdy jest taką dancing machine jak Ty! no ale streścić papcie  i cuś tam poćwiczyć zawsze mogie
 i cuś tam poćwiczyć zawsze mogie  
 ...może na MJowisku pozwolą nam przez pare minut poudawać że to zlot fanów JustinaMaro pisze:ps2. Kiedy zlot fanów Justina?
 oki, spox, tak sobie tylko zadżołkowałam
 oki, spox, tak sobie tylko zadżołkowałam  
 Ano, ktoś musiał zacząćErna Shorter pisze:Wyskoczyłyśmy jak z procy wraz z MJfanTASTIC na prawie pusty, jeszcze wtedy parkiet i dałyśmy czaduuuuuu!
 a że my takie wyrywne Sister jesteśmy to co się miałyśmy krępować
 a że my takie wyrywne Sister jesteśmy to co się miałyśmy krępować   

Jestem za a nawet przeciw hehehErna Shorter pisze:chłopaki zaprezentowali nam umiejętności taneczne a’la Michael.
Jesteście genialni!!!
Wszyscy!!!

Panowie - szacun
 Panowie - szacun  Ja jednocześnie byłam cała uchachana że tańczę w kółeczku z takimi zdolniachami i było mi łyso, że moje rychy albo raczej gibanie takie jakieś zmutowane
 Ja jednocześnie byłam cała uchachana że tańczę w kółeczku z takimi zdolniachami i było mi łyso, że moje rychy albo raczej gibanie takie jakieś zmutowane  nic tylko się pod pierzyne schować
 nic tylko się pod pierzyne schować  

Dzięka Sis, Ty też tańcujesz w trąbeczkę, przeca wieszErna Shorter pisze:MJfanTASTIC – siotra, ale żeśmy odwaliły kawał dobrej roboty na tym parkiecie. Normalnie jak Ty fajowsko tańczysz… bugi ługi!
Sis,ale o skakance zapomniałaś!!! :beksa:Parasolkę odbiorę w czwartek.
 no a z tą skakanką nie wiem jak to się stanęło
 no a z tą skakanką nie wiem jak to się stanęło  jak mogłam zapomnieć
 jak mogłam zapomnieć  przeca to miał być spirytus sytuacji, mój czarny koń, as w rękawie na tym zlocie hehehe
 przeca to miał być spirytus sytuacji, mój czarny koń, as w rękawie na tym zlocie hehehe  w końcu to podstawowe wyposażenie fana MJ'a
 w końcu to podstawowe wyposażenie fana MJ'a   ale co się odwlecze to nie uciecze więc...
 ale co się odwlecze to nie uciecze więc...  a parasolka chwilowo za granicą
 a parasolka chwilowo za granicą  na szybkensa wczoraj paszport wyrabiałam
 na szybkensa wczoraj paszport wyrabiałam  ale jakoś udało się przemycić przez granice
 ale jakoś udało się przemycić przez granice  
 To byłby hicior SisErna Shorter pisze:zrobimy zrzutkę na piętrowy autobus fanów MJ’a :P Co Wy na to?? Zbieramy się?
Melanż na kółkach!!! Bomba!
 a o tym transporcie na zlot to ja zagadam z moim braciszkiem wiela by to wyniosło hmmm i zależy tez ile chętnych by się znalazło! Coprawda piętrowy to ten bus nie jest ale za to wesoły byłby na bank, jeżeli pasażerami byliby fani MJ'a
 a o tym transporcie na zlot to ja zagadam z moim braciszkiem wiela by to wyniosło hmmm i zależy tez ile chętnych by się znalazło! Coprawda piętrowy to ten bus nie jest ale za to wesoły byłby na bank, jeżeli pasażerami byliby fani MJ'a  i na dodatek wszystkie chwyty dozwolone (MJ w CD całą drogę, plakaty na oknach i siara co sekund 5hehee:), bo rodzine to co jak co ale promajkelową mam
 i na dodatek wszystkie chwyty dozwolone (MJ w CD całą drogę, plakaty na oknach i siara co sekund 5hehee:), bo rodzine to co jak co ale promajkelową mam  
 nom Agnes chyba trochę przegięłyśmy z tym freefallem bo mam dziś kostkę, którą kiedyś miałam skręconą, spuchniętą jak banieAga_88 pisze:Dziękuje wam wszystkim za wspólnie spędzony czas i szaleństwa na parkecie
 i że tak powiem no niezbyt sexołwnie to wygląda
 i że tak powiem no niezbyt sexołwnie to wygląda  ale niechta, było warto
 ale niechta, było warto  

no co Ty Wujek, pierwsze słyszeMaro pisze:Ciotka wiesz że ja cie i tak Lov'ya most:P

wracaj pryndko z tej zagramanicy i wiesz densu densu
 wracaj pryndko z tej zagramanicy i wiesz densu densu  przeca Cie stać
 przeca Cie stać   
 Ludziska!!! Bawiłam się po prostu pysznie
 Ernulka jak zawsze swietne sprawozdanko, bez Ciebie to my jak dzieci we mgle
 Ernulka jak zawsze swietne sprawozdanko, bez Ciebie to my jak dzieci we mgle  dziękuje Wam wszystkim razem i każdemu z osobna
 dziękuje Wam wszystkim razem i każdemu z osobna  
 aha i póki pamiętam - jak wyszliśmy z Cogitaura to Marecki znowu powtórzył swój stary dobry numer z sikaniem na mieście na spontana hhehehe

dobrze że tym razem się na bus nie spieszyliśmy!
 dobrze że tym razem się na bus nie spieszyliśmy! Pozdrawiam Was bardzoł mocnoł i do zrobaczenia następnym razem!
Mega giga big buźka

Ain't no sunshine when he's gone...

Heloooooo :) To Znowu jaaa;]
Od czego by tu zaczac? <hmmm> dobra moze od srodka; P
CZŁOWIEKI!:
Maro,nie zapomnialem plyt, jakbym mogl taki prezent !! Swietnie sie z Toba gadało choc srednio to wszystko pamietam bo miejsca na film mi zabraklo i w ktoryms tam momencie mi sie skonczylo :P
 Swietnie sie z Toba gadało choc srednio to wszystko pamietam bo miejsca na film mi zabraklo i w ktoryms tam momencie mi sie skonczylo :P
Na parkiecie kozaczysz!! :) Ahhh te kocie ruchy ;] tez tak chce =( 

Pozdrawiam Cie serdecznie i do zobaczenia na MJowisku Aooow:P
Marcinie,Marcinie!! Elegancko sie bawilem dzieki Tobie! Nie dosc ze zaszalelismy z Kamikaze to jeszcze Totalne szalenstwo zaliczylismy na parkiecie ;) Oby tak dalej;] To kiedy idziemy na tego bro :>?
Tancerzu (Michale),Mistrzostwo swiata, skromnie sie pokazales na parkiecie tego wieczora :) ale i tak to wszystkie ruchy byly ponad moje mozliwosci ^^:p mmm.... na "Just 4" narazie koncze^^
Dziewczeta!!!!!;]
Natalko =* ,dzieki ze znów czuwałaś dzielnie przy moim ramieniu :)
Ernuś,zlot pierwsza klasa,nie wyobrażam sobie innej organizatorki takich fantastycznych spotkan ;) Wlasnie Ty pierwsza stawilas czolo "rewelacyjnej" muzyce DJ'a ;] Zakrecilas calym cialem i bylo Aooow! :) I gratuluje dokonczenia calego Bro ^^ ze spotkania na spotkanie idzie Ci coraz to lepiej :) Pozdrawiam i Sciskam
 muzyce DJ'a ;] Zakrecilas calym cialem i bylo Aooow! :) I gratuluje dokonczenia calego Bro ^^ ze spotkania na spotkanie idzie Ci coraz to lepiej :) Pozdrawiam i Sciskam   Do zobaczenia Znow!!:)
  Do zobaczenia Znow!!:)
Iwonkoo, dzieki za mile slowa =** (Wiesz o co chodzi ;') ) Nastepnym razem obiecuje,pogadamy wiecej :) Fantastico ze bylas/liscie =*
Asiu,ahh ten Twoj wigor ;) Szczera do bolu :] po raz kolejny przekonalem sie ze fajna z Ciebie dziewczyna jak i dobra Kolezanka Natalki ;) Nie rezygnuj!!; ) Nie mogloby Ciebie zabraknac na nastepnym zlocie :) Tymczasem :* Trzymaj sie i "Czerp najwiecej radości z chwili" (Pamietam co widzialem ^^ ;pppp) ;]
Lauro,ani slowka z Toba nie wymienilem =( Ale mam nadzieje ze nastepnym razem to sie poprawi ;] Pozdrawiam :* zdaj relacje z Impr, we Wrocku :)
MJFantastic,wiecznie usmiechnieta:) Totalne Szalenstwo na parkiecie, dalej pameitam kroki ktore tanczylismy przez caly jeden utwor:P ;] Ajaja ale znów nienagadalismy sie :(... Musisz byc na nastepnym Zlocie ;P ;]
Pozdrawiam =**
Aguśśś, swietnie ze bylas :) szkoda ze znow tak malo porozmawialismy... :) trzeba koniecznie to nadrobic ;] :*
Dziewczyny Tańczące i nietańczace na parkiecie sobotniej nocy :) Dla mnie wszystkie lsnilyscie na Parkiecie... i bylyscie efektywniejsze niz sam Michael i Janet razem wzieci =)
Na dzis koniec podlizywania sie :)
Nie moge sie doczkeac kiedy znow Was wszystkich zobacze;]
Poki co DObrej nocy;) Aoooow ;] "Niech Michael Bedzie z Wami" :)=**

Od czego by tu zaczac? <hmmm> dobra moze od srodka; P
CZŁOWIEKI!:
Maro,nie zapomnialem plyt, jakbym mogl taki prezent !!
 Swietnie sie z Toba gadało choc srednio to wszystko pamietam bo miejsca na film mi zabraklo i w ktoryms tam momencie mi sie skonczylo :P
 Swietnie sie z Toba gadało choc srednio to wszystko pamietam bo miejsca na film mi zabraklo i w ktoryms tam momencie mi sie skonczylo :PNa parkiecie kozaczysz!! :) Ahhh te kocie ruchy ;] tez tak chce =(

Pozdrawiam Cie serdecznie i do zobaczenia na MJowisku Aooow:P
Marcinie,Marcinie!! Elegancko sie bawilem dzieki Tobie! Nie dosc ze zaszalelismy z Kamikaze to jeszcze Totalne szalenstwo zaliczylismy na parkiecie ;) Oby tak dalej;] To kiedy idziemy na tego bro :>?
Tancerzu (Michale),Mistrzostwo swiata, skromnie sie pokazales na parkiecie tego wieczora :) ale i tak to wszystkie ruchy byly ponad moje mozliwosci ^^:p mmm.... na "Just 4" narazie koncze^^
Dziewczeta!!!!!;]
Natalko =* ,dzieki ze znów czuwałaś dzielnie przy moim ramieniu :)
Ernuś,zlot pierwsza klasa,nie wyobrażam sobie innej organizatorki takich fantastycznych spotkan ;) Wlasnie Ty pierwsza stawilas czolo "rewelacyjnej"
 muzyce DJ'a ;] Zakrecilas calym cialem i bylo Aooow! :) I gratuluje dokonczenia calego Bro ^^ ze spotkania na spotkanie idzie Ci coraz to lepiej :) Pozdrawiam i Sciskam
 muzyce DJ'a ;] Zakrecilas calym cialem i bylo Aooow! :) I gratuluje dokonczenia calego Bro ^^ ze spotkania na spotkanie idzie Ci coraz to lepiej :) Pozdrawiam i Sciskam   Do zobaczenia Znow!!:)
  Do zobaczenia Znow!!:)Iwonkoo, dzieki za mile slowa =** (Wiesz o co chodzi ;') ) Nastepnym razem obiecuje,pogadamy wiecej :) Fantastico ze bylas/liscie =*
Asiu,ahh ten Twoj wigor ;) Szczera do bolu :] po raz kolejny przekonalem sie ze fajna z Ciebie dziewczyna jak i dobra Kolezanka Natalki ;) Nie rezygnuj!!; ) Nie mogloby Ciebie zabraknac na nastepnym zlocie :) Tymczasem :* Trzymaj sie i "Czerp najwiecej radości z chwili" (Pamietam co widzialem ^^ ;pppp) ;]
Lauro,ani slowka z Toba nie wymienilem =( Ale mam nadzieje ze nastepnym razem to sie poprawi ;] Pozdrawiam :* zdaj relacje z Impr, we Wrocku :)
MJFantastic,wiecznie usmiechnieta:) Totalne Szalenstwo na parkiecie, dalej pameitam kroki ktore tanczylismy przez caly jeden utwor:P ;] Ajaja ale znów nienagadalismy sie :(... Musisz byc na nastepnym Zlocie ;P ;]
Pozdrawiam =**
Aguśśś, swietnie ze bylas :) szkoda ze znow tak malo porozmawialismy... :) trzeba koniecznie to nadrobic ;] :*
Dziewczyny Tańczące i nietańczace na parkiecie sobotniej nocy :) Dla mnie wszystkie lsnilyscie na Parkiecie... i bylyscie efektywniejsze niz sam Michael i Janet razem wzieci =)
Na dzis koniec podlizywania sie :)
Nie moge sie doczkeac kiedy znow Was wszystkich zobacze;]
Poki co DObrej nocy;) Aoooow ;] "Niech Michael Bedzie z Wami" :)=**

Cieszę się bardzo, że poznałam tylu wspaniałych ludzi, to sprawka Erny!!!
A w sobotę było uroczo, kiedy Dj zagrał piosenki Michel'a My, fanki i Fani przeżyliśmy coś w rodzaju orgazmu muzycznego...
Złapałam już bakcyla, mam nadzieję, że przygarniecie Asię 

Pozdrawiam Wszystkich
Buziaki
Ps. Dziękuje Maro za płytkę 

Asia:)

A w sobotę było uroczo, kiedy Dj zagrał piosenki Michel'a My, fanki i Fani przeżyliśmy coś w rodzaju orgazmu muzycznego...
Złapałam już bakcyla, mam nadzieję, że przygarniecie Asię

Pozdrawiam Wszystkich
Buziaki
Ps. Dziękuje Maro za płytkę

Asia:)
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Dziękówa dziołcho!BlackDimension pisze:nie ma za co :D podobają mi się Twoje ralacje,pełne energii i pasji

Prawiy dobrzy godosz => "Szalono dziołcha!"BlackDimension pisze:szalona dziołcha-

Wiesz, te spotkania to przede wszystkim ludzie, bez których nie wiem co bym teraz zrobiła!BlackDimension pisze:widać,że bardzo czekasz na te zloty :)

A Majki? He rocks my world!

Zapraszamy!BlackDimension pisze:może kiedyś na jakis się wybiorę

Do zobaczenia!BlackDimension pisze:oprócz MJowiska bo na ten juz w zasadzie się zdecydowałam) to będzie okazja razem pogłupkować

Laura1 pisze:Mimo ze byłam krotko to ciesze sie, ze w ogole byłam:-)

Piyrunie!Kaj jóm tam wywiało?MJfanTASTIC pisze:a parasolka chwilowo za granicą

Ale mogłam być bardziej uważna i pamiętać o niej,jak wychodziłam z klubu...

Dzięki wszystkim za pomoc w jej odzyskaniu!

Sis, rozumiem, Visa, zielona karta i te sprawy. Ciężko wywieźć cokolwiek ze Sląska w głąb Polski.MJfanTASTIC pisze:a szybkensa wczoraj paszport wyrabiałam Buhahahaha ale jakoś udało się przemycić przez granice

Mojo kryka jes teroz u goroli.

Czekam na info,wiesz cza ludzi zebrać jak cuś!MJfanTASTIC pisze: To byłby hicior Sis Smooth a o tym transporcie na zlot to ja zagadam z moim braciszkiem wiela by to wyniosło hmmm i zależy tez ile chętnych by się znalazło! Coprawda piętrowy to ten bus nie jest ale za to wesoły byłby na bank, jeżeli pasażerami byliby fani MJ'a ZielonoMi i na dodatek wszystkie chwyty dozwolone (MJ w CD całą drogę, plakaty na oknach i siara co sekund 5hehee:), bo rodzine to co jak co ale promajkelową mam

Jak jo Wos wszystkich kochom, moje bajtle!MJfanTASTIC pisze:Ernulka jak zawsze swietne sprawozdanko, bez Ciebie to my jak dzieci we mgle

Dzięki Bartuś!Bartuu pisze:Ernuś,zlot pierwsza klasa,nie wyobrażam sobie innej organizatorki takich fantastycznych spotkan ;) Wlasnie Ty pierwsza stawilas czolo "rewelacyjnej" Buhahahaha muzyce DJ'a ;] Zakrecilas calym cialem i bylo Aooow! :) I gratuluje dokonczenia calego Bro ^^ ze spotkania na spotkanie idzie Ci coraz to lepiej :) Pozdrawiam i Sciskam Do zobaczenia Znow!!:)

Ja uważam, że to nie miejsce i klimat są ważne, najważniejsi są ludzie. Ja się staram jak mogę wszystko organizować tak,żebyście byli zadowoleni,ale bez Waszego wsparcia i słów potwierdzających fakt,że sie Wam podobało nie dałabym rady.
 Nie miałabym chęci przede wszystkim.
 Nie miałabym chęci przede wszystkim. 
Chyba się od Was moje ludki uzależniłam!

Co do Bro^^
 to przyznam,że ostatnio mi nawet zasmakował, mimo, iż męczyłam go ponad 5h.
 to przyznam,że ostatnio mi nawet zasmakował, mimo, iż męczyłam go ponad 5h.  
A czego się spodziewałeś po MJówkach płci żeńskiej?Bartuu pisze:Dziewczyny Tańczące i nietańczace na parkiecie sobotniej nocy :) Dla mnie wszystkie lsnilyscie na Parkiecie... i bylyscie efektywniejsze niz sam Michael i Janet razem wzieci =)

Jesteśmy wszystkie THE BEST!

Asik, mordo Ty moja!Conchita pisze:Cieszę się bardzo, że poznałam tylu wspaniałych ludzi, to sprawka Erny!!!

Nareszcie się zalogowałaś!:happy:
Tak, to wszystko mea culpa.

Przyznam, że to bardzo intrygujące, aczkolwiek trafne określenie moja droga.Conchita pisze:orgazmu muzycznego...

Z tydzień robię Ci test "Co wiesz na temat Michaela Jacksona i jego twórczości?". Jednym z Twoich zadań będzie wymienienie wszystkich jego utworow w kolejności alfabetycznej.Conchita pisze:Złapałam już bakcyla, mam nadzieję, że przygarniecie Asię

Witaj z gronie MJówek (czyt. /mjówki/ tak jak mrówki
 )!
)! 
C'ya and...

- Erna Shorter
- MJfanTASTIC
- MJfanTASTIC
Dzięka BartuuBartuu pisze:MJFantastic,wiecznie usmiechnieta:) Totalne Szalenstwo na parkiecie, dalej pameitam kroki ktore tanczylismy przez caly jeden utwor:P ;] Ajaja ale znów nienagadalismy sie :(... Musisz byc na nastepnym Zlocie ;P ;]
 i wiesz, trenuj tam ten jumping bo na następnym zlocie Cię przepytam
  i wiesz, trenuj tam ten jumping bo na następnym zlocie Cię przepytam  
   pogadulcować też trza będzie, spokojna Twoja uczesana
 pogadulcować też trza będzie, spokojna Twoja uczesana  
 A Ty sie wujek tak nie dopytuj tylko udawaj, że chociaż trochę peniasz bobaMaro pisze:Co mi zrobicie?
 Aha, i jeszcze jedno - nie podziękowałam Ci jeszcze publicznie za plakacik MJ'a, więc robie to teraz
 Aha, i jeszcze jedno - nie podziękowałam Ci jeszcze publicznie za plakacik MJ'a, więc robie to teraz  

Obok plakatu Justina prezentuje się sjuperowo
 Obok plakatu Justina prezentuje się sjuperowo  normalnie prawie jak ojciec i syn
 normalnie prawie jak ojciec i syn  

ps. Ernulka, właśnie słucham sobie tej gitarowej wersji Human Nature od Ciebie i nasłuchać się nie mogę
 jeszcze raz dziekować
 jeszcze raz dziekować  

Ain't no sunshine when he's gone...

Dorwałem neta więc tez cos skrobnę ;). Było zaje...szczo jak zwykle :). 
Potajemne zgromadzenie sekty Michaela Jacksona modlącej sie do Ikony z okładki BAD , Wspólne sesje zdjęciowe hetero i homo
 , Wspólne sesje zdjęciowe hetero i homo   , dziki szał na parkiecie podczas piosenek Króla i piosenek Jego "Przedłużnia"
 , dziki szał na parkiecie podczas piosenek Króla i piosenek Jego "Przedłużnia"   , atak GUMY MJfanTASTIC
 , atak GUMY MJfanTASTIC   , śpiewanie Jego piosenek po kilku głębszych
 , śpiewanie Jego piosenek po kilku głębszych   ... Nie no było extra :D Kiedy znowu sie spotykamy :)!!!!!!!!!????
 ... Nie no było extra :D Kiedy znowu sie spotykamy :)!!!!!!!!!????

a poza tym ściskaliśmy sie tam jak sardynki bałem sie że jak wpadnę w kompletny szał tańcu to stratuje kilku ludzików
 a poza tym ściskaliśmy sie tam jak sardynki bałem sie że jak wpadnę w kompletny szał tańcu to stratuje kilku ludzików   Taniec jak taniec  dziekuję
  Taniec jak taniec  dziekuję   . Ale Twój strój Był iście Michaelowy respect
 . Ale Twój strój Był iście Michaelowy respect 

Potajemne zgromadzenie sekty Michaela Jacksona modlącej sie do Ikony z okładki BAD
 , Wspólne sesje zdjęciowe hetero i homo
 , Wspólne sesje zdjęciowe hetero i homo   , dziki szał na parkiecie podczas piosenek Króla i piosenek Jego "Przedłużnia"
 , dziki szał na parkiecie podczas piosenek Króla i piosenek Jego "Przedłużnia"   , atak GUMY MJfanTASTIC
 , atak GUMY MJfanTASTIC   , śpiewanie Jego piosenek po kilku głębszych
 , śpiewanie Jego piosenek po kilku głębszych   ... Nie no było extra :D Kiedy znowu sie spotykamy :)!!!!!!!!!????
 ... Nie no było extra :D Kiedy znowu sie spotykamy :)!!!!!!!!!????
Zgadzam się gdzie som my Śląscy i nie sląscy ani tam też jest i zabawaErna Shorter pisze:Ja uważam, że to nie miejsce i klimat są ważne, najważniejsi są ludzie

Ja chcem za to <foch> They don't care about us visionary <foch>Erna Shorter pisze:przygarnęliście mnie biedna na noc do siebie. Wynagrodzę Wam to jakoś.

Bom ja wstydliwy BartuuBartuu pisze:Tancerzu (Michale),Mistrzostwo swiata, skromnie sie pokazales na parkiecie tego wieczora :) ale i tak to wszystkie ruchy byly ponad moje mozliwosci ^^:p mmm....
 a poza tym ściskaliśmy sie tam jak sardynki bałem sie że jak wpadnę w kompletny szał tańcu to stratuje kilku ludzików
 a poza tym ściskaliśmy sie tam jak sardynki bałem sie że jak wpadnę w kompletny szał tańcu to stratuje kilku ludzików   Taniec jak taniec  dziekuję
  Taniec jak taniec  dziekuję   . Ale Twój strój Był iście Michaelowy respect
 . Ale Twój strój Był iście Michaelowy respect 
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E

NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
- Erna Shorter
Se se seConchita pisze:Hehe Erna nie szalej tak! Bojowy
Masz mnie wsiąść pod opiekuńcze skrzydła:)
A nie stresssować:)

Bój się!Maro pisze:Co mi zrobicie? sesese

Buuuuuu!!!

Nie ma sprawuśka.MJfanTASTIC pisze:Ernulka, właśnie słucham sobie tej gitarowej wersji Human Nature od Ciebie i nasłuchać się nie mogę ZielonoMi jeszcze raz dziekować Buziak

Mam nadzieję, że na jakimś spotkanku zabrzdękasz mi ten utwór na swojej gitarze.

Pfff... też mi wymagania...tancerz pisze:Ja chcem za to <foch> They don't care about us visionary <foch>

ok, ale na Twoje urodziny w sierpniu. ;)
p.s. zajebiaszczy avatar! :D
Jak wszyscy!tancerz pisze:Bom ja wstydliwy Bartuu

Ja jestem nieśmiała, Maro jest nieśmiały, nasz idol, Michael Jackson jest nieśmiały, jak i cała reszta MJówczego ludu.
Generalnie wszystkie MJówki są nieśmiałe i wszyscy się nawzajem siebie wstydzimy.