Ja Jaco przedstawiam sie.

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
maryska17

Post autor: maryska17 »

hej ;-)

(sorry że tu to piszę) ja niestety muszę trochę Dianę Staniszewską skrytykować iż wszyscy kojarzą sobie ją z Michaelem a ona tylko go naśladuje (no i lubi- to dobrze, i to mnie zadawala) ale wszędzie tylko jej nazwisko czy to już przypadkiem nie jest nudne?? Tylko ją promują- a przecież jest tyle osób które szerzą rozgłos o Królu- a tu tylko Dianę Staniszewską pokazują. Nie mam osobiście nic do Niej, ale wszyscy robią z niej wielką gwiazdę...

Witam Cię Jako serdecznie i życzę miłej zabawy.
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
Awatar użytkownika
Jacksomanka

Post autor: Jacksomanka »

Chciałam powiedzieć że coś nie coś było już o tym w jakimś temacie, tylko gdzie ?! To nie wiem ...
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
Awatar użytkownika
Mistiness

Post autor: Mistiness »

maryska17 pisze:muszę trochę Dianę Staniszewską skrytykować
maryska17 pisze:wszyscy kojarzą sobie ją z Michaelem (...)
wszyscy robią z niej wielką gwiazdę(...)
Zdecyduj się, czy będziesz krytykować Dianę, czy 'wszystkich'.
Jacksomanka pisze:Chciałam powiedzieć że coś nie coś było już o tym w jakimś temacie, tylko gdzie ?! To nie wiem ...
Owszem było. TUTAJ Polecam szczególnie przeczytać post Liki i M.Dż.* - wszystko wyjaśnią.
maryska17 pisze:wszędzie tylko jej nazwisko (...) a przecież jest tyle osób które szerzą rozgłos o Królu(...)
Spróbuj pokazać tyle co Diana, i przyciągnąć do Michaela tylu młodych ludzi, a wszędzie będzie słychać Twoje nazwisko.

Żeby już nie offtopować- Witaj (;

.
Jako

Post autor: Jako »

maryska17 pisze:sorry że tu to piszę) ja niestety muszę trochę Dianę Staniszewską skrytykować iż wszyscy kojarzą sobie ją z Michaelem a ona tylko go naśladuje (no i lubi- to dobrze, i to mnie zadawala) ale wszędzie tylko jej nazwisko czy to już przypadkiem nie jest nudne?? Tylko ją promują- a przecież jest tyle osób które szerzą rozgłos o Królu- a tu tylko Dianę Staniszewską pokazują. Nie mam osobiście nic do Niej, ale wszyscy robią z niej wielką gwiazdę...

Tez tak myślę ale ja tylko pisałem o tym, że to dzieki niej "poznałem" MJ.

Witam maryska17 ;-)

Na forum widzialem galerie tych "obrazków" do podpisu. Zapomniałem gdzie są....
Obrazek
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Witaj :mj:
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Jako

Kurcze zapomniałem jak pisac przy dodawaniu sygaturki do podpisu. nie wiem czy może tak:
[img]http://img217.imageshack.us/img217/1613 ... skjub3.png
czy tak?:
[http://img217.imageshack.us/img217/1613 ... skjub3.png]

Nie wiem już prówowalem różnymi sposobami...
Obrazek
Awatar użytkownika
Kaarolcia

Post autor: Kaarolcia »

Obrazek
wpisz tak, tylko bez tej pauzy przed [/img]
Obrazek
Jako

Dzięki wielkie japrosic
Obrazek
ODPOWIEDZ