SAruSIA121
-
SAruSIA121
Troszkę o sobie
Siemka!
Jestem strasznie młoda, ale jeszcze bardziej kocham mojego idola, oczywiście Michaela Jacksona! Lubię go i tyle, choć przez to jestem wyśmiewana, ale co tam! Michael Jackson jest ważniejszy! Co jeszcze wam mogę powiedzieć? hmm... czekam na wasze pytania!
Pozdro
Sara
Jestem strasznie młoda, ale jeszcze bardziej kocham mojego idola, oczywiście Michaela Jacksona! Lubię go i tyle, choć przez to jestem wyśmiewana, ale co tam! Michael Jackson jest ważniejszy! Co jeszcze wam mogę powiedzieć? hmm... czekam na wasze pytania!
Pozdro
Sara
Sara
- Michalina J. xD
- Jacksomanka
SAruSIA121 pisze:Lubię go i tyle, choć przez to jestem wyśmiewana, ale co tam!
Dziewczęta myślę, że nie ma się czym przejmować, bo jak sama kiedyś napisałam na czacie w chwili szczerości:] owe osoby to z pewnością tylko grupka sfrustrowanych chłopców z małymi prąciami , i tej wersji będę się trzymać :]>>aGa<< pisze:Coraz więcej fanów którzy się tu rejestruje jest w ten sposób traktowanych i to mnie wkurza,
choć sama jestem takim przypadkiem w szkole :/
A tak na poważnie to kiedy czytam coś takiego to mam ochotę stanąć w obronie kazdego kto doświadcza tego typu sytuacji..
Smooth_b no co za cudowne podsumowanieDziewczęta myślę, że nie ma się czym przejmować, bo jak sama kiedyś napisałam na czacie w chwili szczerości:] owe osoby to z pewnością tylko grupka sfrustrowanych chłopców z małymi prąciami , i tej wersji będę się trzymać :]
Witam cie serdecznie i zycze milej zabawy

- dirty_susie
Chciałbym tylko napomknać, biorąc część nieprzychylnych uwag do siebie, że koleżanka SAruSIA121 witała się z nami w temacie "Zasady działu, czyli jak i czemu /Przeczytaj przed pisaniem!" zanim wydzieliłem jej wypowiedź - forum nie jest od tego aby pisać gdzie i co popadnie. To prawie tak jakby się przywitać w wątku "regulamin".
Dziękuję za uwagę.
Dziękuję za uwagę.
...
Czesc. Witaj w naszym gronie- ja tez niedawno dolaczylam i czuje sie swietnie. Wspaniali ludzie a przede wszystkim MICHAEL JACKSON!!!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!