lama_louie
- lama_louie
lama_louie
Witam. Nareszcie znalazłam czas na zarejestrowanie się tutaj... Jestem tą koleżanką, która, jak to określiła dirty_susie, siłą zmusiła ją do posłuchania "Man in the mirror". To była moja pierwsza piosenka...(oprócz znanej od dawna "Billie Jean") Po przetłumaczeniu sobie tekstu, przejrzeniu kilku faktów o Michael'u na tym forum, zrozumiałam jacy ludzie są zakłamani i łatwowierni... Jestem w szkole wyśmiewana z powodu fascynacji MJ'em, ale nie przejmuję się tym. Zarejestrowałam się tutaj, bo wiem, że zostanę zrozumiana. Myślę, że dobrze zrobi mi kontakt z tak samo jak ja pozytywnie zakręconymi ludźmi...

Hej. :)

lama_louie pisze:Jestem w szkole wyśmiewana z powodu fascynacji MJ'em
Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand?
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.
- majkelzawszespoko
- Michalinka
- lama_louie
- Jacksomanka
Ignoruj ich (: Choć jak to mówią 'najlepszą obroną, jest atak'. Możesz więc poprosić ich o argumentacje [dlaczego nie lubią Michaela]. Pewno nie powiedzą nic nowego, więc łatwo Ci pójdzie przedstawienie kontrargumentów : ) Kto wie, może nawet zMajkelizujesz kogoś prócz susie.
Witam gorąco, miłej zabawy.
Witam gorąco, miłej zabawy.
.
- lama_louie
Tak, 1 gimnazjum. A co do lamy, to obejrzałam kiedyś filmik na Youtube, kiedy MJ był z Louie i spodobało mi się to, jak o niej opowiadał. Jakoś utkwiło mi to w pamięci... Ludzie(z mojej klasy, bo niewielu więcej znam) prowadzą rozmowy na zupełnie innym poziomie niż ja... Niestety nie mogę się z nimi dogadać...

Witaj juz zostałas przyjeta:) nie przejmuj sie takimi osobami, bo oni nic o Michaelu nie wiedza,lama_louie pisze:Jestem w szkole wyśmiewana z powodu fascynacji MJ'em, ale nie przejmuję się tym. Zarejestrowałam się tutaj, bo wiem, że zostanę zrozumiana. Myślę, że dobrze zrobi mi kontakt z tak samo jak ja pozytywnie zakręconymi ludźmi...
fajnie ze do nas dolaczylas, jetesmy pozytywnie nakreceni
Pozdrowienia
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...
FOREVER! Thank You My King!
- dirty_susie
Re: lama_louie
no nie... spóźniłam się na wielkie wejście... witam, witam
Czasem muszę Ją trzymać, bo robi tzw 'kroczo-chwyt'
na przerwie...
lama_louie pisze:Jestem tą koleżanką, która, jak to określiła dirty_susie, siłą zmusiła ją do posłuchania "Man in the mirror".
mogę pomóc... ale jakoś sobie nie wyobrażam, zeby ktoś się poddał naszej woli... chociaż... z Lama_Louie nic nie wiadomo...Mistiness pisze:Kto wie, może nawet zMajkelizujesz kogoś prócz susie.
tak...lama_louie pisze:Dobrze, ze jestem typem osoby, która ma odwagę tańczyć i śpiewać na korytarzach(słuchając mp3) do muzyki MJ'a.