Z ostatniej chwili...

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Kasiaaa

Post autor: Kasiaaa »

Niestety nie :surrender: :surrender: :surrender:

Byłam zajęta w kuchni... :surrender: :surrender: :surrender:
We can fly, you know. We just don’t know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground.
Michael Jackson.

loveMJPT
Maverick

Post autor: Maverick »

Ja oglądałam kilka razy, czemu pytasz?
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Maverick pisze:Ja oglądałam kilka razy, czemu pytasz?
Bo ja też oglądałam i nie wiem, co mam myśleć o tym filmie. Ja widziałam tam postać Michaela w kilku osobach... A Wy??? I tak się właśnie zastanawiam, co ten film miał konkretnie przekazać, jeśli w ogóle miał coś na celu.
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Maverick

Post autor: Maverick »

Basia1992 pisze:Ja widziałam tam postać Michaela w kilku osobach...
To już zakrawa na świętokradztwo nenene

To film o Barrie'm, trudno by było nie znaleźć w nim nic michaelowego.

A przekaz filmu - nie jest zakamuflowany. Innymi słowy - oznacza to co oznacza, i może jeszcze ciut więcej, jeśli ktos bardzo chce ciut więcej zobaczyć ;-)
Awatar użytkownika
Aguska

Post autor: Aguska »

To chyba film na faktach, więc miał też na celu przekazać nam historię autora 'Piotrusia Pana' ... Ja też wyczułam tam wątek Michaelowy...
A sam film jest chyba o tym, że nawet zabawa z dziećmi może przynieść natchnienie, no i oczywiście o mocy wyobraźni, która jest bardzo potężna...
Obrazek
Awatar użytkownika
Aguska

Post autor: Aguska »

Zastanawiałam się gdzie to napisać i stwierdziłam, że tu będzie najlepiej... Dziś oglądałam film 'Świąteczna gorączka' i tam w jakimś konkursie trzeba było wymienić imiona reniferów św. Mikołaja... no i jakiś koleś wymienił imiona... członków Jackson 5: Tito, Jeremaine, Randy... to było urocze!! ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
MJJ

Post autor: MJJ »

Aguska pisze:Zastanawiałam się gdzie to napisać i stwierdziłam, że tu będzie najlepiej... Dziś oglądałam film 'Świąteczna gorączka' i tam w jakimś konkursie trzeba było wymienić imiona reniferów św. Mikołaja... no i jakiś koleś wymienił imiona... członków Jackson 5: Tito, Jeremaine, Randy... to było urocze!! ;-)
To się nadaje do wątku "Michael w telewizji".
Obrazek
ODPOWIEDZ