W obronie i miłości do Michaela przybywa Rycerka

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
RycerkaJacksona

Post autor: RycerkaJacksona »

Moon_Walk_Er pisze:Witam Cię cieplutko :)

Twój pierwszy post i już mi się spodobałaś :party:
Jeszcze tylko jedno... Jak masz na imię?
Na imię mam Maryla. :-) Wielkie dzięki dla jacksonomanów i jacksonomanek za te ciepłe słowa. ;-) :-)
,,Mając dwadzieścia lat, myślałem tylko o kochaniu. Potem kochałem już tylko myśleć.” Albert Einstein :)
Awatar użytkownika
RycerkaJacksona

kuba pisze:Ogólnopolskia Organizacji Młodych Socjalistów

Hipisi?

Witam na forum!
:-) Już odpowiadam
Młodzi Socjaliści... to organizacja niezrzeszona politycznie, (żaden LiD itp.) z ideałami poacyfizmu i demokratycznego socjalizmu (rodzaj socaldemokracji, jaki można zauwazyć w tolerancyjnych i bogatych krajach Wielkiej Brytanii, Danii, Szwecji i innych krajach Europy) w przeciwieństwie do tzw. bezideowego LiDu chcemy prawdziwej lewicy, która będzie chronić ludzi przed dyskryminacją i całkowicie oddzielała socjaldemokracji/demokratyczny socjalizm od pseudolewicowego, często zbrodniczego komunizmu (czasem zwanego socjalizmem realnym) Taki zabawny stereotyp niewiedzy niektórych Polaków (kwa, kwa :smiech:) Nie zamykamy się narazie na partię, członkowie stowarzyszenia (towarzyszki i towarzysze :-) ) organizują bądź się włączają na terenie całego kraju do różnych akcji: protestów pielęgniarek, lekarzy, studentów, manify na rzecz niepełnosprawnych, równości płci, i ogólniej żeby Polska była bardziej otwarta noi zjacksonowana :happy: :-) :-) Ale ja osobiście szanuje różne poglądy, zwłaszca te polityczne, bo czasami ktoś określa się politycznie jako x, a społecznie jest otwraty i tolerancyjny wobec fundamentalnych założeń poszanowania godności i inności ludzkiej. Także przyszłam to zjacksonować się w MJ Polish Team, a nie koniecznie zapraszać to mojej drugiej zakręconej bandy, (choć jak ktoś by był zainteresowany to zawsze mogę pomóc -ale tylko na czyjeś drogie życzenie) :-) :-)
A czy hipisi... ? Na pewno jakiegoś hipisa czy hipiskę znajdziesz, w końcu tez pacyfiści. :-)
Pozdrawiam :dance: :mj: Ja już kocham tutejszy nastrój. :-)
,,Mając dwadzieścia lat, myślałem tylko o kochaniu. Potem kochałem już tylko myśleć.” Albert Einstein :)
Awatar użytkownika
RycerkaJacksona

http://www.mlodzisocjalisci.pl/ - jak ktoś by chciał luknąć. ;-)
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Re: W obronie i miłości do Michaela przybywa Rycerka

Post autor: Majkel »

Witaj!
RycerkaJacksona pisze:Mam jego wszystkie płyty
O co się zakładamy, że nie wszystkie...?
...
Awatar użytkownika
smooth_criminal

Post autor: smooth_criminal »

No no rzeczywiście niezłe wejście :)

Witam! :dance:
" ... make it a better place for you and for me and the entire human race ... "
ODPOWIEDZ