lama_louie

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
lama_louie

lama_louie

Post autor: lama_louie »

Witam. Nareszcie znalazłam czas na zarejestrowanie się tutaj... Jestem tą koleżanką, która, jak to określiła dirty_susie, siłą zmusiła ją do posłuchania "Man in the mirror". To była moja pierwsza piosenka...(oprócz znanej od dawna "Billie Jean") Po przetłumaczeniu sobie tekstu, przejrzeniu kilku faktów o Michael'u na tym forum, zrozumiałam jacy ludzie są zakłamani i łatwowierni... Jestem w szkole wyśmiewana z powodu fascynacji MJ'em, ale nie przejmuję się tym. Zarejestrowałam się tutaj, bo wiem, że zostanę zrozumiana. Myślę, że dobrze zrobi mi kontakt z tak samo jak ja pozytywnie zakręconymi ludźmi...
Obrazek
Awatar użytkownika
eworrra

Post autor: eworrra »

Hej. :)

lama_louie pisze:Jestem w szkole wyśmiewana z powodu fascynacji MJ'em
:-/ :wariat:
Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand?
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

a witam Cie serdecznie.

widzę, że avatar masz najlepszy! z mojego ulubionego zdjęcia mj.

baw się dobrze.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Michalinka

Post autor: Michalinka »

Witam! I dobrze robisz, że sie nie przejmujesz... Tak dalej... Jesteś wśród swoich i miłej zabawy :))
Obrazek
Who's bad?
Awatar użytkownika
lama_louie

Nasze gimnazjum jest... hmm... jakby to powiedzieć... mało tolerancyjne.
Ludzie obrażają siebie nawzajem. Wyzywają wszystko i wszystkich. Dobrze, ze jestem typem osoby, która ma odwagę tańczyć i śpiewać na korytarzach(słuchając mp3) do muzyki MJ'a. Dzięki za wsparcie.
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Jak ja chciał bym jeszcze chodzić do takiego Gimnazjum jak Ty,powiem Ci z pewnością że zaczęto by lubić Michael'a :diabel:

Witam:)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Jacksomanka

Post autor: Jacksomanka »

Hejo Hej ! :happy:
Oj dobrze robisz ze sie nie przejmujesz ;-)
ładny Avtar ;-)
Jesteś tylko orok starsza ode mnie , fajnie to znaczy już za 11 dni dokładnie też bede miałą 13 :)
1 gim. tak ?
:dance:
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Witaj, miłej zabawy :mj:
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
Mistiness

Post autor: Mistiness »

Ignoruj ich (: Choć jak to mówią 'najlepszą obroną, jest atak'. Możesz więc poprosić ich o argumentacje [dlaczego nie lubią Michaela]. Pewno nie powiedzą nic nowego, więc łatwo Ci pójdzie przedstawienie kontrargumentów : ) Kto wie, może nawet zMajkelizujesz kogoś prócz susie.

Witam gorąco, miłej zabawy.

.
>>aGa<<

Post autor: >>aGa<< »

Jeju jaki fajny nick :-),
szkoda że nie ruszyłam wyobraźnią i takiego sobie przy rejestrowaniu nie zaklepałam. Mowię to bez ironii.
A tak po za tym to witaj ;-).
Awatar użytkownika
lama_louie

Tak, 1 gimnazjum. A co do lamy, to obejrzałam kiedyś filmik na Youtube, kiedy MJ był z Louie i spodobało mi się to, jak o niej opowiadał. Jakoś utkwiło mi to w pamięci... Ludzie(z mojej klasy, bo niewielu więcej znam) prowadzą rozmowy na zupełnie innym poziomie niż ja... Niestety nie mogę się z nimi dogadać...
Obrazek
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Hej ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
Kaarolcia

Post autor: Kaarolcia »

Witaj :mj:
Obrazek
maryska17

Post autor: maryska17 »

lama_louie pisze:Jestem w szkole wyśmiewana z powodu fascynacji MJ'em, ale nie przejmuję się tym. Zarejestrowałam się tutaj, bo wiem, że zostanę zrozumiana. Myślę, że dobrze zrobi mi kontakt z tak samo jak ja pozytywnie zakręconymi ludźmi...
Witaj juz zostałas przyjeta:) nie przejmuj sie takimi osobami, bo oni nic o Michaelu nie wiedza,
fajnie ze do nas dolaczylas, jetesmy pozytywnie nakreceni :mj:
Pozdrowienia
Gone Too Soon... We see again but not yet, not yet.... in the sky on the better side... I love You My King! Forever:*

I believe that we can change the world... this begun Michael The King Of Pop... help him...

FOREVER! Thank You My King!
Awatar użytkownika
dirty_susie

Re: lama_louie

Post autor: dirty_susie »

no nie... spóźniłam się na wielkie wejście... witam, witam
lama_louie pisze:Jestem tą koleżanką, która, jak to określiła dirty_susie, siłą zmusiła ją do posłuchania "Man in the mirror".
:-)
Mistiness pisze:Kto wie, może nawet zMajkelizujesz kogoś prócz susie.
mogę pomóc... ale jakoś sobie nie wyobrażam, zeby ktoś się poddał naszej woli... chociaż... z Lama_Louie nic nie wiadomo...
lama_louie pisze:Dobrze, ze jestem typem osoby, która ma odwagę tańczyć i śpiewać na korytarzach(słuchając mp3) do muzyki MJ'a.
tak...
:szepcze: Czasem muszę Ją trzymać, bo robi tzw 'kroczo-chwyt' :smiech: na przerwie...
Obrazek
ODPOWIEDZ