Ewelka

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Ewelka

Ewelka

Post autor: Ewelka »

Cześć wszystkim. Jestem Ewelina, mieszkam w Białymstoku:) Mam prawie 18 lat;pp Na Michael'a natrafiłam przeglądająć strony internetowe dotyczące muzyki, artystów lat '80 i tak to sie zaczeło:) Obecnie zajmuję się edukowaniem;/ w wolnych chwilach muzyką no i Michael'em;p Pozdrawiam:*
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

witam cię
Obrazek
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

witam Panią na forum i życzę miłego spędzania czasu i chłonięcia wiedzy i cudownych materiałów o naszym wspólnym idolu. : )

viva a Ty byś się wysiliła trochę bardziej a nie wszystkim kopiujesz po kolei to samo, jeszcze zaimek osobowy małą literą. ; D

Przez szacunek do czytelnika (bez względu na jego wiek) nadawcy powinni zwracać się za pomocą zaimków pisanych wielką literą. I chociaż pisownię małą literą spotkać możemy coraz częściej, to jednak zasady savoir-vivre'u w tym zakresie się nie zmieniły. Zasady pisowni zaimków (osobowych i dzierżawczych) są takie same i w korespondencji tradycyjnej, i w internecie (także w SMS-ach). Powinniśmy więc pisać: „Myślę o Tobie”, „Chcę Cię zapytać...”, „Odpowiem Wam jutro”, „Twój pomysł mi się nie podoba”.

; )
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

majkelzawszespoko pisze:viva a Ty byś się wysiliła trochę bardziej a nie wszystkim kopiujesz po kolei to samo
po pierwsze nie kopiuję,a po drugie chyba nie ma ustalonego dialogu,który trzeba napisać,może po prostu nie mam czau pisać nic więcej? będę miała czas to napisze coś innego już nieraz dopisywałam coś później,wiedz o tym że mam jeszcze inne zajęcia i nie czepiaj się,bo z tego co zauważyłam to Ty też nie zawsze piszesz wszystko według poprawnej polszczyzny,uczep sie kogoś innego nenene
Obrazek
Awatar użytkownika
Smooth_b

Post autor: Smooth_b »

Ewelka, jak pewnie już zauważyłaś, na forum jest rodzinna atmosfera, starsi pomagaja młodszym, młodsi starszym itp ;d
A tak poważnie to serdecznie witam, cieszymy się z kolejnej fanki :happy:
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

viva201 pisze:bo z tego co zauważyłam to Ty też nie zawsze piszesz wszystko według poprawnej polszczyzny
proszę zatem o wypominanie mi tego. nie będę miał za złe, gdyż pragnę cały czas udoskonalać swój język : )

a to troche śmiesznie wygląda, jak wchodze na dział "Przedstaw się", a tam 5 ostatnich postów to posty vivy, o treści "witam cię" ; D
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
nikolka

Post autor: nikolka »

No to sie dziewczyna uciesz z powitania hehe:)))
Ja od siebie dodam male hej i zyczenia dobrej zabawy wsrod fantastycznych bywalcow forum ;-)

A i jeszcze male pytanko-w jakim kierunku sie edukujesz?
Obrazek
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Hello ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
Kaarolcia

Post autor: Kaarolcia »

witam gorąco i baw się dobrze ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
dirty_susie

Post autor: dirty_susie »

witam Cię...
Obrazek
Agnes

Post autor: Agnes »

Witam na Forum :)

Ps. wesoło tu mamy ;-)
Awatar użytkownika
Ewelka

Post autor: Ewelka »

nikolka pisze: A i jeszcze male pytanko-w jakim kierunku sie edukujesz?
jestem w ogólniaku na profilu biologiczno - chemiczno - fizycznym;/ w 2 kl.

Mogę jeszcze dodać, ze nie jestem taką nową fanką;p tzn mój staz to ok 2 lata;p Wcześniej byłam biernym urzytkownikiem w sensie czytałam tylko posty, ale postanowiłam założyc konto takze i tu;p
Awatar użytkownika
MichaelX

Post autor: MichaelX »

witam cie gorąco
viva201 pisze:po pierwsze nie kopiuję,a po drugie chyba nie ma ustalonego dialogu,który trzeba napisać,może po prostu nie mam czau pisać nic więcej? będę miała czas to napisze coś innego już nieraz dopisywałam coś później,wiedz o tym że mam jeszcze inne zajęcia i nie czepiaj się,bo z tego co zauważyłam to Ty też nie zawsze piszesz wszystko według poprawnej polszczyzny,uczep sie kogoś innego
proszę zatem o wypominanie mi tego. nie będę miał za złe, gdyż pragnę cały czas udoskonalać swój język : )

a to troche śmiesznie wygląda, jak wchodze na dział "Przedstaw się", a tam 5 ostatnich postów to posty vivy, o treści "witam cię" ; D
musicie sie kłucić nie rubcie afery
Na zawsze z Michaelem....

"Kiedy ciało jest smutne, serce powoli umiera."
Albert Camus
Awatar użytkownika
lama_louie

Post autor: lama_louie »

Witaj.
Obrazek
>>aGa<<

Post autor: >>aGa<< »

Michael Jackson pisze:musicie sie kłucić nie rubcie afery
Boże, Michaelu Jacksonie, cokolwiek masz zamiar napisać to zajrzyj do słownika bo ortografia razi w oczy...
Lub zainstaluj program który poprawia błedy
sorki że sie czepiam ale no cięzko sie jakos czyta ;]

A i tak w ogóle witaj i baw sie dobrze ;p
ODPOWIEDZ