No, już jak sama widzisz za pół roku będę miał 15 lat a na zlot przyjadę na już coś około 80-90%Annie5 pisze: np. 15-16 l.,
..::MJOWISKO 2008::..
Maro taki interes to ja też kiedyś chciałam założyć bo dziadek i pradziadek grabarzami byli i mnie to strasznie się podoba, ale zrezygnowałam bo planuje pierw szkołę skończyć a później to się zobaczy.
Nie robie innym konkurencji bo i po co?
jak pełno zakładów pogrzebowych itp. wkoło
Nie robie innym konkurencji bo i po co?
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
super temat w dziale MJowisko...nie ma comaryska17 pisze:Maro taki interes to ja też kiedyś chciałam założyć bo dziadek i pradziadek grabarzami byli i mnie to strasznie się podoba, ale zrezygnowałam bo planuje pierw szkołę skończyć a później to się zobaczy.
Nie robie innym konkurencji bo i po co? Nenenene jak pełno zakładów pogrzebowych itp. wkoło
najmłodsze MJówki będą miały 3 i 5 latAnnie5 pisze:Ciekawi mnie tylko, czy na Zlotach dużo jest osób w wieku, np. 15-16 l., bo z tego co widzę, wiele z was jest duużo ode mnie starszych.
- calineczka
Ja mam jak na razie 15 lat (na MJowisku "już" 16:P) i przyjeżdżam na 98% też nie znam nikogo, więc nie będziesz jedyna :PAnnie5 pisze:[Odkąd zostałam... skarcona przez jeden z mych postów, az boję się cokolwiek napisać, ale zaryzykuję]
POmimo, że jestem na forum dosyć krótko i nie znam kompletnie nikogo [buu...], nieźle się napaliłam na MJowiskoJak tylko przeczytałam co i jak mniej-więcej się odbywa, chodzę jak nakręcona. ^^ Ciekawi mnie tylko, czy na Zlotach dużo jest osób w wieku, np. 15-16 l., bo z tego co widzę, wiele z was jest duużo ode mnie starszych.
Whatever, jakoś to będzie
Pozdrawiam
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Dziś wyżebrałem swoje wolne na wakacje

"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Maro pisze:Dziś wyżebrałem swoje wolne na wakacje Wariat ostatnie dwa tygodnie sierpnia włącznie z 1 Września,jak dają to brać
Właśnie, a propos organizacji.Maro pisze:tak więc jak będzie możliwość wpłaty kasy w kwietniu to jak będę w PL wyślę Ci pieniążki Kinga.
Już od 15.02.2008 miał być dostępny formularz zgłoszeniowy, niestety nadal go nie ma.
Kiedy będzie można go wysłać i wpłacić kasę na konto?:-)
Wpłacę już, a co mi tam.

Pozdrowionka
- majkelzawszespoko
Oj ludki - wybaczcie. ja jestem o jakieś 3 tygodnie do tyłu ze wszytskim przez swoja pracę.
Ale juz jest po tym, co mi zabieralo czas i nerwy i sie prostuje wiec - jesli mnie znowu ktos w jakis wyjazd nie wkreci to formularz pojawi sie do srody.
Niestety MJOWISKO to moje hobby a praca...no to praca :-(
bardzo przepraszam i juz zabieram sie do roboty!
..pzdr
siadeh_
Ale juz jest po tym, co mi zabieralo czas i nerwy i sie prostuje wiec - jesli mnie znowu ktos w jakis wyjazd nie wkreci to formularz pojawi sie do srody.
Niestety MJOWISKO to moje hobby a praca...no to praca :-(
bardzo przepraszam i juz zabieram sie do roboty!
..pzdr
siadeh_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
- Dangerous_Dominika
w sumie ten zjazd to fajna rzecz moze do sierpnia bym kogos tu poznlam
ale dlaczego w Łodzi??co prawda nie mam daleko...i nawet rodzice by mnie puscili...tylko ze z kazdego miejsca w lodzi mam zbyt blisko do domu i pewnie mijalabym go w trakcie zlotu ze 100razy
...ale moze sie jeszcze przekonam...zobaczymy: )
ale dlaczego w Łodzi??co prawda nie mam daleko...i nawet rodzice by mnie puscili...tylko ze z kazdego miejsca w lodzi mam zbyt blisko do domu i pewnie mijalabym go w trakcie zlotu ze 100razy
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Dominiko, czy mijanie Twojego domu w trakcie MJOWISKA stanowi dla Ciebie problem? :) Jeśli tak, to możesz nam powiedziec, w jakim miejscu Łodzi mamy przestać się wydzierać, żeby Ci siary tak zwanej nie robić, hehe :)
Sama słyszałam tyle dobrego o MJOWISKU, że nie wyobrażam sobie nie pojechać w tym roku! A Ty masz dwa kroki na taką imprezę! Kobieto :)
Sama słyszałam tyle dobrego o MJOWISKU, że nie wyobrażam sobie nie pojechać w tym roku! A Ty masz dwa kroki na taką imprezę! Kobieto :)
- Dangerous_Dominika
Zu to nie problem, ale i tak trudno byloby go nie mijac bo stoi na srodku glownej ulicy lodzi.zu pisze:Dominiko, czy mijanie Twojego domu w trakcie MJOWISKA stanowi dla Ciebie problem? :) Jeśli tak, to możesz nam powiedziec, w jakim miejscu Łodzi mamy przestać się wydzierać, żeby Ci siary tak zwanej nie robić, hehe :)
Co raz bardziej chce tam pojsc...ale nie wiem czy na cala czy tylko na koncert...
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
- Dangerous_Dominika
Majkel...ze mnie tyo juz taki problemowy czlowiek
potrafie sie kucic z nauczycilem, dlatego ze dostalam za dobra ocene
w sumie to dobrze ze zjazd jest w lodzi chodziaz tak dlugo nie bede rodzica trula zeby mnie puscili: ) o ile bede chciala isc
potrafie sie kucic z nauczycilem, dlatego ze dostalam za dobra ocene
w sumie to dobrze ze zjazd jest w lodzi chodziaz tak dlugo nie bede rodzica trula zeby mnie puscili: ) o ile bede chciala isc
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY