Witam ;)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Lucasso

Witam ;)

Post autor: Lucasso »

Witam wszystkich ;) Bo paru dniach czekania, w końcu udało mi się do Was dołączyć ;) To, jak i te zagraniczne for śledzę już długiego czasu, jednak ze względu na brak czasu nie zdecydowałem się na branie aktywnego udziału w dyskusjach itp. Aż do teraz ;) Jak z nicku domyślić się można, nazywam się Łukasz, ciutkę ponad miesiąc temu skończyłem 18 lat, tak więc chodzę do II klasy LO (w Szczecinie ;) ). Jacksona słucham ... Hmm ... Od 13 lat? Mając 5, grzebiąc w szufladach mamy, dorwałem się do niejakiej kasety, na której widniał nie kto inny jak Michael - z czytaniem było u mnie wtedy jeszcze przeciętnie, więc dopiero później dowiedziałem się, że był to album Bad ... No ale skoro już dopadłem się do takiej kasety, okładka mi się spodobała to poprosiłem aby mi ją włączono "na dobranoc" ... No i tak to się zaczęło :) Pochodzę z całkiem umuzycznionej rodziny, nic więc dziwnego, że mimo młodego wieku, tamte utwory wpadły mi od razu w ucho ... Parę dni później zobaczyłem teledysk do Earth Song i już wiedziałem, że zostanę fanem Jacksona do końca życia ;)
Awatar użytkownika
lama_louie

Post autor: lama_louie »

Witam... Nie ma to jak wzruszający teledysk i wrażliwy idol... Pozdrawiam. :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Kaarolcia

Post autor: Kaarolcia »

:happy: witam Cię jeszcze raz
a na jaki profil do LO chodzisz? ;-)
EDIT: ja też na taki może pójdę. i jak jest?
Ostatnio zmieniony czw, 14 lut 2008, 16:10 przez Kaarolcia, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Lucasso

humanistyczny ;)
Awatar użytkownika
Mistiness

Post autor: Mistiness »

witam humanistę ; )

baw się dobrze Lucasso.

.
Awatar użytkownika
eworrra

Post autor: eworrra »

Yo ;-)
Życzę dobrej zabawy na forum. :)
Lucasso pisze:Pochodzę z całkiem umuzycznionej rodziny
A odziedziczyłeś jakiś talent muzyczny?? ;) Pytam z ciekawości, bo ja też mam "muzyczną" rodzinę, ale akurat miałam pecha i oprócz dobrego słuchu nie odziedziczyłam ani po tacie, babci ani cioci żadnej zdolności... ;)
Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand?
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

witam Cię i życzę miłej zabawy
Obrazek
Awatar użytkownika
Lucasso

eworrra pisze:Yo ;-)
Życzę dobrej zabawy na forum. :)
Lucasso pisze:Pochodzę z całkiem umuzycznionej rodziny
A odziedziczyłeś jakiś talent muzyczny?? ;) Pytam z ciekawości, bo ja też mam "muzyczną" rodzinę, ale akurat miałam pecha i oprócz dobrego słuchu nie odziedziczyłam ani po tacie, babci ani cioci żadnej zdolności... ;)
Hmm... Przez jakiś czas do szkoły muzycznej chodziłem i jakoś tam sobie radziłem w sumie ... Ale że grałem tam na fortepianie ( :wariat: ), bo to był ukochany instrument mojej matki i nie bardzo mi to pasowało, to w końcu sobie odpuściłem ;) Hmm... a teraz? Poza tworzeniem muzyki (tylko komputerowo, tak na "normalnie" nie mam czasu ;) ), od czasu do czasu pośpiewać sobie lubię, ale nie uważam się za jakoś specjalnie utalentowanego w tym kierunku (choć jak młody jeszcze byłem to podobno coś tam mogło być ze mnie, różne tam zaproszenia listowne do chórów dostawałem itd itp, na szczęście nic z tego nie wypaliło i do żadnych dziwacznych instytucji pokorju chóry, filharmonie itd nie trafiłem, z czego niezmiernie się cieszę, bo to kompletnie nie pasuje do mojej osobowości ;) )
Reasumując - może i jakiś talent mam, a właściwie miałem, ale nie wykorzystałem go w żaden możliwy sposób ;)
Ostatnio zmieniony czw, 14 lut 2008, 18:29 przez Lucasso, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Skąd ja Cię znam?
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Lucasso

Hmm... Z klubu na epulsie? Zdaje się, że w tamtejszym jacksonowskim klubie jesteś adminem, a mi się zdarzyło ileś czasu temu skrobnąć tam pare postów ;)
Awatar użytkownika
Michalina J. xD

Post autor: Michalina J. xD »

Witam ;-)
Obrazek
Obrazek
maryska17

Post autor: maryska17 »

hey hey ;-)
ciekawa HIStory z tą kasetą 'na dobranoc' he he
Pozdrawiam
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
Awatar użytkownika
calineczka

Post autor: calineczka »

Witam i życzę dobrej zabawy na forum
[*] Forever, Michael

25 czerwca

Słowik podleciał w górę, na lipie zaśpiewał,
zdjął motyla z powietrza,
zniknął ze zdobyczą...
Drzewo szumi, w powietrzu poszukuje zbiega
i zapachem powtarza
melodię słowiczą.

Maria Pawlikowska-Jasnorzewska
Jako

Post autor: Jako »

Siemka życzę świetnej zabawy....(która notabene jest tu zawsze):)
:dance:
Obrazek
ODPOWIEDZ